Argyropoulos19 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Έχω λέβητα πέλλετ και καίω 2 τσουβαλια την ημέρα. 30κιλα. Το σπίτι είναι 100τμ χωρίς μονώσεις . 1.Είναι οκ η κατανάλωση ή μπορεί να μειωθεί με κάποιον τρόπο; 2.γνωριζουμε τρόπους αγοράς οικονομικού πέλλετ από Βουλγαρία για Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ
lary7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Αν βάλεις μόνωση θα καις 1.2 τσουβάλια την ημέρα. Βάλε κάτω τα οικονομικά και θα καταλάβεις και εσύ τι πρέπει να κάνεις.
Maktheo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Συγγενικο μου πρόσωπο έχει λεβητα πελλετ για θέρμανση σε μονοκατοικία 150-160τμ σε χωριο της επαρχίας. Εκαιγε γυρω στους 7 τόνους και απο πέρυσι μπήκε στο πρόγραμμα "Εξοικονομω" έβαλε μονωση και αλλαξε ολα τα κουφώματα και πλεον καιει το μισο καύσιμο.. Έβγαλε τον περυσινό χειμώνα με 3.5 τόνους 1
Specs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Στις 27/6/2022 στις 4:33 ΜΜ, Argyropoulos19 είπε Καλησπέρα. Έχω λέβητα πέλλετ και καίω 2 τσουβαλια την ημέρα. 30κιλα. Το σπίτι είναι 100τμ χωρίς μονώσεις . 1.Είναι οκ η κατανάλωση ή μπορεί να μειωθεί με κάποιον τρόπο; 2.γνωριζουμε τρόπους αγοράς οικονομικού πέλλετ από Βουλγαρία για Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ Εφοσον ειναι αμονωτο το σπιτι, οπως εγραψαν οι προηγουμενοι,η καλυτερη επενδυση ειναι η μονωση... Ειναι ιδικτητο το σπιτι? αν ναι μονωση κκαι κουφωματα προεχουν Επειτα, εχετε αντισταθμιση στον λεβητα? σε τι θερμοκρασια νερου δουλευει? Και ποσο αγοραζατε το σακι , περισυ , αλλα και τι μαρκα ειναι?
Masterios999 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 πρεπει να ρυθμιστει σωστα ο λεβητας σου ωστε να δουλευει σωστα και στην οξυγονωση και στον καθαρισμο αλλα πρεπει να γινει απο γνωστη.2 τσουβαλια μου καιει ο δικος μου οταν εξω τον χειμωνα εχει -5 εως -10 βαθμους(ειμαι βορεια).τωρα για πελλετ οι τιμες οπως ολα ειναι υψηλες.απο 330-450 και πανω.αν θες στοιχεια παραπανω στειλε μου πμ
Manolo7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Αυτά με τη μόνωση ωραία είναι. Και εμένα αν με ρωτήσει κάνεις έτσι λέω. Αλλά η μόνωση θέλει έτοιμα λεφτά, και αν το σπίτι είναι και μεγάλο αρκετά λεφτά. Κάνεις απόσβεση? Σίγουρα, αλλά μετά από αυτό το σκ@το που έχουμε φάει τους τελευταίους μήνες με ανατιμήσεις πληθωρισμους και αυξήσεις από οδοντογλυφιδες μέχρι λαπτοπ δεν υπάρχει σάλιο για τους περισσότερους. "καντο με το εξοικονομώ", οι μάστορες ζητούν τα λεφτά μπροστά οπότε ισχύουν ακριβως τα ίδια. Το πελετ όπως και όλα έχει αυξηθεί πολύ. Όσοι έχουν χαμηλά σταθερά από τη ΔΕΗ θα πάνε με ρεύμα, επαρχία ξυλοσομπες και λίγο πετρέλαιο και αέριο στα πολύ κρύα προβλέπω 😅 1
SMF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Είναι πάρα πολλά τα κιλά για μία ημέρα. Έπρεπε να ήσουν ελάχιστα πάνω από το 1 τσουβάλι.
DOOM_NX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μπα, νορμάλ μου ακούγεται. Κι εμείς κάπου εκεί θέλουμε για την δική μας παλιά αμόνωτη μονοκατοικία 112 τμ στο Θεσσαλικό κάμπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα