Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αυτά τα ποδήλατα που έχει το πλαίσιο, ποιο θα προτείνατε? της xiaomi ξέρω ότι δεν έχει καθόλου αναρτήσεις και με τόσο μικρές ροδίτσες ίσως είναι λίγο πιο επικίνδυνο από τα πιο "μεγάλα", ενώ είναι και αρκετά παλιό μοντέλο....

• Thanks 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ γλυκοκοιταζω το egoboo e-trec με όλες τις εκπτώσεις θα μου βγει κάπου 300€....ξέρει κάποιος εάν η απόδειξη μπορεί να έχει άλλο όνομα από αυτό της πιστωτικής κάρτας;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Εγώ γλυκοκοιταζω το egoboo e-trec με όλες τις εκπτώσεις θα μου βγει κάπου 300€....ξέρει κάποιος εάν η απόδειξη μπορεί να έχει άλλο όνομα από αυτό της πιστωτικής κάρτας;

Φαντάζομαι ότι έχεις σκοπό να κάνεις αγορά με τιμολόγιο, ως ελευθερος επαγγελματίας;

Αν ναι (στην ίδια φάση είμαι) είναι λίγο θολά τα νερά, γιατί αν κάνεις αγορά ως κατηγορία Α (φυσικό πρόσωπο) τότε στα δικαιολογητικά ζητάει απόδειξη αγοράς, ενώ αν κάνεις αγορά ως κατηγορία Β (νομικό πρόσωπο) τότε ζητάει τιμολόγιο αγοράς. Όμως στην κατηγορία Β λέει 5 συγκεκριμένους ΚΑΔ ως επιλέξιμους για ποδήλατο, οπότε αν δεν ανήκεις σε αυτούς, δεν παίρνεις επιδότηση. Και στις συχνές ερωτήσεις στο site λέει  στην ερώτηση 47 

Αναφορά σε κείμενο

Ναι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπάγονται στην κατηγορία Β, και έχουν την δυνατότητα αγοράς ή μίσθωσης αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων μέγιστης μάζας έως 3,5 τόνους ή/και ηλεκτρικών δίκυκλων ή τρίκυκλων ή ποδηλάτων. Συνεπώς, οι ατομικές επιχειρήσεις οποιασδήποτε μορφής και δραστηριότητας (πλην των εξαιρούμενων δραστηριοτήτων του οδηγού της δράσης ) είναι επιλέξιμες ως εταιρίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Φαντάζομαι ότι έχεις σκοπό να κάνεις αγορά με τιμολόγιο, ως ελευθερος επαγγελματίας;

Όχι θέλω να το αγοράσω με δική μου κάρτα αλλά να φαίνεται σε άλλο όνομα η αγορά πάλι σαν φυσικό πρόσωπο το οποίο έχει μεγαλύτερη έκπτωση.

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Όχι θέλω να το αγοράσω με δική μου κάρτα αλλά να φαίνεται σε άλλο όνομα η αγορά πάλι σαν φυσικό πρόσωπο το οποίο έχει μεγαλύτερη έκπτωση.

Α οκ, το είπα γιατί είπες για 300 €, και φαντάστικα ότι το νούμερο αυτό είναι χωρίς ΦΠΑ. Τι άλλες εκπτώσεις εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως κ να έχει θα πάω μάλλον το απόγευμα να το δω από κοντά κ θα μου πουν εκεί.....υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που παίρνουν 500€ επιδότηση 

Επεξ/σία από CarlitoGR
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Όπως κ να έχει θα πάω μάλλον το απόγευμα να το δω από κοντά κ θα μου πουν εκεί.....υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που παίρνουν 500€ επιδότηση 

Αν τα δεις από κοντά, πες αν θες εντυπώσεις μετά :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση! Θα μπορούσες να μας πεις ποιες εκπτώσεις συνδυάζονται ΄ωστε να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα τιμης? Thank you!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hpdra είπε

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση! Θα μπορούσες να μας πεις ποιες εκπτώσεις συνδυάζονται ΄ωστε να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα τιμης? Thank you!

Το απάντησε ο φίλος, υπάρχουν ειδικές κατηγορίες με μεγαλύτερη έκπτωση (ΑΜΕΑ, οικογένειες με 3 εξαρτώμενα τέκνα)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anagnoct είπε

A6448224-CB17-471D-A10C-7685B4781E2E.jpeg

πηγα το ειδα κ εγω,πολυ ωραιο ποδηλατο.Αρκετα βαρυ βεβαια σε σχεση με ενα συμβατικο αλλα κ πολυ ψυλο.Ειμαι 1,83 και εφτανα στις μυτες.Μαλλον ειμαι γι αγορα αυριο κ ελπιζω να ανοιξει η πλατφορμα και να την παρουμε την επιδοτηση.

Φιλε εσυ το εχεις στην κατοχη σου;Να μας πεις την αποψη σου εαν θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχθές το πήρα κάνοντας τα χαρτιά της επιδότησης και χθες το οδήγησα πρώτη φορά. Όταν το βγάζεις απ' το κουτί χρειάζεται μόνο να συνδέσεις τα πετάλια, να σφίξεις τη σέλα και το τιμόνι, να φουσκώσεις λάστιχα και φυσικά να φορτίσεις την μπαταρία. Οι οδηγίες δεν είναι καλές. Είναι κυρίως για άλλο μοντέλο. Με πείραξε λίγο ότι το τιμόνι δεν φαίνεται να σηκώνεται πιο ψηλά. Ίσως χρειάζεται να πάρεις ένα έξτρα σίδερο (σκελετό) από ποδηλατάδικο αν θες να το σηκώσεις. Αν δεν το κάνεις έχει κάπως αγωνιστικό σχεδιασμό (για την αεροδυναμική του σώματος) και όχι τόσο ξεκούραστο. Σαν ποδήλατο πόλης δεν έχει καθόλου αναρτήσεις οπότε οι λακούβες στους ελληνικούς δρόμους ήταν αρκετά ενοχλητικές. Γι' αυτό το λόγο μου έφυγε και το θερμός απ' τη θήκη δύο φορές κατά τη διάρκεια της κατηφόρας.

Όσον αφορά τα του ηλεκτρικού ποδηλάτου θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το μοτέρ δυνατό και δεν κόλλησε πουθενά. Η διαδρομή που έκανα ήταν 1 χλμ κατηφόρα μετά Άλιμο - Γλυφάδα και ξανά όλο πίσω. Η μπαταρία έδειχνε ακόμα εντελώς γεμάτη όταν γύρισα σπίτι χωρίς βέβαια να την ζορίσω ιδιαίτερα.

Αυτά τα βασικά. Ό, τι άλλο θέλετε ρωτάτε. Σήμερα επίσης απ' ότι θυμάμαι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς.

Επεξ/σία από anagnoct
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, anagnoct είπε

Προχθές το πήρα κάνοντας τα χαρτιά της επιδότησης και χθες το οδήγησα πρώτη φορά. Όταν το βγάζεις απ' το κουτί χρειάζεται μόνο να συνδέσεις τα πετάλια, να σφίξεις τη σέλα και το τιμόνι, να φουσκώσεις λάστιχα και φυσικά να φορτίσεις την μπαταρία. Οι οδηγίες δεν είναι καλές. Είναι κυρίως για άλλο μοντέλο. Με πείραξε λίγο ότι το τιμόνι δεν φαίνεται να σηκώνεται πιο ψηλά. Ίσως χρειάζεται να πάρεις ένα έξτρα σίδερο (σκελετό) από ποδηλατάδικο αν θες να το σηκώσεις. Αν δεν το κάνεις έχει κάπως αγωνιστικό σχεδιασμό (για την αεροδυναμική του σώματος) και όχι τόσο ξεκούραστο. Σαν ποδήλατο πόλης δεν έχει καθόλου αναρτήσεις οπότε οι λακούβες στους ελληνικούς δρόμους ήταν αρκετά ενοχλητικές. Γι' αυτό το λόγο μου έφυγε και το θερμός απ' τη θήκη δύο φορές κατά τη διάρκεια της κατηφόρας.

Όσον αφορά τα του ηλεκτρικού ποδηλάτου θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το μοτέρ δυνατό και δεν κόλλησε πουθενά. Η διαδρομή που έκανα ήταν 1 χλμ κατηφόρα μετά Άλιμο - Γλυφάδα και ξανά όλο πίσω. Η μπαταρία έδειχνε ακόμα εντελώς γεμάτη όταν γύρισα σπίτι χωρίς βέβαια να την ζορίσω ιδιαίτερα.

Αυτά τα βασικά. Ό, τι άλλο θέλετε ρωτάτε. Σήμερα επίσης απ' ότι θυμάμαι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς.

Καλημέρα!!Το ύψος σε ενόχλησε κάπου,μιας κ είναι αρκετά ψιλό;Η μπαταρία βγαίνει η είναι μόνιμα στον σκελετό;

Δημοσ.

Καλημέρα. Όχι 1,77 είμαι και σήκωσα και 5-10 πόντους τη σέλα απ' το ελάχιστο ύψος. Να ξέρεις η σωστή στάση είναι να πατάς στις μύτες αλλιώς φθείρονται τα γόνατα. Η μπαταρία δεν βγαίνει εύκολα όχι. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει αναφέρει ακόμα αυτό το NILOX:

https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/ilektrokinisi/ilektrika-podilata/nilox-doc-x6-plus-ilektriko-podilato_3967689?gclid=CjwKCAjwiJqWBhBdEiwAtESPaA2imB9dUHhrSEide6eSOBerT3co5mWz78xWyC0i_K9U9MROQWOrDhoCaDYQAvD_BwE

Υπάρχει περίπτωση να το έχει δει κανείς από κοντά ώστε να μας πει εντυπώσεις. 

Με την επιστροφή και επιδότηση βγαίνει γύρω στα 700-800 ευρώ και θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για ηλεκτρικό ποδήλατο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...