CarlitoGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, giorginho είπε Λοιπόν... Ήρθε το μέιλ από το κινούμαι ηλεκτρικά 2 (και το ποδήλατο φεύγει για τον αντιπρόσωπο για επισκευή). Ένα σημείο όμως με κάνει να αναρωτιέμαι... Τι έτσι "πίνακας κατάταξης"; Ελπίζω να μην πρόκειται για περίπτωση αντίστοιχη του προγράμματος αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών, όπου 9 στους 10 πήραν τα 3 τους 😒 Δεν νομίζω.....και εμένα αυτό το μήνυμα μου έστειλαν αλλά μετά τον έλεγχο σου στέλνουν κι άλλο κ σου λένε τι να κάνεις για να πληρωθείς. 1
s2117 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μου ήρθε σήμερα mail Που μου ζητάει να ανεβάσει το αποδεικτικό καταβολής του τιμήματος αγοράς. Εγώ είχα ανεβάσει (ΚΑΙ) εκεί την απόδειξη απλά του πλαισίου, προφανώς ήθελαν κάτι άλλο. έγινε σε κάποιον δεκτό να μας πει τι ανέβασε;
CarlitoGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, s2117 είπε Μου ήρθε σήμερα mail Που μου ζητάει να ανεβάσει το αποδεικτικό καταβολής του τιμήματος αγοράς. Εγώ είχα ανεβάσει (ΚΑΙ) εκεί την απόδειξη απλά του πλαισίου, προφανώς ήθελαν κάτι άλλο. έγινε σε κάποιον δεκτό να μας πει τι ανέβασε; Έκανα κ εγώ το ίδιο.Τους πήρα τηλ κ από ότι είδα δεν ήταν κ πολύ σίγουροι για το τι ακριβώς είναι αυτό.Τελικα ανέβασα τον μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής μου.....έχω καμία 10αρια μέρες κ περιμένω.
giorginho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Έτσι όπως είναι διατυπωμένο αυτό το πράγμα το μόνο που θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος είναι ότι θέλουν το αποδεικτικό συναλλαγής, δηλαδή είτε το χαρτάκι που βγαίνει από το POS εις διπλούν είτε αν είναι online η αγορά το PDF που μπορείς να δημιουργήσεις για την συναλλαγή από το internet banking (και προφανώς εναλλακτικά τον λογαριασμό της κάρτας). Υποθέτουν προφανώς ότι όλοι θα έχουν κάνει την αγορά με ηλεκτρονικά μέσα (πώς πάει είπαμε; από 500€ και πάνω είναι υποχρεωτικό αυτό?) αν και βέβαια η επιδότηση αφορά πρωτίστως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δηλαδή πανάκριβα, που είτε θα γίνει έμβασμα ή εμβάσματα είτε θα γίνει σύναψη δανειακής σύμβασης, οπότε η παροχή αποδεικτικου πληρωμής θα είναι βεβαίωση της τράπεζας κ.ο.κ. Πάντως εμένα η αίτηση είναι ακόμα εδώ και 1 μήνα πλέον στο "εγκεκριμένη αίτηση προς υπαγωγή"... Ηρθαν χθες κάτι ανταλλακτικά από τον αντιπρόσωπο του egoboo, δε μπορώ να πω πάντως, πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί, τώρα το θέμα είναι να γίνει και η δουλειά επιτέλους, γιατί μέχρι τώρα δεν την έχει παλέψει το ποδηλατακι με το πεταλ... Πάντως του έβαλα κι ένα καλαθάκι στη σχάρα για να βάζω και τίποτα ψώνια... Έβαλα και μια κόντρα με ένα φίλο από το κέντρο του χωριού ως το σπίτι του και.... Ας πούμε ότι βγήκε 'Χ' (με έπιασε στα τελευταία 30 μέτρα αλλά με άφησε να μείνω μπροστά) 🥳. 1
CarlitoGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημερα......ολοκληρωθηκε σε κανεναν η διαδικασια της επιδοτησης;Εμενα εδω και δυο μηνες ενω εχω καταθεση και το αποδεικτικο καταβολης ειναι κολλημενο στο οτι πρεπει να τους καταθεσω και το αποδεικτικο καταβολης.Εστειλα και ερωτηση στην πλατφορμα και μου απαντησαν οτι η αιτηση μου ειναι σε φαση ελεγχου..........
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα. Κραταμε ψηλα ενα θεμα μετα απο σχεδον μισο ετος για ερωτηση που δεν αφορα εξελιξη παραγγελιας. Δεν ειναι προφανως θεμα του μαγαζιου η υποσχεση του κρατους για επιδοτηση, για οποιοδηποτε προβλημα εχεις με αυτο, ανοιξε αν θες ενα νεο θεμα στο "μπλα-μπλα". Μπορεις μαλιστα μετα με ενα pm να μου δωσεις τον συνδεσμο του, να τον ριξω στο παρον τοπικ, ωστε να ερθει εκει και οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα να το συζητησετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις