makis269 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 για αυτό σας αγαπάμε γιατί "ΜΑΖΙ ΤΡΟΛΛΑΡΑΜΕ " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 9 hours ago, Dr_Pepper said: Δεν ειναι ακριβές αυτό απλά βγάζεις αρκετά μεγαλύτερο κέρδος με ASICS (η χρησιμοποιώντας την κάρτα για να κάνεις mining σε κάτι άλλο) αυτό δεν σημαίνει ότι με κάρτες γραφικών δεν βγάζεις κέρδος ή πως δεν χρησιμοποιούνται (πχ απο farms που νοικιάζουν hashrate) και για BTC, θα συμφωνήσω όμως ότι δεν ειναι ο καλύτερος δείκτης για το συγκεκριμένο θέμα, είναι όμως ένας βοηθητικός. Έχοντας πει αυτό εγώ ένα ποστ πιο πάνω έβαλα το difficulty για το ETH που χρησιμοποιείται κυρίως με κάρτες γραφικών ούτε και αυτό άλλαξε προς τα κάτω. Θέλω να πω ότι το BTC mining δεν συμφέρει πρακτικώς πουθενά με κάρτες γραφικών εδώ και πολύ καιρό, ιδιαιτέρως λόγω κόστους ενέργειας, αλλά και δυσκολίας hash. Η χρήση GPU είναι καθαρά στο ETH mining και στα υπόλοιπα PoW altcoins. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στο καλό..Καιρός να επιστρέψουν οι τιμές στα φυσιολογικά επίπεδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Αν βρει καποιος κανα site να πουλαει ας ενημερώσει με ενα μυνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vooda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, tombyraider13 είπε Θα αρχίσουμε δηλαδή σαν άλλη Βουγιουκλάκη να αγοράζουμε με το κιλό. Κυρ στέφανε βάλε μια rtx 3080 για το pc μου και μια 3060 ti για το pc του αδερφού μου. Θα το κάψουμε απόψε κυρ-Στέφανε!!! Πες μου τι είσαι... Ποιόν Στέφανο πήρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, dollars είπε Για να μπορούμε να αγοράζουμε μάλλον έχουμε και δουλειές.... Η να βρεις γενικά μιλάω ένα καράβι λευτα έτοιμα.. 12 ώρες πριν, patousitsas είπε ολο πεφτουν οι τιμες στις GPU αλλα παλι οι low-mid range ειναι στο θεό πχ 1660super ή 1660 σκέτη 300-350 ευρω εχουνε... θυμαμαι εποχες που ειχαν αυτες οι καρτεσ 200-220 και η 1660ti ειχε 280.. αμα ειναι να παμε να σκασουμε παλι 800αρι για να πουμε πηραμε GPU vfm τοτε γ..το. Ποια 1660 και τρίχες κατσαρές. Η 6600 κάνει 320 ευρώ καινούργια. Τι λέμε κάτι για να λέμε. Η εποχή που βίντια ήταν μόνη της πέρασε.. Με 500 τσιμπάς καινούργια 6700χτ ότι να είναι λέμε :} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, Gk2016 είπε Καμία λύπη για τους μαυραγορίτες του κλάδου όπως και καμία αγορά καρτών που λειτουργούσαν σε υπόγες - και χωρίς UPS - 24/7/365. Τώρα ας κάνουν τα "δαχτυλίδια" τους, χαϊμαλιά. Τροποποίηση του ανωτέρω σχολίου μου, προσθέτοντας 5 λογάκια ακόμη : έριξα μια ματιά σε σκρουτζομάγαζα, για την MSI GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Gaming Z Trio LHR Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με HDMI και 3 DisplayPort και απόλαυσα την πτώση τιμής της όπου, στα μέσα Γενάρη την πούλαγαν 2258 € και σήμερα 899 €. Απόλαυση του κάθε κερδοσκόπου, του κάθε επίδοξου Ωνάση και του κάθε ενός που δεν ήταν τίποτα απ αυτά αλλά ήθελε μια καλή κάρτα στο μηχάνημά του, για τους δικούς του λόγους ! Ελευθερη αγορα λεγεται, προσφορα και ζητηση αν δε τα ξερεις να τα μαθεις ,επιπλεον πιστεψε με οποιος κανει σοβαρο mining ,οι καρτες του ειναι σε καλλιτερη κατασταση απο εσενα του γκειμερ 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Έλα ποιος παίρνει σοβαρά τόσο μεγάλους Youtubers? είναι προφανές ότι παίζουν συμφέροντα/χρήμα από πίσω. Προσωπικά αν θέλω να δω review για κάποιο προιον σίγουρα δεν θα δω από κάποιον τιτανοτεράστιο youtuber. Έτσι, και στηρίζω μικρότερα κανάλια και βλέπω ένα πιο αντικειμενικό review. Όσο για το "εγώ θα προτιμούσα μια κάρτα από miner παρά gamer..." δεν υπάρχει λογική σε αυτό απ όπου και να το πιάσεις, όσο καλοπροαίρετος και να είναι κανείς. Μια χαρα λογικη υπαρχει , εσυ θα πας ΟΛΑ τα κλοκια στο θεο για να πιασεις 1fps παραπανω ,ο miner θα βρει τη χρυση τομη αποδοσης/ θερμοκρασιας/καταναλωσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ βλέπω πάντως το difficulty chart στα ίδια https://2miners.com/eth-network-difficulty Οπότε μάλλον fake news αυτά δεν δούλευε στο 100% δούλευε στο στο 50% και βγάλε, (mining κάνεις με undervolting χαμηλές στροφές κτλ γιατί α) δεν χρειάζεσαι όλη την επεξεργαστική ισχύ για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα β) καις λιγότερο ρεύμα) . Πχ εγώ θα προτιμούσα μια κάρτα απο miner παρά απο gamer Γιατί στο gaming (ειδικά όταν κάνεις OC) η κάρτα "πιάνει φωτιά" και λειτουργεί σε μεγάλες συχνότητες τα fan στο full κτλ. Τέλος η διάρκεια ζωής μιας κάρτας γραφικών ειναι ελάχιστα εξαρτώμενη απο τον χρόνο χρήσης της, δεν ειναι αμάξι με πολλά μηχανικά μέρη που κινούνται και τρίβονται μεταξύ τους και δέχονται κραδασμούς κατα την οδήγηση και ειναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες κτλ κτλ... ένα τσιπάκι ειναι εγώ εχω εξαρτήματα απο 90 που δουλεύουν ακόμη προβλεπόμενα. Και επειδή ο κλασικός χρήστης insomnia δεν θα ακούσει την λογική και την εμπειρία αν δεν δει πρώτα κάποιον youtuber να το κάνει πάρε και ένα test που έκανε το linus Πρώτο. Κανείς δεν λέει ότι πέφτει η απόδοση. Η μέση διαρκειας ζωής πέφτει κατακόρυφα. Δεύτερο. Είτε σκάψιμο είτε υπερχρονισμό τα ίδια σκατα είναι. Βγάζει το προϊόν εκτός εγγύησης. Και όταν μιλάμε για 400 Εύρα και 600 Εύρα ναι η εγγύηση είναι ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ. τριτο. Δεν έχει λες μηχανικά τμήματα.. Αν εξαιρέσεις το φουφουρι δεν έχει.. Αλλά μιας και λες για εμπειρία και λογική.. ΤΑ ΕΝΕΡΓΆ στοιχεία ( τρανζίστορ παράδειγμα) ω ναι!!!!!! Τα πάντα έχουν να κάνουν με τρανζίστορ. Υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται γήρανση.. Εξασθενει το στρώμα P και Ν.. Και τι έχεις άκουστα για τις ψυχρές κολλήσεις που είναι αποτέλεσμα υψηλών θερμοκρασιών; να φανταστώ μιρωδια.. Ε λοιπών έχει να κάνει με το προσδόκιμο χρόνο ζωής. Τόσο απλά.. 6 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Ελευθερη αγορα λεγεται, προσφορα και ζητηση αν δε τα ξερεις να τα μαθεις ,επιπλεον πιστεψε με οποιος κανει σοβαρο mining ,οι καρτες του ειναι σε καλλιτερη κατασταση απο εσενα του γκειμερ Μια χαρα λογικη υπαρχει , εσυ θα πας ΟΛΑ τα κλοκια στο θεο για να πιασεις 1fps παραπανω ,ο miner θα βρει τη χρυση τομη αποδοσης/ θερμοκρασιας/καταναλωσης Μέχρι να φουσκώσει το pcb τυπωμένο σαν τυρόπιτα στο φούρνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Mythoplasths είπε Πρώτο. Κανείς δεν λέει ότι πέφτει η απόδοση. Η μέση διαρκειας ζωής πέφτει κατακόρυφα. Δεύτερο. Είτε σκάψιμο είτε υπερχρονισμό τα ίδια σκατα είναι. Βγάζει το προϊόν εκτός εγγύησης. Και όταν μιλάμε για 400 Εύρα και 600 Εύρα ναι η εγγύηση είναι ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ. τριτο. Δεν έχει λες μηχανικά τμήματα.. Αν εξαιρέσεις το φουφουρι δεν έχει.. Αλλά μιας και λες για εμπειρία και λογική.. ΤΑ ΕΝΕΡΓΆ στοιχεία ( τρανζίστορ παράδειγμα) ω ναι!!!!!! Τα πάντα έχουν να κάνουν με τρανζίστορ. Υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται γήρανση.. Εξασθενει το στρώμα P και Ν.. Και τι έχεις άκουστα για τις ψυχρές κολλήσεις που είναι αποτέλεσμα υψηλών θερμοκρασιών; να φανταστώ μιρωδια.. Ε λοιπών έχει να κάνει με το προσδόκιμο χρόνο ζωής. Τόσο απλά.. Εχεις στοιχεια για αυτα? Μειωνει το προσδοκιμο απο ποσο σε ποσο? Γτ εχω ακομα κατι 280x,290x,480,580 που εχω χαρισει σε συγγενεις και δουλευουν αψογα μετα απο τοσα χρονια. Αν μειωνει το προσδοκιμο απο 100 σε 50 χρονια χεσε μεσα πολυχρονη θαχπυμε γινει κομποστ 3 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Πρώτο. Κανείς δεν λέει ότι πέφτει η απόδοση. Η μέση διαρκειας ζωής πέφτει κατακόρυφα. Δεύτερο. Είτε σκάψιμο είτε υπερχρονισμό τα ίδια σκατα είναι. Βγάζει το προϊόν εκτός εγγύησης. Και όταν μιλάμε για 400 Εύρα και 600 Εύρα ναι η εγγύηση είναι ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ. τριτο. Δεν έχει λες μηχανικά τμήματα.. Αν εξαιρέσεις το φουφουρι δεν έχει.. Αλλά μιας και λες για εμπειρία και λογική.. ΤΑ ΕΝΕΡΓΆ στοιχεία ( τρανζίστορ παράδειγμα) ω ναι!!!!!! Τα πάντα έχουν να κάνουν με τρανζίστορ. Υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται γήρανση.. Εξασθενει το στρώμα P και Ν.. Και τι έχεις άκουστα για τις ψυχρές κολλήσεις που είναι αποτέλεσμα υψηλών θερμοκρασιών; να φανταστώ μιρωδια.. Ε λοιπών έχει να κάνει με το προσδόκιμο χρόνο ζωής. Τόσο απλά.. Μέχρι να φουσκώσει το pcb τυπωμένο σαν τυρόπιτα στο φούρνο Εχεις μεινει στις μεθοδους και τα υλικα που φτιαχνονταν πριν 30 χρονια. Μεχρι να φουσκωσουν τα συγχρονα θαχουμε δισεγγονα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Εχεις στοιχεια για αυτα? Μειωνει το προσδοκιμο απο ποσο σε ποσο? Γτ εχω ακομα κατι 280x,290x,480,580 που εχω χαρισει σε συγγενεις και δουλευουν αψογα μετα απο τοσα χρονια. Αν μειωνει το προσδοκιμο απο 100 σε 50 χρονια χεσε μεσα πολυχρονη θαχπυμε γινει κομποστ Αν έχω στοιχεία για ποιο πράγμα; βασικά μικρό ηλεκτρονικής είναι. Τώρα αν δεν έχεις ιδέα για ηλεκτρονικά και θες να έχεις και γνώμη για ηλεκτρονικά.. Τι να πω!!!!!!! Και μιλάω αποκλειστικά για υπέρ χρονισμενες κάρτες και πειραγμένες γενικά Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Mythoplasths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoreh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν υπήρχαν σωροί από 3090 στα 500€ τώρα όλοι οι RF εισαγωγείς θα είχαν φέρει και θα γινόταν χαμός. Ακούω εδώ και 1-1.5 μήνα για τζάμπα κάρτες και το μόνο που βλέπεις σε αυτούς είναι κάτι... NVS-510 και κάτι R5! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Mythoplasths είπε Αν έχω στοιχεία για ποιο πράγμα; βασικά μικρό ηλεκτρονικής είναι. Τώρα αν δεν έχεις ιδέα για ηλεκτρονικά και θες να έχεις και γνώμη για ηλεκτρονικά.. Τι να πω!!!!!!! Βασικα μαλλον εχυ δεν εχεις ιδεα απο τα βασικα, για ποια θετμοκρασια μου λεε? Οι mining καρτες τρεχουν σε μικροτερο voltage και με μικροτερες θερμοκρασιεε. Αυτοαναιρεισαι οταν λες οτι ειναι το ιδιο με το gaming. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Εχει να πέσει FLUX Mining.. Ριχτες τις τιμες να αγορασουμε καμια 9 με 10 κοματια 3080Ti... Θα έρθει και χειμωνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Βασικα μαλλον εχυ δεν εχεις ιδεα απο τα βασικα, για ποια θετμοκρασια μου λεε? Οι mining καρτες τρεχουν σε μικροτερο voltage και με μικροτερες θερμοκρασιεε. Αυτοαναιρεισαι οταν λες οτι ειναι το ιδιο με το gaming. Από την στιγμή που δεν απαντάς.. Δεν υπάρχει λόγος. Απλα απάντησε γιατί 9 στα 10 λαπ τοπ βαράνε μητρική για το ίδιο λόγο.. Και γιατί κάνουν ανανέωση σε ηλεκτρολιτικους κάθε 2 χρόνια. 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Βασικα μαλλον εχυ δεν εχεις ιδεα απο τα βασικα, για ποια θετμοκρασια μου λεε? Οι mining καρτες τρεχουν σε μικροτερο voltage και με μικροτερες θερμοκρασιεε. Αυτοαναιρεισαι οταν λες οτι ειναι το ιδιο με το gaming. Μαλιστα.. Έριξες την τάση και; τι συμβαίνει νομίζεις;;; βλέπω το θέματακι εγγύηση το προσπερνάμε ε; άσχετα αν το κοτσάρουμε σε κάθε αγγελία. Και ποιο θερμοκρασία; του μαιν τσιπ και τις ραμ.. Για την υπόλοιπη χούφτα ενεργών υλικών που υπάρχει πάνω στο τυπωμένο έχεις ιδέα τι συμβαίνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Έλα ποιος παίρνει σοβαρά τόσο μεγάλους Youtubers? είναι προφανές ότι παίζουν συμφέροντα/χρήμα από πίσω. Προσωπικά αν θέλω να δω review για κάποιο προιον σίγουρα δεν θα δω από κάποιον τιτανοτεράστιο youtuber. Έτσι, και στηρίζω μικρότερα κανάλια και βλέπω ένα πιο αντικειμενικό review. Όσο για το "εγώ θα προτιμούσα μια κάρτα από miner παρά gamer..." δεν υπάρχει λογική σε αυτό απ όπου και να το πιάσεις, όσο καλοπροαίρετος και να είναι κανείς. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω και θα καταρρίψω τα όνειρα σου Σαφέστατα είμαι υπέρ να υποστηρίζουμε τους "μικρούς" Αλλά αντικειμενικότητα δεν υπάρχει ούτε στο Youtube/Twitch/Trovo ούτε καν εδώ πέρα Εκεί έξω στην αγορά υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας που λέει 60% συμφέρον + 40% αλήθεια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα