giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε ...η αίτηση είναι στο στάδιο "εγκεκριμένη αίτηση προς υπαγωγή" ότι και αν σημαίνει αυτό. Δες μηπως πρεπει να ενημερωσεις το Πλαίσιο για να σου στειλουν την βεβαιωση πωλητη που απαιτειται για την επιδοτηση, εμενα μου ειχε πει η υπαλληλος τοτε οτι αφου "εγκριθει" τοτε θα μου στειλουν αυτο το χαρτι. 🤷♂️
CarlitoGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, giorginho είπε Δες μηπως πρεπει να ενημερωσεις το Πλαίσιο για να σου στειλουν την βεβαιωση πωλητη που απαιτειται για την επιδοτηση, εμενα μου ειχε πει η υπαλληλος τοτε οτι αφου "εγκριθει" τοτε θα μου στειλουν αυτο το χαρτι. 🤷♂️ Κοίτα μου έχουν στείλει ένα χαρτί μαζί με την προσφορά "decleration of conformity" το οποίο είναι στα Αγγλικά....περιμένω να μου ζητήσει η πλατφόρμα κ τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κ μετά εάν λείπει κάτι θα τους στείλω
anagnoct Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε Σε εμένα μπήκε η επιστροφή κ η αίτηση είναι στο στάδιο "εγκεκριμένη αίτηση προς υπαγωγή" ότι και αν σημαίνει αυτό. Ομοίως
CarlitoGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, anagnoct είπε Ομοίως Φιλε εαν υπαρξει καμια αλλαγη σε εσενα κανε ενα post,το ιδιο θα κανω κ εγω........αν και πιστευω οτι απο το νεο ετος θα αποζημιωθουμε
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Κοίτα μου έχουν στείλει ένα χαρτί μαζί με την προσφορά "decleration of conformity" το οποίο είναι στα Αγγλικά....περιμένω να μου ζητήσει η πλατφόρμα κ τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κ μετά εάν λείπει κάτι θα τους στείλω Ναι έτσι είναι, λογικά η ίδια υπάλληλος ασχολείται με τα προϊόντα του "κινούμαι ηλεκτρικά" για όλους τους πελάτες. Το declaration of conformity ηταν η βεβαίωση του κατασκευαστή (που επίσης απαιτείται) και ο πωλητής έστειλε σε πρώτη φάση μια "προσφορά" και εφόσον/αφότου εγκριθεί η αίτηση στην πλατφόρμα τότε θα ζητηθεί και η βεβαίωση πωλητή, την οποία μας την στείλουν τότε και θα πρέπει και αυτή να την ανεβάσουμε. Τελικά μάλλον για το 20% (το υπόλοιπο 19% δηλαδή) της €πιστροφη που είναι και το θέμα, αυτό που πιθανότατα έπαιξε είναι αυτό που υποψιαζομουν, ότι παρόλο δηλαδή που έκανα την αγορά και έδωσα έγκριση για την συναλλαγή εντός προθεσμίας, εντούτοις το Πλαίσιο μην έχοντας άμεσα απόθεμα έκανε απλά δέσμευση του ποσού και το χρέωσε τελικά 10 μέρες μετά, όταν και μου έστειλαν το ποδήλατο, οπότε στην eurobank δεν λειτούργησε αυτόματα η πίστωση του υπόλοιπου 19%. Άνοιξα αίτημα τώρα και αναμένω 🙄
giorginho Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ενημερωνω οτι κατοπιν του αιτηματος που ανεφερα πριν 5 μερες, πλεον πιστωθηκε και το υπολοιπο 19% της €πιστροφης (θα ελεγα οτι αν και ξοδεψα αρκετη ωρα στο τηλεφωνο την Πεμπτη, τελικα δεν ηθελε και τοοοσο πολυ κοπο και αγχος, δεν αρχισαν δηλαδη να κανουν την παπια ή να ζητανε emails παραγγελιας κλπ, οπως ψιλο-περιμενα) και τωρα αναμενω τουλαχιστον μονο την επιδοτηση (ακομα "σε αξιολογηση" παντως η σχετικη αιτηση...). Για το θεμα δε με τα πεταλ του ποδηλατου, εβαλα μια κολλα και ελπιζω να κρατησει... 1
CarlitoGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Να ενημερώσω ότι η αίτηση προχώρησε στο επόμενο στάδιο και τώρα πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά του δεύτερου σκέλους.Πηρα στο πλαίσιο το Σάββατο να ζητήσω την υπεύθυνη δήλωση καθώς κ την βεβαίωση καταβολής του τιμήματος και είπαν ότι θα με καλέσουν αυτοί......αναμονή λοιπόν..... 1
s2117 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Σε 2 νε 3 μέρες στα στέλνουν. Εγώ δεν ξέρω τι είναι το αποδεικτικό τιμήματος καταβολής. Εγώ έβαλα και εκεί την απόδειξη. 1
CarlitoGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, s2117 είπε Σε 2 νε 3 μέρες στα στέλνουν. Εγώ δεν ξέρω τι είναι το αποδεικτικό τιμήματος καταβολής. Εγώ έβαλα και εκεί την απόδειξη. Μάλλον κ εγώ έτσι θα κάνω.
anagnoct Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Έχουν στείλει σε κανέναν το πιστοποιητικό συμμόρφωσης γι’ αυτό το egoboo?
CarlitoGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, anagnoct είπε Έχουν στείλει σε κανέναν το πιστοποιητικό συμμόρφωσης γι’ αυτό το egoboo? Ναι σε εμένα κ είναι στα Αγγλικά εάν θυμάμαι καλά.
anagnoct Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ενταξει το πηρα κ γω πριν λιγο. Ηταν το μονο χαρτι που μου ελειπε
CarlitoGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, anagnoct είπε Ενταξει το πηρα κ γω πριν λιγο. Ηταν το μονο χαρτι που μου ελειπε Στην βεβαίωση καταβολής τιμήματος τι έβαλες;
giorginho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Τι γίνεται ρε σεις, έχετε προχωρήσει 2 στάδια παρακάτω κι εμένα είναι ακόμα στο υπό επεξεργασία... 😔 Στο μεταξύ το πρόβλημα με το πεταλ που λασκάρει αξεπέραστο, αναμένω αντίδραση του αντιπροσώπου τώρα για επισκευή, να μη μπλέκω με επιστροφές στο πλαίσιο και γίνει μπάχαλο με €πιστροφη και επιδότηση...🙄
giorginho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν... Ήρθε το μέιλ από το κινούμαι ηλεκτρικά 2 (και το ποδήλατο φεύγει για τον αντιπρόσωπο για επισκευή). Ένα σημείο όμως με κάνει να αναρωτιέμαι... Αναφορά σε κείμενο Η αίτησή σας... ...ελέγχθηκε επιτυχώς ως προς την πληρότητα των στοιχείων της και θα συμπεριληφθεί στον Πίνακα Κατάταξης. Θα ακολουθήσει αποστολή νεότερου ηλεκτρονικού μηνύματος σύμφωνα με τους όρους της απόφασης υπαγωγής. Τι εστί "πίνακας κατάταξης"; Ελπίζω να μην πρόκειται για περίπτωση αντίστοιχη του προγράμματος αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών, όπου 9 στους 10 πήραν τα 3 τους 😒 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από giorginho auto-correct typo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις