Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν έχει μπει λέει ακόμα στη διαδικασία της επιδότησης του πλαισίου. Δεν έχουν κάτσει να φτιάξουν δηλαδή το χαρτί "Προσφορά Προμηθευτή"! Πρέπει να γράφει τη λέξη επιδότηση πάνω απ' τη φωτογραφία (τουλάχιστον εμένα έτσι μου είπαν).

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anagnoct είπε

Προχθές το πήρα κάνοντας τα χαρτιά της επιδότησης και χθες το οδήγησα πρώτη φορά. Όταν το βγάζεις απ' το κουτί χρειάζεται μόνο να συνδέσεις τα πετάλια, να σφίξεις τη σέλα και το τιμόνι, να φουσκώσεις λάστιχα και φυσικά να φορτίσεις την μπαταρία. Οι οδηγίες δεν είναι καλές. Είναι κυρίως για άλλο μοντέλο. Με πείραξε λίγο ότι το τιμόνι δεν φαίνεται να σηκώνεται πιο ψηλά. Ίσως χρειάζεται να πάρεις ένα έξτρα σίδερο (σκελετό) από ποδηλατάδικο αν θες να το σηκώσεις. Αν δεν το κάνεις έχει κάπως αγωνιστικό σχεδιασμό (για την αεροδυναμική του σώματος) και όχι τόσο ξεκούραστο. Σαν ποδήλατο πόλης δεν έχει καθόλου αναρτήσεις οπότε οι λακούβες στους ελληνικούς δρόμους ήταν αρκετά ενοχλητικές. Γι' αυτό το λόγο μου έφυγε και το θερμός απ' τη θήκη δύο φορές κατά τη διάρκεια της κατηφόρας.

Όσον αφορά τα του ηλεκτρικού ποδηλάτου θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το μοτέρ δυνατό και δεν κόλλησε πουθενά. Η διαδρομή που έκανα ήταν 1 χλμ κατηφόρα μετά Άλιμο - Γλυφάδα και ξανά όλο πίσω. Η μπαταρία έδειχνε ακόμα εντελώς γεμάτη όταν γύρισα σπίτι χωρίς βέβαια να την ζορίσω ιδιαίτερα.

Αυτά τα βασικά. Ό, τι άλλο θέλετε ρωτάτε. Σήμερα επίσης απ' ότι θυμάμαι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς.

Τι μάρκα είναι η μπαταρία γιατί του fiido μου πέθανε μετά από δύο χρόνια στα οποία το πρώτο ενάμισι έκανα καλή χρήση.

Άποψη για αυτό έχεις γιατί αυτό σκέφτομαι εγώ https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/ilektrokinisi/ilektrika-podilata/egoboo-e-bike-e-city-xt1-white_4003527

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nkour είπε

Τι μάρκα είναι η μπαταρία γιατί του fiido μου πέθανε μετά από δύο χρόνια στα οποία το πρώτο ενάμισι έκανα καλή χρήση.

Άποψη για αυτό έχεις γιατί αυτό σκέφτομαι εγώ https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/ilektrokinisi/ilektrika-podilata/egoboo-e-bike-e-city-xt1-white_4003527

Δεν αναφέρεται πουθενά η μάρκα της μπαταρίας ούτε αφαιρείται εύκολα. Οχι δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο. 

• Sad 1
Δημοσ.

Ψαχνω στις λεπτομέρειες του "Κινούμαι Ηλεκτρικά" για να βρω το απαιτούμενο ποσοστό αναπηρίας για την επιπλέον επιδότηση, αλλά δεν αναφέρει κάτι. Υποτίθεται το 67% ή μπορεί και κάποιος με 50% να έχει ποσοστό?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, anagnoct είπε

Το συγκεκριμένο δεν έχει μπει λέει ακόμα στη διαδικασία της επιδότησης του πλαισίου. Δεν έχουν κάτσει να φτιάξουν δηλαδή το χαρτί "Προσφορά Προμηθευτή"! Πρέπει να γράφει τη λέξη επιδότηση πάνω απ' τη φωτογραφία (τουλάχιστον εμένα έτσι μου είπαν).

Ε καλά και γιατί να μην το κάνουν δηλαδή αν το ζητήσεις πιο πολύ σε παράβλεψη μου φαίνεται

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nkour είπε

Ε καλά και γιατί να μην το κάνουν δηλαδή αν το ζητήσεις πιο πολύ σε παράβλεψη μου φαίνεται

Και γω το ζήτησα. Άμα βγάλεις άκρη μαζί τους πάω πάσο...

Δημοσ.

Παιδιά κ εγώ ζήτησα να το βάλουν στο πρόγραμμα κ ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.Μαλιστα τους ανέφερα ότι ανταγωνιστικό τους κατάστημα το έχει στο πρόγραμμα.Ειμαι σε δίλημμα να περιμένω την επόμενη προσφορά της Eurobank η να πάρω τώρα το egoboo;;;Μεγάλο δίλημμα κ ο χρόνος τελειώνει..... 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Παιδιά κ εγώ ζήτησα να το βάλουν στο πρόγραμμα κ ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.Μαλιστα τους ανέφερα ότι ανταγωνιστικό τους κατάστημα το έχει στο πρόγραμμα.Ειμαι σε δίλημμα να περιμένω την επόμενη προσφορά της Eurobank η να πάρω τώρα το egoboo;;;Μεγάλο δίλημμα κ ο χρόνος τελειώνει..... 

Ήμουν κ γω σε αντίστοιχο δίλημμα, τελικά πήρα το xiaomi που είναι και γνωστή μάρκα με service, και μικρότερο, ελαφρύτερο...θα φανεί αν έκανα καλά:)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι κανατε την παραγγελια ηλεκτρονικα, τους αφησατε σημειωμα να σας αποστειλλουν και τα δικαιολογητικα που απαιτουνται για την υπαγωγη στο ΚΗ2?

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Οσοι κανατε την παραγγελια ηλεκτρονικα, τους αφησατε σημειωμα να σας αποστειλλουν και τα δικαιολογητικα που απαιτουνται για την υπαγωγη στο ΚΗ2?

Εγώ την έκανα τηλεφωνικά κ μου είπαν μόλις παραλάβω να πάρω τηλ κ να τα ζητήσω από πλαίσιο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, anagnoct είπε

Το συγκεκριμένο δεν έχει μπει λέει ακόμα στη διαδικασία της επιδότησης του πλαισίου. Δεν έχουν κάτσει να φτιάξουν δηλαδή το χαρτί "Προσφορά Προμηθευτή"! Πρέπει να γράφει τη λέξη επιδότηση πάνω απ' τη φωτογραφία (τουλ

Πρόκειται για ένα έντυπο έτοιμο σε φορμαρισμα από το πρόγραμμα του υπουργείου το φτιάχνουν και το στέλνουν μου είπαν 

4 λεπτά πριν, s2117 είπε

Εγώ την έκανα τηλεφωνικά κ μου είπαν μόλις παραλάβω να πάρω τηλ κ να τα ζητήσω από πλαίσιο.

Εγώ ονλάιν δεν έγραψα κάποιο σχόλιο θα το κρατήσω στη κούτα του και αν δεν το στείλουν το α4 ο Σαλονικιός κινεζοεισ αγωγός το δηλώνει ξεκάθαρα ότι εντάσσεται και μίλησα και τηλεφωνικά με αυτούς, θα το γυρίσω πίσω στο πλαίσιο 

Επεξ/σία από nkour
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα οντως ακομα δεν εχουν βαλει σε ολα τα ηλεκτρικα ποδηλατα την ενδειξη με το 40%. Καποια απο αυτα βεβαια ενδεχομενως και να μην συμμετεχουν πραγματι καν στο προγραμμα (αυτα χωρις πεταλ, που ουσιαστικα ειναι σαν τα "πατινια" απλα με τη μορφη ποδηλατου) αλλά αυτα τα 2-3 πχ τα Nilox ή το egoboo XT1 που ψαχνεται και ο @nkour γιατι να μην παρουν ή μαλλον γιατι να μην δινουν την σχετικη βεβαιωση ωστε να παρουν την επιδοτηση; Περιεργο...

Παντως στη σελιδα κινουμαι ηλεκτρικα λεει οτι συμμετεχουν ολες οι αγορες απο 1η Δεκεμβριου 2021 αναδρομικα!

Ψαχνομουν κι εγω για ηλεκτρικο πατινακι, ειχα σταμπαρει μερικα τωρα με το 20%, ψαχνομουν ακομα και για ηλεκτρικο "παπακι", απο οτι καταλαβα αυτα παιρνουν μονο 20% επιδοτηση, μαλλον με βλεπω τελικα στο ποδηλατο... 380€ βγαινει εμμεσα το ποδηλατο, 1080€ το παπακι... μεγαλη διαφορά δυστυχως.

Επισης: Γιατι η επιδοτηση για ιδιωτες δεν περιλαμβανει την τελικη τιμη; H λογικη εξηγηση θα ηταν οτι απο τον ΦΠΑ θα ωφεληθει καποιος με αλλο τροπο. Τι μπορει ομως να κανει αραγε ενας ιδιωτης με αυτο το ΦΠΑ ωστε να δικαιολογειται η πολιτικη αυτη; Δηλωνεται στο Ε1 πχ και εκπιπτει καπως απο το εισοδημα ή ετσι απλα να γραφουμε ενα 40% και στην πραγματικοτητα να ειναι τελικα 32%??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα 23:56 πηρα την αποφαση και πηρα το egoboo e-trec ελπιζω να εκανα καλα....βεβαια με την επιδοτηση μου βγαινει τζαμπα αλλα εαν ειχα την επιλογη μαλλον θα πηγαινα για το nilox x6 plus που ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα και ας εβγαινε 200e.....ξερει κανεις ποτε μπαινει η επιστροφη;Ειναι η πρωτη αγορα με επιστροφη που κανω.

Οσον αφορα το nilox x6 plus η πολυ βαριουνται στο πλαισιο η κατι αλλο παιζει....

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ.

Εγω παρηγγειλα το ρημαδι το ποδηλατο που ολη μερα ελεγε (και ακομα λεει δηλαδη!)

image.png.7f2f7ac7f9ef7036fafd4693102bb487.png

και ηδη νωρις νωρις σημερα το πρωι ηρθε μέιλ:

Αναφορά σε κείμενο

Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την
επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά
που επιλέξατε.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Τωρα αυτοματο ειναι; Ελεγξε καποιος την παραγγελια και απλα το εστειλε να πει οτι θα καθυστερησει λιγο; Ή μηπως δεν εχουν σκοπο/τροπο να το προμηθευτουν, παρολο που συνεχιζουν να το πωλουν κανονικοτατα τοσο και ακομα και αυτη την στιγμη;

Παντως τηλεφωνο ή αλλη επικοινωνια που λενε μεχρι τωρα δεν ειχα. Να δω πού εμπλεξα παλι με τις αγορες μου απο "γνωστες αλυσιδες".... 🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...