kostas19751975 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, dollars είπε Έχω και αγοράζω συνέχεια.. Δεν. Μπορώ να πω ότι φοβάμαι για κάτι.. Αυτο παλιά το έλεγαν μουαγιε... Καλή τύχη !! θα την χρειαστείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoreh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Τι μανία να συγκρίνεται καινούργια σφραγισμένα προϊόντα με εγγυήσεις από εισαγωγείς..... Με μετάχ/να προϊόντα.. . Δύο διαφορετικά πρσγματα Προφανώς δεν κατάλαβες το όλο νόημα που έχει να κάνει με τους refurbished εισαγωγείς (Alfanet κτλ), όπου κανένας δεν έχει φέρει καμία κάρτα 2ο χέρι από αυτές που χρησιμοποιούνται για mining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, teodoreh είπε Προφανώς δεν κατάλαβες το όλο νόημα που έχει να κάνει με τους refurbished εισαγωγείς (Alfanet κτλ), όπου κανένας δεν έχει φέρει καμία κάρτα 2ο χέρι από αυτές που χρησιμοποιούνται για mining. Γιατί είναι υψηλού ρίσκου; και όπως και να τ9 κάνουμε δεν ρισκάρουν την φήμη τους; ερώτηση κάνω.. Δεν είμαι ο υπέρ γνωστής. Απλα το θέμα φήμης - αξιοπιστία τους νοιάζει. 2 ώρες πριν, Herald είπε Καταρχάς υπαρχουν εταιρίες που καλύπτουν το oc στην εγγύηση,πχ.evga. Πολυ θα με ενδιεφερε να μάθω πως φαίνεται οτι εγινε oc μια κάρτα Στείλε πμ. Και όταν μπω από τον κομπιουτορα θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν για mining συχνά είναι overclocked και ενδεχομένως να μην είχαν και καλή ψύξη. Συνήθως λόγω υψηλής θερμοκρασίας στεγνώνει γρήγορα η θερμοαγώγιμή ή ξεραίνονται και τα memory pads. Εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Πολλοί κατασκευαστές έχουν anti-tampering stickers οπότε δεν μπορείς να αλλάξεις την πάστα και τα pad οπότε θα κολλάει με τις ρυθμίσεις για mining αλλά πιθανότατα θα λειτουργεί σωστά στο service με αποτέλεσμα και να σε χρεώσουν τα μεταφορικά και να μείνεις με μια προβληματική κάρτα. http://www.legitreviews.com/images/reviews/1847/warranty.jpg Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από StavrosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ βλέπω πάντως το difficulty chart στα ίδια https://2miners.com/eth-network-difficulty Οπότε μάλλον fake news αυτά δεν δούλευε στο 100% δούλευε στο στο 50% και βγάλε, (mining κάνεις με undervolting χαμηλές στροφές κτλ γιατί α) δεν χρειάζεσαι όλη την επεξεργαστική ισχύ για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα β) καις λιγότερο ρεύμα) . Ο επεξεργαστής της GPU όντως δεν δουλεύει στο 100% λόγω του undervolting (όπως λες), αλλά η μνήμη της GPU δουλεύει στο 100% και φθείρεται ανάλογα: https://www.pcgamer.com/look-out-used-mining-gpus-are-turning-up-with-dead-memory-chips/ Τώρα για το θέμα του difficulty, το Bitcoin γίνεται mined με ASIC και το Ethereum με FPGA. Οπότε το difficulty αυτών των δύο κρυπτονομισμάτων δεν λέει κάτι, αφού ο mining εξοπλισμός για αυτά είναι long-term investment. Με GPU γίνονται mined μικρότερα κρυπτονομίσματα που μετά μετατρέπονται σε μεγαλύτερα (σε περίπτωση που δεν υπάρχει exchange που υποστηρίζει κατευθείαν μετατροπή σε χρήματα για κάποιο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα). Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από kurkosdr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Best I can do is 50 euro and i am taking a huge risk here Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Aztec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kurkosdr είπε Ο επεξεργαστής της GPU όντως δεν δουλεύει στο 100% λόγω του undervolting (όπως λες), αλλά η μνήμη της GPU δουλεύει στο 100% και φθείρεται ανάλογα: https://www.pcgamer.com/look-out-used-mining-gpus-are-turning-up-with-dead-memory-chips/ Εντάξει ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του, Το άρθρο που παραθέτεις δεν έχει καμία πραγματική μέτρηση ή αναφορά σε περιπτώσεις κτλ και ο συγγραφέας του ειναι ο πλέον άκυρος για να εκφέρει άποψη: Αναφορά σε κείμενο Dave has been gaming since the days of Zaxxon and Lady Bug on the Colecovision, and code books for the Commodore Vic 20 (Death Race 2000!). He built his first gaming PC at the tender age of 16, and finally finished bug-fixing the Cyrix-based system around a year later. When he dropped it out of the window. He first started writing for Official PlayStation Magazine and Xbox World many decades ago, then moved onto PC Format full-time, then PC Gamer, TechRadar, and T3 among others. Now he's back, writing about the nightmarish graphics card market, CPUs with more cores than sense, gaming laptops hotter than the sun, and SSDs more capacious than a Cybertruck. Ένας τύπος που έχει εμπειρία στο gaming... ναι οκ και; Τώρα πάμε για αυτό το θέμα αυτό καθ αυτό, ο επεξεργαστής ΚΑΙ η μνήμη δεν χρησιμοποιούνται στο 100% όχι μόνο λόγω του undervolting (που γίνεται ΚΑΙ στις μνήμες) αλλά επίσης επειδή δεν χρειάζεται να λειτουργούν στο 100% τους (πολύ απλά γιατί μετά απο ένα σημείο απλά δεν ανεβαίνουν τα h/s ή έστω για να ανεβούν πολύ λίγο καις πάρα πολύ παραπάνω ρεύμα) Και να επαναλάβω ότι οι κάρτες γραφικών οι μνήμες RAM αλλά και οι επεξεργαστές κτλ (γενικά ότι δεν έχει κινούμενα μέρη και ως επι το πλείστον ειναι φτιαγμένο απο solid state τσιπάκια) Δεν φθείρονται κατα την χρήση τους. Η μόνη περίπτωση για να φθαρούν κατα την χρήση τους ειναι όταν: Α) δουλεύουν σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες απο τις προβλεπόμενες (γιατί συμβαίνει συστολή και διαστολή σε μεγαλύτερο βαθμό απο την ανοχή/ελαστικότητα των υλικών και μπορεί να σπάσουν ή το καλάι/solder μπορεί να λιώσει και να φύγει απο την θέση του κτλ) Β) Δουλεύουν σε συχνότητες μεγαλύτερες απο τις στανταρ (κυρίως γιατί προκαλεί το "Α)" αλλά επειδή επίσης κάποια παθητικά αποστήματα όπως πχ κρύσταλλοι μπορεί να φθαρούν γιατί θα χρειαστεί να παλινδρομούν σε μεγαλύτερο εύρος κτλ) Γ) Δουλεύουν σε τάσεις μεγαλύτερες απο τις στάνταρ Τα mining rigs δουλεύουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, χαμηλές τάσεις και χαμηλές συχνότητες/ Εδώ ένα screenshot απο mining rig Βλέπεις λειτουργεί (καλοκαίρι) 56 η CPU 77η ραμ 50% o ανεμιστήρας 119 watt σύνολο 850mv η GPU και 1050mv η ram στα 1100 hz ο επεξεργαστής kai 1030 h ram Και σου βάζω αυτό το παράδειγμα γιατί ειναι απο τις πιο "τεντωμένες"/ακραίες περιπτώσεις μιλάμε δηλαδή για μια Vega 64 που φοράει bios vega 56 (για να χρησιμοποιεί λιγότερα core και μικρότερα voltages απο την 64) και ειναι ρυθμισμένη όσο πιο ψηλά γίνεται για να βγάλει 55.55 mh/s που ειναι ρεκόρ για μια vega (πχ μια rtx 3070 2 γενιές πιο σύγχρονη κάρτα βγάζει περίπου 62Mh/s για να καταλάβεις) Και δες πρως τρέχει μια vega 64 σε gaming (δεν βρήκα κάποιο βίντεο που να δείχνει όλα τα stats μαζί οπότε δίνω 2 screen shot) Όπου ακόμη και στην πιο "τεντωμένη" κάρτα γραφικών στον χώρο του mining βλέπουμε πως σε gaming τοσο τα GPU clocks (1100 vs 1600) όσο τα clocks της μνήμες (1030 vs 1110) όσο και τα βολτ (0.850 vs 1.056) όσο η κατανάλωση (119w vs 237) όσο και η ταχύτητα των FAN (50% vs 96%) αλλά και η θερμοκρασία της GPU (54 vs 67 ) ειναι σαφώς μεγαλύτερα και το ίδιο πίστεψε με θα ήταν και η θερμοκρασία της vram αλλά δεν βρίσκω κάποιο που να τα έχει όλα και βαριέμαι να ψάχνω άλλο. Άρα μια κάρτα απο gamer ειναι πιο επισφαλής αγορά απότι μια κάρτα απο miner. Δεν λέω ότι απο gamer θα χαλάσει!! όπως έγραψα οι κάρτες γραφικών δεν ειναι σαν τα αμάξια να φθείρονται με την χρήση ίσα ίσα πιο πιθανό ειναι φθαρούν απο την αχρησία πχ σε κανα ράφι αποθήκης! Απλά λέω ότι το μικρό ενδεχόμενο φθοράς λόγω χρήσης ενδέχεται να υπάρξει λόγω του Α,Β,Γ που ανέφερα πιο πάνω και που και τα 3 υπάρχουν στο gaming και όχι στο mining.. 8 ώρες πριν, kurkosdr είπε ρα για το θέμα του difficulty, το Bitcoin γίνεται mined με ASIC και το Ethereum με FPGA Καμία σχέση ειναι ελάχιστοι αυτοί που κάνουν ethereum mining με ASICS οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) κάνουμε με κάρτες γραφικών. 20 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Πρώτο. Κανείς δεν λέει ότι πέφτει η απόδοση. Η μέση διαρκειας ζωής πέφτει κατακόρυφα. Σύμφωνα με ποιές πηγές; ή ποια λογική; Εγώ εχώ κάρτες που κάνουν mining απο το 2015 μια χαρά λειτουργούν ακόμη και επίσης έχω κάρτες απο 2006 (και κάρτες βίντεο/2D απο το 1995) που ακόμη ζούνε μια χαρά. Edit: η αλήθεια είναι τώρα που το σκέφτομαι ότι μέσα σε δεκάδες κάρτες που έχω για mining μετά απο κάμποσα χρόνια (και όχι συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή μοντέλο κάρτας, τυχαία εγώ πιστεύω ) 2,3 (βασικά αν θυμάμαι καλά ακριβώς 2 αλλά μπορεί να ξεχνάω κάποια ) έχουν βγάλει θέμα με 1 ή περισσότερα fan πάνω τους αλλά ακόμη και με χαλασμένα fan λειτουργούσαν φυσικά όμως με μεγαλύτερη θερμοκρασία! Εκείνες φυσικά τις έβγαλα άλλαξα τα fan και συνεχίζουν ως και σήμερα να λειτουργούν κανονικότατα. 20 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Δεύτερο. Είτε σκάψιμο είτε υπερχρονισμό τα ίδια σκατα είναι. Βγάζει το προϊόν εκτός εγγύησης. Τυπικά οτιδήποτε συμβεί μετά απο 6 μήνες στην ΕΕ ένωση (γιατί τότε πάει το βάρος απόδειξης της ζημιάς στον αγοραστή σύμφωνα με την νομοθεσία) μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο μια κακή εταιρία ή κατάστημα για να αποφύγουν τα έξοδα αντικατάστασης. Αλλα πρακτικά στο 90++% των περιπτώσεων κανένα απο τα δύο δεν δημιουργεί πρόβλημα στην εγγύηση γιατί κανένα απο τα 2 δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι έχει συμβεί οπότε δεν θα μπεί ο άλλος στον κόπο να φανεί μ@#@κας για να γλυτώσει την διαδικασία εκτός αν είναι κάνα μικρό σκρουτζομάγαζο και δεν έχει λεφτά να στείλει την κάρτα πίσω για RMA και σου το παίζει Αλεμάο ψάχνοντας να βρεί γωνία στο δεκάρικο. Απο εκει και πέρα ηθικά αν βλάπτει κάτι την εγγύηση αυτό ειναι το OC γιατί θέτει την κάρτα να λειτουργεί σε ανώτερα των προδιαγραφών δεδομένα (τόσο απο θέμα θερμοκρασιών και ρεύματος όσο απο θέμα ρολογιών) το mining δεν κάνει τίποτα απο τα δύο η κάρτα τρέχει στο "ρελαντί" 20 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Τα πάντα έχουν να κάνουν με τρανζίστορ. Υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται γήρανση.. Εξασθενει το στρώμα P και Ν.. Και τι έχεις άκουστα για τις ψυχρές κολλήσεις που είναι αποτέλεσμα υψηλών θερμοκρασιών; να φανταστώ μιρωδια.. Ε λοιπών έχει να κάνει με το προσδόκιμο χρόνο ζωής. Τόσο απλά.. Πέρα ότι αυτό ειναι σπάνιο α) θα φαινόταν απο την απόδοση και λειτουργία της κάρτας (πχ αν 10% των transistor το πάθουν αυτό δεν σημαίνει πως η κάρτα δεν θα λειτουργεί αλλά θα υπολειτουργεί σίγουρα και δεν θα λειτουργεί στις ίδιες τάσεις και ταχύτητες σίγουρα) Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ νεκρή κάρτα γενικά (εκτός πχ λόγω κεραυνού ή κάτι που έχει να κάνει με την ΔΕΗ/πίνακα/τροφοδοτικό) στις σπάνιες περιπτώσεις που έχω δει είναι λόγω κάτι άσχετου πχ κάποια αντίσταση κάηκε ή κάτι είχε το VRM κτλ με το που αλλάξεις το συγκεκριμένο κομμάτι η κάρτα λειτουργεί κανονικά, συνήθως οι κάρτες που χαλάνε πχ λόγω κάποιου προβλήματος με την GPU βγάζουν τριγωνάκια και διάφορα στην οθόνη ή έχουν πεσμένη απόδοση ή κρασάρουν όταν φτάνουν σε Χ σημείο συχνότητα ή τάσης λειτουργίας. β) έχει ακριβώς να κάνει με 1) υψηλές συχνότητες 2) υψηλές τάσεις 3) υψηλές θερμοκρασίες κανένα απο τα 1,2,3 δεν ειναι παρόντα στο mining αλλά ΟΛΑ ειναι στο gaming (και ξαναλέω μεταχειρισμένα απο gamer δεν ειναι μούφα και δεν θα χαλάσουν κατα πάσα πιθανότητα αλλά αν υπάρχει μια επισφάλεια όσο αφορά αυτό τότε ειναι σε κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν για gaming) 20 ώρες πριν, inetien12 είπε Αν βρει καποιος κανα site να πουλαει ας ενημερώσει με ενα μυνημα Ναι ξεπουλάνε παντού ντεμέκ αλλά πουθενά δεν βρίσκεις να ξεπουλάνε Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μικρό μου πονι μικρό μου πονι ήρθε η άνοιξη ξανά. στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 1:39 ΠΜ, Basilhs23___ είπε Χειμώνα σίγουρα περιμένουμε χειρότερα. Τα κρυπτο δεν είναι εταιρείες που θα κλείσουν, θα παραμείνουν, όσοι χάσουν έχασαν, μετά θα αρχίσει η ενασχόληση του κόσμου πάλι και θα πάρουν αξία. Εννοείς θα ξαναανεβουν τα παλιά ή θα έρθουν καινούργια να τα αντικαταστήσουν ? Ελπίζω πάντως να πέσουν και άλλο οι τιμές στις κάρτες θέλω να φτιάξω ένα νέο σύστημα από το φθινόπωρο περιμένω να βγουν στην αγορά σειρά 4000 και οι νέοι zen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Εννοείς θα ξαναανεβουν τα παλιά ή θα έρθουν καινούργια να τα αντικαταστήσουν ? Ελπίζω πάντως να πέσουν και άλλο οι τιμές στις κάρτες θέλω να φτιάξω ένα νέο σύστημα από το φθινόπωρο περιμένω να βγουν στην αγορά σειρά 4000 και οι νέοι zen. Θα ανέβουν τα παλιά η μπορεί να εμφανιστούν καινούργια. Οι τιμές των καρτών καλά θα κάνουν να πέσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ElenNtou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Εμένα πάντως ο αδερφός μου που έκανε χρόνια mining μου είπε ότι σε λίγο τα rig θα τα χαρίζουνε και δεν θα υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα πάρει. Ούτε καν τις κάρτες, επειδή κανένας δε θα θέλει μεταχειρισμένη κάρτα που έκανε mining, τώρα που οι τιμές των καινούριων καρτών θα επιστρέψουνε στα φυσιολογικά επίπεδα. Οι λόγοι είναι ότι η οικονομική κατάσταση θα πάρει τουλάχιστον 1 χρόνο έως και 2 ή 3 στις πιο ζωφερές προβλέψεις, να ανακάμψει. Μέχρι τότε η το eth δεν θα εξορύσεται πια μου είπε. Και τώρα που ακόμα εξορύσεται, ο μόνος που κερδίζει κάτι ψιλά είναι αυτός που έχει 1ghs rig με χαμηλή κατανάλωση. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, πουλάει 4 rig των 200 - 300 mhs έκαστο στο 500ρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tagmax Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 10:20 ΠΜ, Mythoplasths είπε Και τι έχεις άκουστα για τις ψυχρές κολλήσεις που είναι αποτέλεσμα υψηλών θερμοκρασιών; να φανταστώ μιρωδια.. Ε λοιπών έχει να κάνει με το προσδόκιμο χρόνο ζωής. Τόσο απλά.. Μέχρι να φουσκώσει το pcb τυπωμένο σαν τυρόπιτα στο φούρνο Για τις ψυχρές κολλήσεις θα διαφωνήσω φίλε μου, ιδίως σε κυκλώματα που έχεις πρόσβαση( όπως GPU κλπ). Τις ενισχύεις, καλού κακού , για να είσαι καλυμμένος . Τόσα χρόνια, τόσες πλακέτες , τόσους ενισχυτές ήχου κλπ , δεν έτυχε ποτέ να πάρεις ένα κολλητήρι των 15 ευρώ μαζί με το καλάι του και να "παίξεις" λίγο ? Ή εγώ είμαι αυτός που εφέυρε τον τροχό ή είμαι πολύ μεγάλος ηλικιακά....... Γενικά αν κάποιος καταλήξει σε μια τέτοια λύση( used gpu) , καλό είναι να κάνει και 1-2 κινήσεις όπως αυτήν που ανέφερα. Φιλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, tagmax είπε Για τις ψυχρές κολλήσεις θα διαφωνήσω φίλε μου, ιδίως σε κυκλώματα που έχεις πρόσβαση( όπως GPU κλπ). Τις ενισχύεις, καλού κακού , για να είσαι καλυμμένος . Τόσα χρόνια, τόσες πλακέτες , τόσους ενισχυτές ήχου κλπ , δεν έτυχε ποτέ να πάρεις ένα κολλητήρι των 15 ευρώ μαζί με το καλάι του και να "παίξεις" λίγο ? Ή εγώ είμαι αυτός που εφέυρε τον τροχό ή είμαι πολύ μεγάλος ηλικιακά....... Γενικά αν κάποιος καταλήξει σε μια τέτοια λύση( used gpu) , καλό είναι να κάνει και 1-2 κινήσεις όπως αυτήν που ανέφερα. Φιλικά. Δεν το λέω για εμένα... Και οι μνήμες και τα gpu και τα άπειρα παθητικά εξαρτήματα εντός του μικρό κόσμου της κάρτας είναι αρκετά δύσκολα έως αδύνατο να βάλεις χέρι με ένα κολλητήρι. Απλο παράδειγμα τι συμβαίνει αν τρεσαρουμε ένα προϊόν που βγήκε από το εργοστάσιο να παράξει 5 και εμείς θέλουμε να πατάξει 7. Δεν υπάρχει δωρεαν η * κρυμμένη * ισχύ για να την βγάλουμε. Τις έχουν στα όρια οι εταιρίες. Αυτά τα 3 παραπάνω καρέ πουλάνε. Δες σαν παράδειγμα μια μηχανή αυτοκίνητου εργοστάσιακα 100 άλογα. Την πας 150 και μετά από 2 χρόνια θες μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftsftm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι αγοραστές τις ζουλάνε πριν τις αγοράσουν? Οσο για την κατρακύλα στις τιμές, για πες μάς πόσο είχαν btc, eth, etc, doge, zec, ltc την ημέρα που έγινε το halving στο btc! Υγ. Κέρδος από τα crypto δεν βγάζει κάποιος μόνο στην άνοδο αλλά και στην πτώση! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από ftsftm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Αυτά συμβαίνουν στη Κίνα.... Μετά από 2 χρονακια θα φτάσουν και Ευρώπη αφού θα έχουν αλλάξει 5 χέρια. Στο Amazon used θα ζητάνε 500 πάλι και θα κάνουμε σαν παλαβοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα