BrianMolko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Ας ειμαστε λογικοι παιδες. ο μονος λογος που υπαρχει το m2 pro 13.3 ειναι για να σπρωχνει τον κοσμο εμμεσα στο 14ρι κατα τα αλλα του λειπουν αλλα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα, οχι ο γρηγορος ssd. Το θεμα ειναι air m2 ή pro m1 max κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωχ και το παρήγγειλα σήμερα... και έρχεται Τετάρτη. Θα την ακυρώσω την παραγγελία.. Κρίμα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από vasim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Bil79 είπε Εδώ βγάζει με 8Gb ram (και αναγκάζεται ο σκληρός να γράφει "χιλιόμετρα" για memory swap), τα 256 SSD μας πείραξαν;... Γιατι ποιος σου ειπε οτι με 1ΤΒ ssd και 64GB RAM δε γραφει swap? Θα αναβασω screenshot αυριο να βαλουμε τα κλαμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kevin8 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) πάντα από την μύγα ξίγκι προσπαθεί να βγάζει,απορώ γιατί ο κόσμος συνεχίζει να αγοράζει τα προϊόντα τής αφού βλέπει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον κοροϊδεύει.. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από kevin8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, kevin8 είπε πάντα από την μύγα ξίγκι προσπαθεί να βγάζει,απορώ γιατί ο κόσμος συνεχίζει να αγοράζει τα προϊόντα τής αφού βλέπει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον κοροϊδεύει.. Υπάρχει άλλος τρόπος να γράψεις iOS Applications εκτός από να τα σκάσεις σε αυτούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Γιατι ποιος σου ειπε οτι με 1ΤΒ ssd και 64GB RAM δε γραφει swap? Θα αναβασω screenshot αυριο να βαλουμε τα κλαμματα. Εμενα το macbook του 15 με 16GB ram δεν γραφει. Αυριο αν θες να σου ανεβαζω screeenshot απο το air του 20 με 8GB ram να βαλουμε τα κλαμματα παρεα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή θέλω να το παραγγείλω αυτό με τον 500άρη ssd. Κανα παιχνιδάκι τύπου Overwatch ή παρόμοιο το σηκώνει? Δεν ειμαι gamer, ούτε θέλω επιδόσεις, απλά να παίζεται. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Pro M1 με 16GB και 256SSD πάντως δεν ιδρώνει... Έχω ακούσει ανεμιστήρα μόνο σε 4Κ render και μόνο το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, fragma είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή θέλω να το παραγγείλω αυτό με τον 500άρη ssd. Κανα παιχνιδάκι τύπου Overwatch ή παρόμοιο το σηκώνει? Δεν ειμαι gamer, ούτε θέλω επιδόσεις, απλά να παίζεται. Ευχαριστώ Δεν υπάρχει έκδοση του Overwatch για Mac . Παίζει και το Overwatch 2 να μην βγει για Mac Downloads – Blizzard Entertainment Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Aztec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Έτσι κι αλλιως δε φαινεται να αξίζει 1800€ για το βασικο μοντέλο όταν με 2+ παιρνεις το pro 14 που δε συγκρινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα