CarlitoGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, Greengreen είπε Καποιος αποδοτικός τροπος κλειδωματος ακομα σε πολυκατοικια; Να κλειδωνει πανω σε λαβη; Εάν εμένα σε πολυκατοικία η δεν θα έπαιρνα ποδήλατο η θα το έβαζα στο διαμέρισμα....είναι κρίμα να σου φάνε 1000€-1500€.
giorginho Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, anagnoct είπε Γι’ αυτό το site λες; Που λέει ότι είναι άκυρες; https://kinoumeilektrika2.gov.gr/main.html Ναι. Επειδή είδα είχες ποσταρει ότι ολοκληρωσες την αίτηση κλπ με τρόπο που άφηνε να εννοηθεί ότι "τέλος, τώρα θα πάρω τα λεφτά" ας πούμε. Αλλά αφού βλέπω ότι και άλλοι έχουν την γνωμη/πληροφορία ότι δε θα υπάρξει θέμα... ανακουφιστηκα 🤣. Βέβαια τώρα με τρώει και λίγο το άλλο θέμα... Δεν έχει εμφανιστεί τίποτα από €πιστροφη, ούτε το 1% που υποτίθεται ότι είναι το "στανταρ" για το πλαίσιο. Βέβαια δεν έχει έρθει και το ποδήλατο ακόμα, χθες μου είπαν το έβαλαν για αποστολή οπότε αν έκοψαν χθες την απόδειξη ίσως εμφανιστεί από Δευτέρα, αν όχι θα έχουμε θέμα, γιατί η παραγγελία (και φυσικά η χρέωση!) έγινε μεν 7/7 αλλά η τιμολόγηση στο πλαίσιο μάλλον χθες... Δε ξέρω... 🤔 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από giorginho
giorginho Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πλέον έχει ανοίξει η σελίδα για τις "κανονικές" αιτήσεις... Έκανε κανένας τίποτα; Καλά για ποδήλατα θέλουν εκτός της υπεύθυνης δήλωσης του πωλητή και δύο (!) διαφορετικές υπεύθυνες δηλώσεις του αγοραστή; 🤦♂️Στο μεταξύ λέει να είναι με γνήσιο υπογραφής από το gov.gr αλλά τις έχουν και έτοιμες εκεί, οπότε αντιγράφουμε καλύτερα το περιεχόμενο στην έκδοση υπεύθυνης δήλωσης του gov ή μήπως να επεξεργαστουμε το πρότυπο δήλωσης το δικό τους και μετα να το ανεβάσουμε στο docs.gov.gr? Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας αυτό το τελευταίο που είναι και καινούργιο; Τελικά για ηλεκτρικά μηχανάκια παίζει πλέον 30%-40% αντί 20% που είχαν παλιότερα, όταν είχε ανοίξει δοκιμαστικά δεν το είχαν αλλάξει και 5ο σκεφτόμουν για μηχανάκι... Ασχετο: Διάβασα κάποιοι λέγατε ότι ήθελαν σφίξιμο τιμόνια, πεταλ κλπ στα egoboo. Αυτό που μου ήρθε εμένα τα είχε ήδη όλα σφιχτά, μόνο το ύψος σε σέλα και τιμονι ήθελε ρύθμιση. Έλα όμως που μετά από 1 βδομάδα χρήσης ξαφνικά το αριστερό πεταλ στο σημείο που ο βραχίονας συναντάει το σκελετό του ποδηλάτου χαλάρωσε τόσο που σχεδόν πετάχτηκε προς τα έξω.... Έπιασα να αφιξω τη βίδα... ε με την 5η-6η πεταλιά ξαναχαλαρωσε... Τώρα την ξαναεσφιξα αλλά ενώ είναι τέρμα σφιχτή δε ξέρω, είναι λες και κάτι λείπει για να την κρατήσει στη θέση της... Έχει κανείς καμιά ιδέα; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από giorginho
CarlitoGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, giorginho είπε Πλέον έχει ανοίξει η σελίδα για τις "κανονικές" αιτήσεις... Έκανε κανένας τίποτα; Καλά για ποδήλατα θέλουν εκτός της υπεύθυνης δήλωσης του πωλητή και δύο (!) διαφορετικές υπεύθυνες δηλώσεις του αγοραστή; 🤦♂️Στο μεταξύ λέει να είναι με γνήσιο υπογραφής από το gov.gr αλλά τις έχουν και έτοιμες εκεί, οπότε αντιγράφουμε καλύτερα το περιεχόμενο στην έκδοση υπεύθυνης δήλωσης του gov ή μήπως να επεξεργαστουμε το πρότυπο δήλωσης το δικό τους και μετα να το ανεβάσουμε στο docs.gov.gr? Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας αυτό το τελευταίο που είναι και καινούργιο; Τελικά για ηλεκτρικά μηχανάκια παίζει πλέον 30%-40% αντί 20% που είχαν παλιότερα, όταν είχε ανοίξει δοκιμαστικά δεν το είχαν αλλάξει και 5ο σκεφτόμουν για μηχανάκι... Ασχετο: Διάβασα κάποιοι λέγατε ότι ήθελαν σφίξιμο τιμόνια, πεταλ κλπ στα egoboo. Αυτό που μου ήρθε εμένα τα είχε ήδη όλα σφιχτά, μόνο το ύψος σε σέλα και τιμονι ήθελε ρύθμιση. Έλα όμως που μετά από 1 βδομάδα χρήσης ξαφνικά το αριστερό πεταλ στο σημείο που ο βραχίονας συναντάει το σκελετό του ποδηλάτου χαλάρωσε τόσο που σχεδόν πετάχτηκε προς τα έξω.... Έπιασα να αφιξω τη βίδα... ε με την 5η-6η πεταλιά ξαναχαλαρωσε... Τώρα την ξαναεσφιξα αλλά ενώ είναι τέρμα σφιχτή δε ξέρω, είναι λες και κάτι λείπει για να την κρατήσει στη θέση της... Έχει κανείς καμιά ιδέα; Φίλε μου δοκίμασε να αλλάξεις πλευρές στα πετάλια....
