Gogoskara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να φτιάξω ενα pc (2η φορα) απο την αρχή να το εχω για τον χειμώνα! Βλέπω οι τιμές πεφτουν και πιστεύω μεχρι τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν να πέφτουν εσείς πως την βλέπετε την αγορά; Θέλω να φτιαξω ενα pc κυρίως για gaming (wow,lol κτλπ) με ενα προϋπολογισμό περίπου 1500 ευρω αν εχει κάποιος να προτείνει ενα build; Επίσης ειχα αγοράσει στο 1ο pc την 3060ti και είδα οτι ειναι τούμπανο για μενα τωρα παω σε μια καρτα ίδια η παω στις ποιο καινούργιες που εχουν 12gb RAM; Ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί 😁
LaMereda Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Gogoskara είπε Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να φτιάξω ενα pc (2η φορα) απο την αρχή να το εχω για τον χειμώνα! Έχεις ήδη ένα pc και θέλεις να πάρεις και 2ο για καβάτζα; 1
Stefanos683 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Gogoskara είπε Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να φτιάξω ενα pc (2η φορα) απο την αρχή να το εχω για τον χειμώνα! Βλέπω οι τιμές πεφτουν και πιστεύω μεχρι τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν να πέφτουν εσείς πως την βλέπετε την αγορά; Θέλω να φτιαξω ενα pc κυρίως για gaming (wow,lol κτλπ) με ενα προϋπολογισμό περίπου 1500 ευρω αν εχει κάποιος να προτείνει ενα build; Επίσης ειχα αγοράσει στο 1ο pc την 3060ti και είδα οτι ειναι τούμπανο για μενα τωρα παω σε μια καρτα ίδια η παω στις ποιο καινούργιες που εχουν 12gb RAM; Ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί 😁 πλεον μια 6600 των 320ευρω ειναι παρομοια με αυτη που εχεις αγορασει. κ οσο πανε χαμηλωνουν. τα 12 μνημη παιζουν πρακτικα ελαχιστο ρολο αμα παρεις νεα καρτα δοκιμασε να την τρεξεις σε συστημα 10ετιας των 250,150ε μεταχειρισμ. δε χρειαζεται να δωσεις 1500 λογω πολεμου ηπα κινα δεη κλπ το χειμωνα με 1500θα αγοραζεις 5καρτες απο μαινερ κ θα τις κουμπωνεις σε συστηματα των 100ε κ θα τρεχουν τα παντα ολα
Gogoskara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, LaMereda είπε Έχεις ήδη ένα pc και θέλεις να πάρεις και 2ο για καβάτζα; Το πουλησα το 1ο γιατί βγηκε αρκετά και δεν το χρησιμοποιουσα οποτε ενα τωρα που εχω ειναι παλιο και θελω κατι για τ επομενα χρονια 10 ώρες πριν, Stefanos683 είπε πλεον μια 6600 των 320ευρω ειναι παρομοια με αυτη που εχεις αγορασει. κ οσο πανε χαμηλωνουν. τα 12 μνημη παιζουν πρακτικα ελαχιστο ρολο αμα παρεις νεα καρτα δοκιμασε να την τρεξεις σε συστημα 10ετιας των 250,150ε μεταχειρισμ. δε χρειαζεται να δωσεις 1500 λογω πολεμου ηπα κινα δεη κλπ το χειμωνα με 1500θα αγοραζεις 5καρτες απο μαινερ κ θα τις κουμπωνεις σε συστηματα των 100ε κ θα τρεχουν τα παντα ολα Αυτο με τις κάρτες και γω τ πιστευω θα πεσουν κ αλλο Αλλα να φτιαξω ενα pc για μια 5ετια απο εδω κ περα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα