verjiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Αγόρασα εξαρτήματα και τα σύνδεσα, όμως δεν έχω σήμα στην οθόνη. Εξαρτηματα. Ryzen 7 5700g corsair vengeance 3200 mobo MSI gaming plus 550 Dell 24” Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από verjiel
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά τον επεξεργαστή? είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει όλα τα απαραίτητα καλώδια τροφοδοσίας για επεξεργαστή - μητρική? είσαι σίγουρος ότι η μητρική σου υποστηρίζει τον επεξεργαστή μήπως θέλει αναβάθμιση το BIOS της? είσαι σίγουρος ότι δουλεύει η μητρική σου όταν πατάς το POWER BUTTON βλέπεις ανεμιστήρες να δουλεύουν , λαμπάκια κτλ? είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει στην σωστή υποδοχή την οθόνη? κάνε έλεγχο βάση των βιβλιών οδηγιών και αν δεν βγάλεις άκρη πάρε συμβουλές από κάποιον φίλο σου που γνωρίζει από αυτά ή από κάποιον ειδικό πριν γίνει ζημιά και είναι κρίμα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από ikorolis
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εφόσον είσαι 100% σίγουρος οτι έχεις συνδέσει/τοποθετήσει τα πάντα σωστά, το επικρατέστερο σενάριο είναι οτι η μητρική χρειάζεται το τελευταίο beta bios (b450) για να δει τον 5700g και να κάνει boot. Για καλή σου τύχη η μητρική υποστηρίζει usb bios flash οπότε μπορείς σχετικά εύκολα, με ένα usb στικ να κάνεις αναβάθμιση το bios https://www.youtube.com/watch?v=iTkXunUAriE https://www.youtube.com/watch?v=u5yq0cqhXeo Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από nickol-us 2
triplex1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Κανε πρωτα και τον σταυρό σου και αν εισαι τυχερός θα παρεις και εικόνα
verjiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Κανε πρωτα και τον σταυρό σου και αν εισαι τυχερός θα παρεις και εικόνα Γιατί το λες;
Λύση triplex1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Λύση Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, verjiel είπε Γιατί το λες; Μολις εστειλα πισω μια Tomahawk χωρις καν να βαλω beta bios ....stable μπηκε και αναποδογύρισαν ολα στη μητρικη , οτι κανεις προσεχε πως θα το κανεις αλλα κατα 99% ειναι και θεμα τυχης. Προς ενημερωση σου θα σε πω οτι beta σε msi ουτε καν το κοιτάς 1
verjiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μολις εστειλα πισω μια Tomahawk χωρις καν να βαλω beta bios ....stable μπηκε και αναποδογύρισαν ολα στη μητρικη , οτι κανεις προσεχε πως θα το κανεις αλλα κατα 99% ειναι και θεμα τυχης. Προς ενημερωση σου θα σε πω οτι beta σε msi ουτε καν το κοιτάς Δεν είχα ποτέ πάλι MSI mobo. Τι μπορεί να φταίει να κοιτάξω; Έχεις καμία ιδεα;
triplex1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, verjiel είπε Δεν είχα ποτέ πάλι MSI mobo. Τι μπορεί να φταίει να κοιτάξω; Έχεις καμία ιδεα; Οτι κανεις χύμα εξω και πανω στο κουτί της με το τροφοδοτικο μονο παρεα και τιποτα αλλο εκτος το φορμαρισμενο στικακι που θα εχεις και σιγα σιγα χωρις να αγχωνεσαι Το bios ειναι το τελευταιο οπως ειπε και ο Νικολας απο πριν , χωρις αυτο δεν προκειται να παρεις εικονα
verjiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Οτι κανεις χύμα εξω και πανω στο κουτί της με το τροφοδοτικο μονο παρεα και τιποτα αλλο εκτος το φορμαρισμενο στικακι που θα εχεις και σιγα σιγα χωρις να αγχωνεσαι Αν βγάλω τις Ραμ θεωρητικά θα πρέπει να μου δείχνει το λογκο MSI όταν τον ανοίγω σωστά; Να δοκιμάσω δηλαδή να ξεκινήσω το pc χωρίς Ραμ;
triplex1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, verjiel είπε Αν βγάλω τις Ραμ θεωρητικά θα πρέπει να μου δείχνει το λογκο MSI όταν τον ανοίγω σωστά; Να δοκιμάσω δηλαδή να ξεκινήσω το pc χωρίς Ραμ; Σε ειπα πριν , χωρις τιποτα , κανε αποφορτιση απο ρευματα και ξηλωσε αν τυχον τα εχεις βαλει μεσα στο case , μητρικη-τροφοδοτικο και usb με το τελευταιο bios και πριν ξεκινησεις δες καλα το βιντεο
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Τα λινκ που έχω βάλει είναι για b450 gaming plus όμως δεν λες μήπως έχεις την b550 η την b450. Πρόσεχε τι θα κατεβάσεις, να συμφωνεί με ότι έχεις
verjiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τα λινκ που έχω βάλει είναι για b450 gaming plus όμως δεν λες μήπως έχεις την b550 η την b450. Πρόσεχε τι θα κατεβάσεις, να συμφωνεί με ότι έχεις Έχω την b550. Μπορώ να αποσύνδεση τα πάντα από την μητρική και να δοκιμάσω αν στέλνει σήμα; Η πρέπει για με στείλει σήμα να έχει πάνω cpu και Ραμ;
triplex1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, verjiel είπε Έχω την b550. Μπορώ να αποσύνδεση τα πάντα από την μητρική και να δοκιμάσω αν στέλνει σήμα; Η πρέπει για με στείλει σήμα να έχει πάνω cpu και Ραμ; Το βιντεο που εβαλα δες και θα καταλαβεις τι θα κανεις
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Για b550 gaming plus από https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C56v17.zip και μεταγενεστερο bios. Βγάζεις ram/cpu, τροφοδοτείς την μητρική και ακολουθείς τις οδηγίες στα βίντεο που σου βάλαμε Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από nickol-us 1
verjiel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Ανάβει το λαμπάκι boot. Τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασα αυτό που είπατε και ακόμα δεν έχω εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα