Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/6/2022 στις 10:32 ΠΜ, Errik είπε

Επιστροφή 1% επιτόπου (μου εμφανίστηκε), το υπολοιπο 19% μέχρι 30 αυγούστου μου είπαν. 

Μου συνέβη το ίδιο, πήρα τηλέφωνο στη eurobank, μου είπαν ότι θα μπει το υπόλοιπο 19% μέσα στο μήνα,και ότι χρειάζονται περίπου 20 μέρες από τη στιγμή που θα κλείσει η προσφορά. 

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο xt1 μου είπαν θα παραλάβουν από Θεσσαλονίκη εντός του μήνα. Δεν έλαβα email να λέει πρόβλημα. Το έγγραφο επιδότησης θα μου το στείλουν μου είπαν όταν μίλησα τηλεφωνικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 ώρες πριν, giorginho είπε

Εγω παρηγγειλα το ρημαδι το ποδηλατο που ολη μερα ελεγε (και ακομα λεει δηλαδη!)

image.png.7f2f7ac7f9ef7036fafd4693102bb487.png

και ηδη νωρις νωρις σημερα το πρωι ηρθε μέιλ:

Τωρα αυτοματο ειναι; Ελεγξε καποιος την παραγγελια και απλα το εστειλε να πει οτι θα καθυστερησει λιγο; Ή μηπως δεν εχουν σκοπο/τροπο να το προμηθευτουν, παρολο που συνεχιζουν να το πωλουν κανονικοτατα τοσο και ακομα και αυτη την στιγμη;

Παντως τηλεφωνο ή αλλη επικοινωνια που λενε μεχρι τωρα δεν ειχα. Να δω πού εμπλεξα παλι με τις αγορες μου απο "γνωστες αλυσιδες".... 🙄

lockquote widget

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ.

Εμένα τελικά χτύπησε το τηλέφωνο 9 παρά, δεν μπορούσα να το σηκώσω, παίρνω τον αριθμό που με κάλεσε 9 παρά λίγο, αναμονή λίγα λεπτά, 9 και κάτι δευτερόλεπτα (δεν έδειχνε 9:01 ακόμα το ρολόι) βγάζω γραμμή, του λέω μέσα σε 10" τι παίζει να μη του φάω χρόνο, λέει "μισό λεπτό" και με βάζει αναμονή.... η οποία αναμονή μου πετάει κατευθείαν μήνυμα ότι έχω καλέσει εκτός ωραρίου και πέφτει η γραμμή.... Ωραίοι! 

Έστειλαν στο μεταξύ κι άλλο μέιλ ότι δεν μπόρεσαν να με βρουν στο τηλέφωνο και να τους πάρω εγώ λεει

να δούμε τι θα γίνει... Πφφφφφφφφφφ.......

Δημοσ.

Κ εμένα μου έστειλε η εν λόγω Κυρία κ αναμένω το ποδήλατο την Δευτέρα....με την επιστροφή δεν ξέρω τι γίνετε καθώς κ πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα 

Δημοσ.

Ναι δύο έντυπα. Τα ίδια δήθεν προσπάθεια επικοινωνίας. Δεν έγραψα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ούτε καν προσωπικά δεδομένα την υπάλληλο που ξέρει να κάνει την εργασία της και όχι τους άλλους που μάλλον δεν είναι εργασία τους. Τώρα το βλέπω λέει δύο φορές επιδότηση 40% στο σάιτ.

Καλές ποδηλατοβόλτες σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/7/2022 στις 9:27 ΠΜ, anagnoct είπε

Προχθές το πήρα κάνοντας τα χαρτιά της επιδότησης και χθες το οδήγησα πρώτη φορά. Όταν το βγάζεις απ' το κουτί χρειάζεται μόνο να συνδέσεις τα πετάλια, να σφίξεις τη σέλα και το τιμόνι, να φουσκώσεις λάστιχα και φυσικά να φορτίσεις την μπαταρία. Οι οδηγίες δεν είναι καλές. Είναι κυρίως για άλλο μοντέλο. Με πείραξε λίγο ότι το τιμόνι δεν φαίνεται να σηκώνεται πιο ψηλά. Ίσως χρειάζεται να πάρεις ένα έξτρα σίδερο (σκελετό) από ποδηλατάδικο αν θες να το σηκώσεις. Αν δεν το κάνεις έχει κάπως αγωνιστικό σχεδιασμό (για την αεροδυναμική του σώματος) και όχι τόσο ξεκούραστο. Σαν ποδήλατο πόλης δεν έχει καθόλου αναρτήσεις οπότε οι λακούβες στους ελληνικούς δρόμους ήταν αρκετά ενοχλητικές. Γι' αυτό το λόγο μου έφυγε και το θερμός απ' τη θήκη δύο φορές κατά τη διάρκεια της κατηφόρας.

Όσον αφορά τα του ηλεκτρικού ποδηλάτου θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το μοτέρ δυνατό και δεν κόλλησε πουθενά. Η διαδρομή που έκανα ήταν 1 χλμ κατηφόρα μετά Άλιμο - Γλυφάδα και ξανά όλο πίσω. Η μπαταρία έδειχνε ακόμα εντελώς γεμάτη όταν γύρισα σπίτι χωρίς βέβαια να την ζορίσω ιδιαίτερα.

Αυτά τα βασικά. Ό, τι άλλο θέλετε ρωτάτε. Σήμερα επίσης απ' ότι θυμάμαι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς.

Φίλε μου επειδή σήμερα μου το έφεραν κ εμένα κ πρόλαβα να το οδηγήσω για λίγο να πω ότι έπεσες μέσα σε όλα όσα είπες.Κατα τα άλλα κ εγώ πολύ ευχαριστημένος κ με κάποιες μικρό διορθώσεις θα γίνει τέλειο....είναι κ πανέμορφο το άτιμο!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@anagnoct και λοιπούς που ολοκληρωσαν την αγορα τις τελευταιες μερες με 1-2 βδομαδες: Επειδη βλεπω "εκανα τα χαρτια για την επιδοτηση" κλπ και επειδη και εγω ξεκινησα τη διαδικασια (εφτασα στο να ανεβασω μαλιστα και τα πρωτα δικαιολογητικα μετα την δημιουργια της αιτησης, αλλά επειδη μεχρι σημερα δεν εχει ερθει ουτε ποδηλατο, ουτε φυσικα αποδειξη αγορας, βεβαιωση απο το Πλαισιο κλπ) τελικα τωρα το site οχι απλως δε δεχεται αιτησεις αλλά ενημερωνει και οτι ολες οσες εγιναν αυτο το τελευταιο διαστημα ειναι ακυρες (!!!), εχετε καμια παραπανω πληροφορια για το πώς πρεπει να κινηθει καποιος για να παρει την επιδοτηση σε σχεση με αυτες τις αγορες που αφορουσε και το παρον θεμα;

Απο το Πλαισιο το μονο που ακουσα σημερα ηταν να μην ανησυχω γιατι οταν τελικα ανοιξουν οι αιτησεις θα την κανω τοτε. Τωρα τι να πω; θα γινουν δεκτες αγορες "αναδρομικά" αραγε? .... αυτα που εγραφε στο σάιτ κινουμαι ηλεκτρικα μεχρι προ ολιγου, οτι δηλαδη συμμετεχουν ολες οι αγορες απο 1η Δεκεμβριου 2021 τι μπαρουφες ηταν; Ξεχασμενα δεδομενα απο την περασμενη επιδοτηση; Γιατι ειχα την εντυπωση μαλιστα οτι αυτο το πεδιο κειμενου ειχε προστεθει εκ των υστερων (εκει που τωρα λεει οτι ειναι ακυρες οι αιτησεις!).

Ο,τι να ναι...

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα ακόμα.

Απλά την έχουν σε δοκιμαστική λειτουργία κ μπορείς να κανρις λογκιν να επισυνάψεις αρχεία κλπ, αλλά οι αιτήσεις ππυ υποβάλλονται δεν είναι έγκυρες. Ο,τι αγορές κάνατε θα υποβάλλετε τις αιτήσεις μόνο αφού ανοίξει το πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μην αγχωνεστε απλα ηταν σε δοκιμαστικη λειτουργια και εγω ειχα κανει αιτηση απλα και μονο για να ειμαι ετοιμος για οταν ανοιξει η πλατφορμα.Φναταζομαι θα ανοιξει μεσα στον Ιουλιο.

Δημοσ.

Ερωτηση: Για χωρο εσωτερικα πολυκατοικιας εξω απο ασανσερ κλειδωνει ευκολα; Ή μαζι με αλλο ποδηλατο; Φαγωνεται ευκολα ή εχει καλο κλειδωμα;

Δημοσ.

Τι εννοείς φίλε,εάν το ηλεκτρικό κλειδώνει;Είναι ακριβός όπως κάθε άλλο ποδήλατο.Δηλαδη το σηκώνουν για πλάκα εάν θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε

Τι εννοείς φίλε,εάν το ηλεκτρικό κλειδώνει;Είναι ακριβός όπως κάθε άλλο ποδήλατο.Δηλαδη το σηκώνουν για πλάκα εάν θέλουν.

Καποιος αποδοτικός τροπος κλειδωματος ακομα σε πολυκατοικια; Να κλειδωνει πανω σε λαβη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...