CloudTemper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Έχει έρθει σε κανέναν το υπόλοιπο 19% της αγοράς του;
s2117 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Σε εμένα όχι, είχα πάρει κ τηλ κ μου είπαν προς τέλος Αυγούστου 1
CloudTemper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μου είχαν πει για 20 μέρες μετά τη λήξη της προσφοράς. Καλά πήγε αυτό.
giorginho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Νομίζω ότι το έγραφε κάπου στους όρους για 30 Αυγούστου... Μου φάνηκε κι εμένα κάπως... Αλλά έτσι θα είναι. Δεν έχω κρατήσει Screenshot, αν το βρει κανένας με κάνα Google search ίσως το επιβεβαιώσει.
s2117 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, giorginho είπε Νομίζω ότι το έγραφε κάπου στους όρους για 30 Αυγούστου... Μου φάνηκε κι εμένα κάπως... Αλλά έτσι θα είναι. Δεν έχω κρατήσει Screenshot, αν το βρει κανένας με κάνα Google search ίσως το επιβεβαιώσει. Screenshot δεν έχω κρατήσει, αλλά ναι, το έγραφε στους όρους για ΩΣ 30 Αυγούστου, οπότε μια χαρά, αναμένουμε, δεν έχουν καθυστερήσει.. 1
CloudTemper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Οκ ευχαριστώ. Δεν πρόλαβα ποτέ να δω τους όρους και όλες οι άλλες προσφορές λένε για μαξ ένα μήνα. Στο τηλέφωνο με την Eurobank μου είπαν για 20 μέρες, οπότε ψαχνόμουν.
giorginho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει μπει σε κανέναν η επιδότηση από το κινούμαι ηλεκτρικά 2? Εμένα ακόμα καμία εξέλιξη (από 28/7), στο μεταξύ το θέμα με τα πεταλ που χαλαρώνουν (τελικα μικρή χαλάρωση είχε και το δεξί, το δε αριστερό άστα να πάνε) δε λέει να λυθεί, ο αντιπρόσωπος τάχα ξαφνιάστηκε που το άκουσε λέει 1η φορά αυτό το πρόβλημα, τώρα ποιος τρέχει Θεσσαλονίκη;... Ή έστω Αθήνα (έχουν λέει ένα μαγαζί εκεί). Από την άλλη αν κάνω καμιά παραπάνω επέμβαση μόνος μου παπαλα η εγγύηση, το Πλαίσιο φυσικά απαντησε να το δω με τον αντιπρόσωπο το θέμα... Κάποιο εξάρτημα λείπει πιστεύω ώστε να κρατήσει τα παξιμάδια στη θέση τους και έτσι χαλαρώνουν. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από giorginho
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1η Σεπτεμβρη σήμερα και το υπόλοιπο 19% των € €πιστροφη δεν μπήκε τελικά ποτέ εντός της προβλεπόμενης διορίας 😤 Πάμε για τηλέφωνα και γκρίνιες τώρα... 🤦♂️ H δε επιδότηση 1 μήνα μετά την οριστική υποβολή της αίτησης είναι ακόμα στην "αξιολόγηση"... 🙄
CarlitoGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, giorginho είπε 1η Σεπτεμβρη σήμερα και το υπόλοιπο 19% των € €πιστροφη δεν μπήκε τελικά ποτέ εντός της προβλεπόμενης διορίας 😤 Πάμε για τηλέφωνα και γκρίνιες τώρα... 🤦♂️ H δε επιδότηση 1 μήνα μετά την οριστική υποβολή της αίτησης είναι ακόμα στην "αξιολόγηση"... 🙄 Σε εμένα μπήκε η επιστροφή κ η αίτηση είναι στο στάδιο "εγκεκριμένη αίτηση προς υπαγωγή" ότι και αν σημαίνει αυτό. 1
allen9 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αγορα τελη ιουνιου το 19% της επιστροφης μπηκε μετα το δεκαπενταύγουστο το 1% τη στιγμη της πληρωμης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις