NoJobs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλημερα! Αναζητω καταστημα με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα! Εχω δει Κοτσοβολο - Πλαισιο κια Vodafone με δοσεις στο Λογαριασμο Μηπως υπαρχει και κατι αλλο που να μην μπλεκει τραπεζα; Η Vodafone δεν εξηπηρετη γιατι ειμαι πελατης Cosmote αλλα απο οσο ξερω δεν εχουν τετοιο προγραμμα στην Cosmote
Mr_Terror Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 δοσεις χωρις πιστωτικη γινεται μονο με καταναλωτικο δανειο στο ονομα σου.Αυτο κανουν οι μεγαλες αλυσιδες οταν λενε δοσεις χωρις καρτα.Βγαζουν στον πελατη δανειο απο τραπεζα.Δηλαδη δοσεις μπορεις να εχεις η με πιστωτικη καρτα η με καταναλωτικο δανειο.Αλλος τροπος δεν υπαρχει.
stratos_k Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Σε όλα μπλέκεις με τράπεζα. Στην ουσία παίρνεις καταναλωτικό δάνειο για την αγορά σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Όχι αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει Αν θες να αγοράσεις κάτι οτιδήποτε και οποιασδήποτε αξίας οι επιλογές που έχεις για αγορά είναι : Αγορά με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας Αγορά με έντοκες δόσεις μέσω τράπεζας και καταστήματος (αυτό θέλει φυσικά κάποιες προυποθέσεις)
NoJobs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δεν ξερω αν μπορω να δικαιολογησω καταναλωτικο δανειο! Δεν εχω μπλεξει ποτε με δανεια και γενικα δεν πολύ ψήνομαι ! 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Όχι αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει Αν θες να αγοράσεις κάτι οτιδήποτε και οποιασδήποτε αξίας οι επιλογές που έχεις για αγορά είναι : Αγορά με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας Αγορά με έντοκες δόσεις μέσω τράπεζας και καταστήματος (αυτό θέλει φυσικά κάποιες προυποθέσεις) Δεν εχω πιστωτικη! Ρωτησα στην Eurobank και στην Πειραιως που εχω λογαριασμους και μπορω να βγαλω πιστωτικη αλλα δεν το κανω γιατι δεν θελω να μπω στο τρυπακι βαλε δοσεις εδω εκει και τετοια! συνηθως αγοραζω μετρητοις τα παντα . αλλα τωρα ειπα να αγορασω ενα κινητο που ξεφευγει απο το badget μου για αμεση αγορα! Λογικα θα περιμενω να τα μαζεψω και να παω να το παρω μετρητοις και αυτο!
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, NoJobs είπε Μηπως υπαρχει και κατι αλλο που να μην μπλεκει τραπεζα; buy now-pay later
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, NoJobs είπε Δεν ξερω αν μπορω να δικαιολογησω καταναλωτικο δανειο! Δεν εχω μπλεξει ποτε με δανεια και γενικα δεν πολύ ψήνομαι ! Δεν εχω πιστωτικη! Ρωτησα στην Eurobank και στην Πειραιως που εχω λογαριασμους και μπορω να βγαλω πιστωτικη αλλα δεν το κανω γιατι δεν θελω να μπω στο τρυπακι βαλε δοσεις εδω εκει και τετοια! συνηθως αγοραζω μετρητοις τα παντα . αλλα τωρα ειπα να αγορασω ενα κινητο που ξεφευγει απο το badget μου για αμεση αγορα! Λογικα θα περιμενω να τα μαζεψω και να παω να το παρω μετρητοις και αυτο! ούτε εγώ σε συμβουλεύω να βγάλεις πιστωτική κάρτα όπως και ούτε να μπλέξεις με καταναλωτικό δάνειο ειδικά αφού αφορά συσκευή κινητού τηλεφώνου να ήταν κάτι άλλο να το συζητήσουμε. καλύτερα να μαζέψεις τα χρήματα και να το πάρεις μετρητά.
NoJobs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε buy now-pay later πως γινεται αυτο; Μόλις τώρα, ikorolis είπε ούτε εγώ σε συμβουλεύω να βγάλεις πιστωτική κάρτα όπως και ούτε να μπλέξεις με καταναλωτικό δάνειο ειδικά αφού αφορά συσκευή κινητού τηλεφώνου να ήταν κάτι άλλο να το συζητήσουμε. καλύτερα να μαζέψεις τα χρήματα και να το πάρεις μετρητά. 10 λεπτά πριν, stratos_k είπε Σε όλα μπλέκεις με τράπεζα. Στην ουσία παίρνεις καταναλωτικό δάνειο για την αγορά σου. 12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε δοσεις χωρις πιστωτικη γινεται μονο με καταναλωτικο δανειο στο ονομα σου.Αυτο κανουν οι μεγαλες αλυσιδες οταν λενε δοσεις χωρις καρτα.Βγαζουν στον πελατη δανειο απο τραπεζα.Δηλαδη δοσεις μπορεις να εχεις η με πιστωτικη καρτα η με καταναλωτικο δανειο.Αλλος τροπος δεν υπαρχει. Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας!
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, NoJobs είπε πως γινεται αυτο; Κάνε μια αναζήτηση. Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αλλά καλύτερα μάζεψε το ποσό και πάρτο μετρητοίς γιατί δεν βλέπω να υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος
haris_216 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο παρελθόν και ειδικά προ "κρίσης" (2010) έπαιζε και η φάση με τις συναλλαγματικές. Τα λεγόμενα από τον πολύ τον κόσμο και "γραμμάτια". Ή ακόμα και "δόσεις" στο μιλητό, σε μικρομάγαζα ("θα σου δίνω κάθε μήνα 100€"). Επειδή όμως οι καιροί δυσκόλεψαν και τα πιστολιάσματα, από καλοπροαίρετους αλλά και μη, αυξήθηκαν όλες αυτές οι διευκολύνσεις χάθηκαν. Πλέον όπου "δόση" μοιραία γίνεται μέσω τραπέζης, άσχετα αν αυτό λέγεται πιστωτική, δάνειο ή ότι άλλο. Έτσι ώστε αν ο οφειλέτης χρειαστεί να κυνηγηθεί δεν μπλέκει το όποιο κατάστημα ή εμπορική επιχείρηση αλλά αναλαμβάνει η τράπεζα με τις σχετικές "δομές" της @ ts Το να καθήσεις να μαζέψεις τα χρήματα, πέρα από το να σε βοηθήσει να μην μπλέξεις με δάνεια, τόκους, κλπ μπορεί να σε βοηθήσει και διαφορετικά. Δηλαδή ώσπου να τα μαζέψεις μπορεί να καταλήξεις ότι ίσως τελικά δεν είναι κάτι που χρειαζόσουν τόσο πολύ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από haris_216 1
fouros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 όπως αναφέρθηκε παραπάνω υπάρχουν 2 νέες υπηρεσίες, που δίνουν 3 ή 4 ατοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα και πρόσβαση στο ebanking σου. Προς το παρόν τις υποστηρίζουν λίγα καταστηματα, δες αν σε καλύπτουν 1) https://finloup.com/el/ 2) https://www.klarna.com/gr/katastimata-klarna/
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, NoJobs είπε Δεν ξερω αν μπορω να δικαιολογησω καταναλωτικο δανειο! Δεν εχω μπλεξει ποτε με δανεια και γενικα δεν πολύ ψήνομαι ! Δεν εχω πιστωτικη! Ρωτησα στην Eurobank και στην Πειραιως που εχω λογαριασμους και μπορω να βγαλω πιστωτικη αλλα δεν το κανω γιατι δεν θελω να μπω στο τρυπακι βαλε δοσεις εδω εκει και τετοια! συνηθως αγοραζω μετρητοις τα παντα . αλλα τωρα ειπα να αγορασω ενα κινητο που ξεφευγει απο το badget μου για αμεση αγορα! Λογικα θα περιμενω να τα μαζεψω και να παω να το παρω μετρητοις και αυτο! Απο το να βγάλεις δάνειο σε κάποιο κατάστημα με τόκους, βγάλε πιστωτική για να κάνεις την αγορά άτοκα από τις μεγάλες αλυσίδες, ή έντοκα από κατάστημα σκρουτζ (και έτσι έχει τύχει να αγοράσω κάτι πιο φθηνά από σκρουτζ). Λίγη υπευθυνότητα και θα είσαι οκ.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, NoJobs είπε Καλημερα! Αναζητω καταστημα με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα! Εχω δει Κοτσοβολο - Πλαισιο κια Vodafone με δοσεις στο Λογαριασμο Μηπως υπαρχει και κατι αλλο που να μην μπλεκει τραπεζα; Η Vodafone δεν εξηπηρετη γιατι ειμαι πελατης Cosmote αλλα απο οσο ξερω δεν εχουν τετοιο προγραμμα στην Cosmote Τοκογλύφος.
chaosmaster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, NoJobs είπε Δεν ξερω αν μπορω να δικαιολογησω καταναλωτικο δανειο! Δεν εχω μπλεξει ποτε με δανεια και γενικα δεν πολύ ψήνομαι ! Δεν εχω πιστωτικη! Ρωτησα στην Eurobank και στην Πειραιως που εχω λογαριασμους και μπορω να βγαλω πιστωτικη αλλα δεν το κανω γιατι δεν θελω να μπω στο τρυπακι βαλε δοσεις εδω εκει και τετοια! συνηθως αγοραζω μετρητοις τα παντα . αλλα τωρα ειπα να αγορασω ενα κινητο που ξεφευγει απο το badget μου για αμεση αγορα! Λογικα θα περιμενω να τα μαζεψω και να παω να το παρω μετρητοις και αυτο! Αυτό που λες δεν έχει λογική. Δλδ με όποιον άλλον τρόπο εκτός μετρητοίς πώς θα ήταν; μέσω δόσεων δε θα ήταν; εκτός αν έχεις σκοπό να ρίξεις πιστόλι γι αυτό θες κάτι εκτός τράπεζας. Αλλά γι αυτό κ μόνο τον λόγο κανείς πλέον δε κάνει δόσεις εκτός τράπεζας.
NoJobs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Αυτό που λες δεν έχει λογική. Δλδ με όποιον άλλον τρόπο εκτός μετρητοίς πώς θα ήταν; μέσω δόσεων δε θα ήταν; εκτός αν έχεις σκοπό να ρίξεις πιστόλι γι αυτό θες κάτι εκτός τράπεζας. Αλλά γι αυτό κ μόνο τον λόγο κανείς πλέον δε κάνει δόσεις εκτός τράπεζας. παμε παλι! απλα επειδη αν βγαλω καρτα θα το εχω ως δικαιολογια για ευκολη αγορα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα