Tsikoustella Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Υπαρχει περιπτωση καποιος aπο εδω μεσα να γνωριζει καποιο στοιχειο επικοινωνιας για το τμημα προσωπικου του efood? Καποιος που να εργαζεται εκει η να εχει καποιον γνωστο του εκει? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Tsikoustella
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Tsikoustella είπε Καλησπερα. Υπαρχει περιπτωση καποιος aπο εδω μεσα να γνωριζει καποιο στοιχειο επικοινωνιας για το τμημα προσωπικου του efood? Καποιος που να εργαζεται εκει η να εχει καποιον γνωστο του εκει? Τι ψαχνεις ακριβως;
gianniz_k Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Tsikoustella είπε Καλησπερα. Υπαρχει περιπτωση καποιος aπο εδω μεσα να γνωριζει καποιο στοιχειο επικοινωνιας για το τμημα προσωπικου του efood? Καποιος που να εργαζεται εκει η να εχει καποιον γνωστο του εκει? Ποιοι είμαστε Είμαστε η Online Delivery A.E., αλλά συνήθως χρησιμοποιούμε το e-food. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των παρακάτω μεθόδων: Λεωφ. Ηρακλείου 409 Τ.Κ. 14122 Ηράκλειο Αττικής, Ελλάδα Τηλ. +30 211 311 0700 Email: [email protected] 1
Tsikoustella Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Τι ψαχνεις ακριβως; Εχω φαει τον κοσμο να βρω καποιο τηλεφωνο η ενα email εστω αλλα συγκεκριμενα για το τμημα προσωπικου γιατι θελω να κανω ενα τηλεφωνημα απευθειας εκει. Προκειται για μια θεση εργασιας που ομως πρεπει να επικοινωνησω εγω με το συγκεκριμενο τμημα. Εχω δει σε πολλες εταιρειες στο ιντερνετ οτι σε ολα τα τμηματα τους εχουν και απο καποιο στοιχειο επικοινωνιας σε καθε τμημα. Σε αυτην την εταιρεια δεν υπαρχει τιποτα! Λες και τους κρατανε κρυφους! Μονο ενα κεντρικο τηλεφωνο υπαρχει που αυτο εχει να κανει με τις παραγγελιες. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Tsikoustella
Allan-Wake Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tsikoustella είπε Εχω φαει τον κοσμο να βρω καποιο τηλεφωνο η ενα email εστω αλλα συγκεκριμενα για το τμημα προσωπικου γιατι θελω να κανω ενα τηλεφωνημα απευθειας εκει. Προκειται για μια θεση εργασιας που ομως πρεπει να επικοινωνησω εγω με το συγκεκριμενο τμημα. Εχω δει σε πολλες εταιρειες στο ιντερνετ οτι σε ολα τα τμηματα τους εχουν και απο καποιο στοιχειο επικοινωνιας σε καθε τμημα. Σε αυτην την εταιρεια δεν υπαρχει τιποτα! Λες και τους κρατανε κρυφους! Μονο ενα κεντρικο τηλεφωνο που αυτο εχει να κανει σχετικα με τις παραγγελιες. Έτσι είναι σε πολλές εταιρίες. Το κάνουν επίτηδες γιατί θέλουν να στείλεις mail Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Allan-Wake
Tsikoustella Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Allan-Wake είπε Έτσι είναι σε πολλές εταιρίες. Το κάνουν επίτηδες γιατί θέλουν να στείλεις mail Ναι μωρε ξερω και εγω? Μαλλον! Αλλα περιεργη εταιρεια. Δεν βρισκεις κανενα μεσο επικοινωνιας περα απο το κεντρικο τηλεφωνο. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο! Και φυσικα στο κεντρικο τηλεφωνο δεν σε συνδεει κανενας και πουθενα!
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Tsikoustella είπε Εχω φαει τον κοσμο να βρω καποιο τηλεφωνο η ενα email εστω αλλα συγκεκριμενα για το τμημα προσωπικου γιατι θελω να κανω ενα τηλεφωνημα απευθειας εκει. Προκειται για μια θεση εργασιας που ομως πρεπει να επικοινωνησω εγω με το συγκεκριμενο τμημα. Εχω δει σε πολλες εταιρειες στο ιντερνετ οτι σε ολα τα τμηματα τους εχουν και απο καποιο στοιχειο επικοινωνιας σε καθε τμημα. Σε αυτην την εταιρεια δεν υπαρχει τιποτα! Λες και τους κρατανε κρυφους! Μονο ενα κεντρικο τηλεφωνο υπαρχει που αυτο εχει να κανει με τις παραγγελιες. Εργαζομαι στο efood ως ανεξαρτητος διανομεας. Εχουμε το ιδιο προβλημα που εχεις και εσυ σε οτι αφορα την επικοινωνια. Για πολυ απλα πραματα εχουμε το support chat,αν ειναι κατι σοβαρο ζηταμε να μας καλεσουν και για τα πιο τυπικα εχουμε τα tickets. Οτι τηλεφωνο βλεπεις,βλεπουμε και εμεις.
Tsikoustella Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Εργαζομαι στο efood ως ανεξαρτητος διανομεας. Εχουμε το ιδιο προβλημα που εχεις και εσυ σε οτι αφορα την επικοινωνια. Για πολυ απλα πραματα εχουμε το support chat,αν ειναι κατι σοβαρο ζηταμε να μας καλεσουν και για τα πιο τυπικα εχουμε τα tickets. Οτι τηλεφωνο βλεπεις,βλεπουμε και εμεις. Αα καταλαβαα. Οτι ναναι δλδ. Η διοικηση και ολα τα τμηματα ειναι αορατα δλδ δεν τα βλεπει κανεις! Μπορει να μην υπαρχουν κιολας! 😄
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Tsikoustella είπε Οτι ναναι δλδ. Σε μεγαλο βαθμο. 1
Tsikoustella Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Σε μεγαλο βαθμο. Εγω το ειπα πολυ περιεργα πραγματα σε αυτην την εταιρεια!
Allan-Wake Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είναι περίεργα, έτσι λειτουργούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Αν θέλεις κάτι τους το στέλνεις σε email, αυτοί ανοίγουν ticket, και κάποιος θα ασχοληθεί να το λύσει και να κλείσει το ticket. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Allan-Wake
Tsikoustella Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Δεν είναι περίεργα, έτσι λειτουργούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Αν θέλεις κάτι τους το στέλνεις σε email, αυτοί ανοίγουν ticket, και κάποιος θα ασχοληθεί να το λύσει και να κλείσει το ticket. Τι να πω..Εμενα μου τυχαινει πρωτη φορα αυτο γιαυτο μου φανηκε περιεργο. Γιατι σε καποιες αλλες οταν ηθελα να επικοινωνησω εψαχνα τις ιστοσελιδες τους και ειχε για τα διαφορα τμηματα τους ενα τηλεφωνο η ενα email. Ποιος ξερει καποιες ειναι ετσι καποιες αλλιως. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Tsikoustella
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Tsikoustella είπε Τι να πω..Εμενα μου τυχαινει πρωτη φορα αυτο γιαυτο μου φανηκε περιεργο. Γιατι σε καποιες αλλες οταν ηθελα να επικοινωνησω εψαχνα τις ιστοσελιδες τους και ειχε για τα διαφορα τμηματα τους ενα τηλεφωνο η ενα email. Ποιος ξερει καποιες ειναι ετσι καποιες αλλιως. Δεν ειναι ολες ετσι, οπως λεει ο φιλος,η συγκεκριμενη δημιουργει προβλημα σε εμας τους ιδιους,που θελουμε ΑΜΕΣΗ ανταποκριση. Σε φαση ειμαι στην εισοδο του πελατη,ο οποιος δεν εχει ( φυσικα ) κουδουνι με το ονομα του και το κινητο του ειναι απενεργοποιημενο/κατειλημενο/εχει φραγη. Και καθεσαι σαν το βλακα και περιμενεις ποτε θα αξιωθει καποιος να απαντησει στο chat,για να δεις πως θα προχωρησεις. Ε οχι ρε φιλε,εκει επρεπε να εχουμε ενα τηλ και να μιλαμε με συγκεκριμενο τομεα. 3
Tsikoustella Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειναι ολες ετσι, οπως λεει ο φιλος,η συγκεκριμενη δημιουργει προβλημα σε εμας τους ιδιους,που θελουμε ΑΜΕΣΗ ανταποκριση. Σε φαση ειμαι στην εισοδο του πελατη,ο οποιος δεν εχει ( φυσικα ) κουδουνι με το ονομα του και το κινητο του ειναι απενεργοποιημενο/κατειλημενο/εχει φραγη. Και καθεσαι σαν το βλακα και περιμενεις ποτε θα αξιωθει καποιος να απαντησει στο chat,για να δεις πως θα προχωρησεις. Ε οχι ρε φιλε,εκει επρεπε να εχουμε ενα τηλ και να μιλαμε με συγκεκριμενο τομεα. Και καλα ειναι και μεγαλη εταιρεια και της προκοπης! 😄 Και εγω εστειλα στο κεντρικο τους email τελικα. Ενταξει θα περιμενω κανα χρονο τωρα να με εξυπηρετησουν για την δουλεια που θελω! Μεχρι να με συνδεσουν με το τμημα αυτο.......
MariaLog Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) δοκιμασε να παρεις στο τηλεφωνο που δινουν παραπανω και ζητα να σε συνδεσουν με το τμημα που θες.. η εστω αν μπορουν να διαβιβασουν το αιτημα σου προς αυτους Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από MariaLog 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα