Προς το περιεχόμενο

Με το… κιλό πουλάνε τις κάρτες γραφικών οι φανατικοί των κρυπτονομισμάτων

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Από την στιγμή που δεν απαντάς.. Δεν υπάρχει λόγος. Απλα απάντησε γιατί 9 στα 10 λαπ τοπ βαράνε μητρική για το ίδιο λόγο.. Και γιατί κάνουν ανανέωση σε ηλεκτρολιτικους κάθε 2 χρόνια. 

Μου συγκρινεις τα λαπτοπ και την φασον κατασκευη τους χωρις επαρκη αερισμο με μία καρτα των πολλων €....οκ....  Βαλε τωρα και στο ιδιο τσουβαλι τα τουβλο-ξ τροφοδοτικα με ενα πραγματικο silver εστω ( ας αποφυγουμε glod,platinum , ειναι γνωστο αλλωστε οτι δεν πρεπε να δουλεψουν ποτε γτ θα σκασουν)

Επεξ/σία από NTC Labs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Μου συγκρινεις τα λαπτοπ και την φασον κατασκευη τους χωρις επαρκη αερισμο με μία καρτα των πολλων €....οκ.... 

Μιλάω για vaio acer kai hp λαπ τοπ για 1000 Ρίκα δλδ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Μιλάω για vaio acer kai hp λαπ τοπ για 1000 Ρίκα δλδ 

Οπου κανενα απο τα υποσυστηματα τουε δεν μπορει να συγκριθει ποιοτικα με μια ανεξαρτητη καρτα ( εστω και την φτηνοτερη)...παμε παρακατω

22 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Από την στιγμή που δεν απαντάς.. Δεν υπάρχει λόγος. Απλα απάντησε γιατί 9 στα 10 λαπ τοπ βαράνε μητρική για το ίδιο λόγο.. Και γιατί κάνουν ανανέωση σε ηλεκτρολιτικους κάθε 2 χρόνια. 

Μαλιστα.. Έριξες την τάση και; τι συμβαίνει νομίζεις;;; βλέπω το θέματακι εγγύηση το προσπερνάμε ε; άσχετα αν το κοτσάρουμε σε κάθε αγγελία. Και ποιο θερμοκρασία; του μαιν τσιπ και τις ραμ.. Για την υπόλοιπη χούφτα ενεργών υλικών που υπάρχει πάνω στο τυπωμένο έχεις ιδέα τι συμβαίνει; 

Οτι συμβαινει και οταν παιζει παιχνιδια ο gamer...ειπαμε παμε παρακατω. Ποια εγγυηση ρε φιλε, εγω πηρα καρτες εντος εγγυησης και? Τι νομιζεις οτι χανεται επειδη εκανες undervolt? Αρα την χανεις και οταν χρησιμοποιεις τα προφιλ των nvidia/amd που κανουν το ιδιο?  Θες να μου πεις οτι και απο gamer αν παρεις καρτα 3 ετων θα ζητησεις εγγυηση? Αφου θαχει ληξει.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1

36 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Εχεις στοιχεια για αυτα? Μειωνει το προσδοκιμο απο ποσο σε ποσο? Γτ εχω ακομα κατι 280x,290x,480,580 που εχω χαρισει σε συγγενεις και δουλευουν αψογα μετα απο τοσα χρονια. Αν μειωνει το προσδοκιμο απο 100 σε 50 χρονια χεσε μεσα πολυχρονη θαχπυμε γινει κομποστ

Εχεις μεινει στις μεθοδους και τα υλικα που φτιαχνονταν πριν 30 χρονια. Μεχρι να φουσκωσουν τα συγχρονα θαχουμε δισεγγονα

Θες να πεις τα p-n τι να κάνουν τα σύγχρονα; κατά λάθος θα έχω τότε στην αποθήκη για πέταμα κάνα δυο τελάρα γεμάτα.. Εσύ δεν έχεις ιδέα τι λες και πετάς το πιασαρικο 30 χρόνια.. Η κλίμακα έπεσε όχι ο τρόπος.. Ούτε τα υλικά. Πυριτίου τότε πυρίτιο και τώρα 

• Like 1

18 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Θες να πεις τα p-n τι να κάνουν τα σύγχρονα; κατά λάθος θα έχω τότε στην αποθήκη για πέταμα κάνα δυο τελάρα γεμάτα.. Εσύ δεν έχεις ιδέα τι λες και πετάς το πιασαρικο 30 χρόνια.. Η κλίμακα έπεσε όχι ο τρόπος.. Ούτε τα υλικά. Πυριτίου τότε πυρίτιο και τώρα 

Παμε παλι.... Το επιχειρημα ειναι οτι οι mining καρτες ειναι ξεζουμισμενες ενω των gamer οχι....πως αποδεικνύεται δεν μας εχεις πει...μονο και μονο επειδη οι mining τρεχουν 24/7? Δεν λεει τιποτα αυτο. Οχι λογω του οτι δεν υπαρχει γυρανση υλικων αλλα του γεγονοτος οτι ο χρονικος οριζοντας αυτης ειναι αδιαφορα μεγαλος ( δεν μιλαμε για αστοχιες ).

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, absoluteblade είπε

Άμα δούμε να πουλιούνται οι κάρτες γραφικών, πάνω σε αγροτικά στις γειτονιές μαζί με τα καρπούζια θα το πιστέψω! ΠΆΡΕ ΠΆΡΕ ΚΑΛΈ ΚΌΣΜΕ ΣΕ ΛΈΩ ΚΑΙ RTX ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΈΧΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΌ TDP ΛΕΩ, ΈΛΑ ΠΆΡΕ ΠΆΡΕ ΛΕΜΕ!

Σωστός....Καρτούζια στη καρότσα!!!

Επεξ/σία από yianos
  • Thanks 1

Ως miner+gamer να πω οτι σε mining την καρτα την δουλευω στα 0.625 volt με θερμοκρασιες 65 καλοκαιρι 60 χειμωνα και ανεμιστηες στις 700 στροφες ενω σε gaming παιζω στα 1.13voltage παλι undervolt στα 2.5ghz και θερμοκρασιες καλοκαιρι 70-75 με 1500-2000 στροφες ανεμιστηρων και χειμωνα 65 βαθμοι με 1500 στροφες. Νομιζω στο mining τρωει πολυ λιγοτερο ζορι η καρτα απο οτι σε gaming με 99% μονιμα. 

• Like 1
  • Thanks 2

ΝΑΙ ΝΑΙ, σαν το βλέπω ηδη σε αγγελία.   "πωλείται RTX 3080 €500 δεν έχει γίνει πότε overclock και mining" , ξεεεέρουμε ξεεεέρουμε  xD

17 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Παμε παλι.... Το επιχειρημα ειναι οτι οι mining καρτες ειναι ξεζουμισμενες ενω των gamer οχι....πως αποδεικνύεται δεν μας εχεις πει...μονο και μονο επειδη οι mining τρεχουν 24/7? Δεν λεει τιποτα αυτο. Οχι λογω του οτι δεν υπαρχει γυρανση υλικων αλλα του γεγονοτος οτι ο χρονικος οριζοντας αυτης ειναι αδιαφορα μεγαλος ( δεν μιλαμε για αστοχιες ).

ΠΑΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ. δεν είπα ούτε για κάρτες μετά από εξοριξη η υπερχρονισμό. Είπα για όποιες είναι πειραγμένες εκτός εγγύησης και για καιρό δουλεύανε στα κόκκινα. Τώρα αν είναι από μινιγκ η από τον υπολογιστή της κυρά μαρως που έβλεπε μάστερ σεφ το ίδιο είναι!!!!!! Δεν με νοιάζει αν κάνανε μανιγκ η όχι . Ούτε πόσο πουλάνε και αν πουλάνε. Δεν μου πέφτει λόγος. ΕΜΈΝΑ  η μόνη μου ένσταση είναι η εξής μια * η απάτη με τις εγγυήσεις σε αστερίσκο που ποιο συχνά είναι μουφα!!!!! Το έκανα ξεκάθαρο;;;; 

Πιάσαμε τα 100 σχόλια.. Βάζω 3 bitcoin στοίχημα μπορούμε τα 200.. Έλα να βλέπω χεράκια :)

1 ώρα πριν, Mythoplasths είπε

Αν έχω στοιχεία για ποιο πράγμα; βασικά μικρό ηλεκτρονικής είναι. Τώρα αν δεν έχεις ιδέα για ηλεκτρονικά και θες να έχεις και γνώμη για ηλεκτρονικά.. Τι να πω!!!!!!! Και μιλάω αποκλειστικά για υπέρ χρονισμενες κάρτες και πειραγμένες γενικά 

Aυτό που προσπαθεί να σου πει είναι ότι οι κάρτες των miners ΔΕΝ είναι υπερχρονισμένες, αλλά η λογική τους ήταν να δουλεύουν στις ιδανικές συνθήκες χρονισμού και κατανάλωσης, άρα και θερμοκρασίας αφού είναι αλληλένδετα. 

Τώρα εσύ συζητάς για εγγύηση, η εγγύηση λοιπόν είναι για 1 ή 2 χρόνια, και μια χαρά ισχύει μέσα στα χρόνια της αφού ΔΕΝ έχουν υπερχρονιστεί.

Το αν δούλευαν 24/7 δεν λέει κάτι, αφού η εγγύηση δεν εξαρτάται από το πόσες ώρες είναι ανοικτά και δουλεύουν. 

Εν πάσει περιπτώσει, αν κάποιος ΔΕΝ θέλει να αγοράσει κάρτες από miners, δεν αγοράζει. 9 στις 10 όμως έτσι και αλλιώς δεν θα ξέρουμε καν αν η κάρτα που αγοράσαμε είναι από miner αφού δεν θα το λένε, οπότε τσάμπα συζητάμε. 

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

Οπου κανενα απο τα υποσυστηματα τουε δεν μπορει να συγκριθει ποιοτικα με μια ανεξαρτητη καρτα ( εστω και την φτηνοτερη)...παμε παρακατω

Οτι συμβαινει και οταν παιζει παιχνιδια ο gamer...ειπαμε παμε παρακατω. Ποια εγγυηση ρε φιλε, εγω πηρα καρτες εντος εγγυησης και? Τι νομιζεις οτι χανεται επειδη εκανες undervolt? Αρα την χανεις και οταν χρησιμοποιεις τα προφιλ των nvidia/amd που κανουν το ιδιο?  Θες να μου πεις οτι και απο gamer αν παρεις καρτα 3 ετων θα ζητησεις εγγυηση? Αφου θαχει ληξει.

Παλι από την αρχή... Δεν έκανα διαχωρισμό από μινερς η γκειμερ ό,τι σκατα και να εννοεί ο όρος γκειμερ.. Τεσπα λοιπών για να το καταλάβεις. ΌΤΙ και να κάνεις στην κάρτα φαίνεται.. Από αλλαγή σε μπαιος ή υπερχρονισμό ή αλλαγή πάστας.τι να την βάζεις να λειτουργεί σε χαμηλότερη τάση από την προτεινόμενη θες να σου πω ακριβώς τι συμβαίνει; φιλικά και όμορφα. Αλλά θα είναι κατεβατό μεγάλο. Και έχω πελάτες και εγώ που υποτίθεται είχαν πάρει μετάχ κομμάτι εντός εγγύησης και πήραν τα @@ τους μετά από το τάδε μαγαζί. 

3 λεπτά πριν, masteripper είπε

Εγώ θέλω να δω "χεράκια" όταν ..και αν ... βγουν 8Gb κάρτες πόσοι θα συζητήσουν το αν δούλευε στο ορυχείο ή οχι

υπαρχουν φαρμες με δεκαδες κ εκατονταδες καρτες

οταν σκασουν κ οι νεες καρτες και της ιντελ ,ολες αυτες θα πανε άπατες

πολλοι μαινερ δεν θελουν να δωσουν καρτες των πρωην 600,800ευρω στα 150ε, κ θα τις κρατανε για μηνες.

μετα απο αυτο θα πεσει το μπρελοκ του μελλοντος

• Like 1
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, masteripper είπε

Εγώ θέλω να δω "χεράκια" όταν ..και αν ... βγουν 8Gb κάρτες πόσοι θα συζητήσουν το αν δούλευε στο ορυχείο ή οχι

Υπάρχουν με 8 γιγα κάρτες καινούργιες.. Κάτω από τα 400. Κοντά στα 300.. Ναι είδες οι παλιανθρωποι τολμούν και βγάζουν κάρτες στα 8 γιγα φτηνές.. Φωτιά θα πεσει να τους κάψει 

2 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

υπαρχουν φαρμες με δεκαδες κ εκατονταδες καρτες

οταν σκασουν κ οι νεες καρτες και της ιντελ ,ολες αυτες θα πανε άπατες

πολλοι μαινερ δεν θελουν να δωσουν καρτες των πρωην 600,800ευρω στα 150ε, κ θα τις κρατανε για μηνες.

μετα απο αυτο θα πεσει το μπρελοκ του μελλοντος

Εγώ να καταλάβω πόσο πολύ πονάει να δώσεις κάρτα που πλήρωσες 900 και βάλε ευρώ στα 300. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι.. Άλλο γαμαει η κάρτα που γαμαει.. Αλλά.. Άλλο πράγμα η αξία της σαν μηχανιμα και άλλο η εμπορική της αξία. Το θέμα είναι ότι παλιωνουν τόσο γρήγορα που η τώρα φτηνά η ανακύκλωση μετά από χρόνια. 

4 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Υπάρχουν με 8 γιγα κάρτες καινούργιες.. Κάτω από τα 400. Κοντά στα 300.. Ναι είδες οι παλιανθρωποι τολμούν και βγάζουν κάρτες στα 8 γιγα φτηνές.. Φωτιά θα πεσει να τους κάψει 

Εγώ να καταλάβω πόσο πολύ πονάει να δώσεις κάρτα που πλήρωσες 900 και βάλε ευρώ στα 300. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι.. Άλλο γαμαει η κάρτα που γαμαει.. Αλλά.. Άλλο πράγμα η αξία της σαν μηχανιμα και άλλο η εμπορική της αξία. Το θέμα είναι ότι παλιωνουν τόσο γρήγορα που η τώρα φτηνά η ανακύκλωση μετά από χρόνια. 

βασικα δςν αξιζει να ασχολουμαστε πολυ με ολα αυτα,φιατι με 250,450 ευρω πλεον μπορεις να βρεις κατι παρα πολυ δυνατο ειτε σε νέο η μεταχειρισμ. κ να περασεις 5ετια..8ετια ανετα.

κ ταυτοχρονα ξερεις οτι οι υπολοιποι γινονται μπρελοκ στο ενδιαμεσο..

οι μαινερς την εχουν φαει σε μεταπωλητικη αξια.

οσοι αργησαν να μπουν θα τις κρατησουν 3,5χρονια ακομη μηηπως κ ανεβει ξανα .τη φαγανε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...