Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα ειναι θεμα καταναλωτικης συνειδησης, η καρτα ειναι εργαλειο που μας διευκολυνει.Προτιμας να τα δωσεις σε τοκογλυφους γτ επι της ουσιας αυτο ειναι, παρα να βγαλεις μια καρτουλα και οποτε οντως υπαρχει αναγκη να διευκολυνθεις βαζοντας ατοκες δοσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NoJobs είπε

παμε παλι! απλα επειδη αν βγαλω καρτα θα το εχω ως δικαιολογια για ευκολη αγορα!!! 

Εγώ προτιμώ να κάνω τις αγορές μου με πιστωτική κάρτα πάρα να τα παίρνω με χρήματα που στην άκρη. Γιατί τα χρήματα της άκρης δε θα μπουν ποτέ ξανά. Κάνεις μια αγορά εξοφλεις κάνεις την επόμενη. Δε το θεωρώ τόσο δύσκολο 

• Like 3
Δημοσ.

προσωπικα δεν εχω βαλει ποτε δοσεις ! παντα μαζευω και μετα αγοραζω αυτο που θελω ! δεν μ αρεσει γενικα να χρωσταω για αυτο και κατεληξα στο οτι θα μαζεψω τα λεφτα και απο οτι ειδα μπορω να το βρω και πιο φτηνα εαν εχω τα χρηματα ! 

Δημοσ.

η κάρτα έχει ένα όριο που μπορεί ποτέ να μην εξαντλήσεις  και αν πληρώνεις κανονικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα (στις άτοκες) αν είσαι πελάτης καλός μπορεί να στη δώσουν δωρεάν για 1 η 2 χρόνια .........τις έντοκες ξέχασε τες γιατι αυτό με την ελάχιστη δόση έχει παρασύρει πολλούς  ,το καταναλωτικό που δίνουν τα καταστήματα μέσω τραπεζών είναι ορισμένου ποσού και δόσεων για τη συγκεκριμένη αγορά και είναι πάντα έντοκο......όσες ποιο πολλές δόσεις περισσότεροι τοκοι....αυτό μπορείς να το κανείς και μόνος σου και να το δεις στο σίτε των εταιρειών βάλε 12 μήνες και 24 μήνες και θα δεις τη διαφορα.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

η κάρτα έχει ένα όριο που μπορεί ποτέ να μην εξαντλήσεις  και αν πληρώνεις κανονικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα (στις άτοκες) αν είσαι πελάτης καλός μπορεί να στη δώσουν δωρεάν για 1 η 2 χρόνια .........τις έντοκες ξέχασε τες γιατι αυτό με την ελάχιστη δόση έχει παρασύρει πολλούς  ,το καταναλωτικό που δίνουν τα καταστήματα μέσω τραπεζών είναι ορισμένου ποσού και δόσεων για τη συγκεκριμένη αγορά και είναι πάντα έντοκο......όσες ποιο πολλές δόσεις περισσότεροι τοκοι....αυτό μπορείς να το κανείς και μόνος σου και να το δεις στο σίτε των εταιρειών βάλε 12 μήνες και 24 μήνες και θα δεις τη διαφορα.....

ρώτησα την τράπεζα που συνεργάζομαι (μισθοδοσία) και μου είπε ότι βγάζω πιστωτικη καρτα και δάνεια ! η πιστοληπτική (αν ακουσα σωστα) ικανότητα είναι πολύ καλη  

Δημοσ.

Με σωστή χρήση της κάρτας, δηλαδή να την χρησιμοποιείς σε καταστήματα που βάζουν άτοκες δόσεις, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα. 

Έχω πάρει από ηλεκτρικές συσκευές, χαλιά για το σπίτι, μέχρι κάτι πιο "απλό" 

όμως πάντα άτοκες δόσεις, πάντα ποσό που μπορώ κάθε μήνα να το δίνω, πάντα η διάρκεια να είναι ανάλογη με την "διάρκεια του προϊόντος".

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, NoJobs είπε

ρώτησα την τράπεζα που συνεργάζομαι (μισθοδοσία) και μου είπε ότι βγάζω πιστωτικη καρτα και δάνεια ! η πιστοληπτική (αν ακουσα σωστα) ικανότητα είναι πολύ καλη  

ωραία επόμενη κίνηση να δεις αν στην δίνουν δωρεάν για 1 η 2 χρόνια όποτε μπορείς να κανείς τις άτοκες δόσεις που θέλεις.....βασική προϋπόθεση να πληρώνεις στην ημερομηνία η πριν 1 μέρα ...μη χάσεις τη δόση....μετά αν σου πουν για συνδρομή την ακυρώνεις και τέλος.....

Δημοσ.

Η Πειραιώς έχει την visa classic. Ο πρώτος χρόνος δωρεάν και οι επόμενοι κάπου 25 αν δεν κάνω λάθος. Με μια αίτηση στο winbank σε μια εβδομάδα είναι στο ταχυδρομείο. 

Αν την χρησιμοποιείς σωστά είναι καλύτερη επιλογή από μια debit card για πολλούς λόγους. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/6/2022 στις 6:49 ΜΜ, chaosmaster είπε

Αυτό που λες δεν έχει λογική. Δλδ με όποιον άλλον τρόπο εκτός μετρητοίς πώς θα ήταν; μέσω δόσεων δε θα ήταν; εκτός αν έχεις σκοπό να ρίξεις πιστόλι γι αυτό θες κάτι εκτός τράπεζας. Αλλά γι αυτό κ μόνο τον λόγο κανείς πλέον δε κάνει δόσεις εκτός τράπεζας. 

Θα μπορούσε ας πούμε η εταιρεία της κινητής που έχεις και εφόσον έχεις συμβόλαιο, να σου χρεώνει επιπλέον την δόση για την αγορά του κινητού, στον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...