Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Στην πόλη μέσα τα ibiza μπορεί να σου κάψουν και 18 με κλιμα, ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ όμως. Εκτός θα σου πάει 7-8

Φιλαράκι με bmw X5 δεν καίει τόσο με αιρ κοντισιον αναμμένο,τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου 

• Like 3
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε

Φιλαράκι με bmw X5 δεν καίει τόσο με αιρ κοντισιον αναμμένο,τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου 

Οκ κουκλε μου εσύ ξέρεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε Boubi ξεκόλλα. Δεν γίνεται Ibiza να καίει όσο ένα αμερικάνικο θηρίο 4-5 λίτρων (πχ https://www.spritmonitor.de/en/overview/64-Dodge/0-All_models.html?fueltype=2&page=5&sort=1&powerunit=2)  όπου και να το πας, όσο και A/R και να έχεις βάλει.

Αν πραγματικά είχες τέτοια κατανάλωση, τότε μιλάμε σίγουρα για κάποια σοβαρή βλάβη.

Σου έγραψα νωρίτερα πόσο έκαιγα με το δικό μου Ibiza 1.4, και τώρα με το Leon 1.8, μέσα στην πόλη, πάει μέχρι 12lt/100Km.

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.

Αν γινόταν συντήρηση by the book και δεν είναι πειραγμένο αλλά τόσα αν συντήρηση γινόταν όταν χαλάσει κάτι η είναι πειραγμένο μπορεί και αύριο να σε αφισει

Δημοσ.
17 ώρες πριν, apostolos_36 είπε

Άστοχα και τα δύο.
Ισχύει για το συγκεκριμένο μοτέρ ό,τι ίσχυε για τα ατομοσφαιρικά μοτέρ της εποχής του.
Το μόνο σίγουρο ότι καταναλώσεις 22l/100km δεν υπάρχουν. Και εννοείται ότι η κατανάλωση πάει με το πόσο το πατάς για όλα τα αυτοκίνητα.

Το ότι δεν ξέρεις PLACEBO καλά και από πρώτο χέρι το δείχνεις εκεί που λες
«το μοτερ του vag 1.4 02-08»
λες και ήταν μόνο ένα.
Αρκεί να σε ρώταγα αν αναφέρεσαι σε MPI ή FSI ή TSI για αρχή, και θα ένιωθες το λάθος σου.

Αναφερομαι  γυρω απο την εκδοση του ts δηλαδη ατμοσφαιρικο και εβγαινε απο 75-101hp οποτε εισαι φαουλ!!!   Για να μην παιζουμε και να ειμαστε πιο κοντα στην πραγματικοτητα το αυτοκινητο το κρινεις παντα στην καθημερινη χρηση δηλαδη εντος! Δεν αγαπανε τις χαμηλες και προφανως αυτος που δεν ξερει να τα δουλεψει στο φασμα των στροφων που πρεπει καινε για μεσα στην πολη!  Ακομα και τα tsi εχουν θεμα με τις χαμηλες! Μονο εκδοσεις με κομπρεσορα αξιζουν!  Προσεχε δεν σου μιλαω για τρεξιμο αλλα για την αισθηση που σου δινουν στις χαμηλες στροφες κατω απο τις 2000στρ! Ειναι νωχελικα.. καινε παραπανω.. και με πιο ακριβα service γι αυτο και χανουν την αξια τους!!!

Και δεν ειμαι υπερβολικος γιατι στις αρχες που βγηκε ο 1.2 tsi   ρωταω μηχανικο(αντιπροσωπειας) γιατι κατω απο τις 2000στρ μπλα-μπλα..  μου κανει για να μπορεις να ελεγχεις το αυτοκινητο..  και ενας αλλος απο αλλη αντιπροσωπεια μου κανει για την αξιοπιστια του μοτερ!  Το 2ο μου ακουγεται πιο λογικο!

Γιατι δεν γυρισαν να μουν πουν δεν σε καταλαβαινουμε μια χαρα παει..???  Αντε ρε που θα σκασω τοσα χρηματα για να πηγαινει ετσι.. ακριβα service.. και καταναλωση..  Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Αναφερομαι  γυρω απο την εκδοση του ts δηλαδη ατμοσφαιρικο και εβγαινε απο 75-101hp οποτε εισαι φαουλ!!!   Για να μην παιζουμε και να ειμαστε πιο κοντα στην πραγματικοτητα το αυτοκινητο το κρινεις παντα στην καθημερινη χρηση δηλαδη εντος! Δεν αγαπανε τις χαμηλες και προφανως αυτος που δεν ξερει να τα δουλεψει στο φασμα των στροφων που πρεπει καινε για μεσα στην πολη!  Ακομα και τα tsi εχουν θεμα με τις χαμηλες! Μονο εκδοσεις με κομπρεσορα αξιζουν!  Προσεχε δεν σου μιλαω για τρεξιμο αλλα για την αισθηση που σου δινουν στις χαμηλες στροφες κατω απο τις 2000στρ! Ειναι νωχελικα.. καινε παραπανω.. και με πιο ακριβα service γι αυτο και χανουν την αξια τους!!!

Και δεν ειμαι υπερβολικος γιατι στις αρχες που βγηκε ο 1.2 tsi   ρωταω μηχανικο(αντιπροσωπειας) γιατι κατω απο τις 2000στρ μπλα-μπλα..  μου κανει για να μπορεις να ελεγχεις το αυτοκινητο..  και ενας αλλος απο αλλη αντιπροσωπεια μου κανει για την αξιοπιστια του μοτερ!  Το 2ο μου ακουγεται πιο λογικο!

Γιατι δεν γυρισαν να μουν πουν δεν σε καταλαβαινουμε μια χαρα παει..???  Αντε ρε που θα σκασω τοσα χρηματα για να πηγαινει ετσι.. ακριβα service.. και καταναλωση..  Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φάουλ που λες, να σου θυμίσω αυτό που έγραψες γενικά μιλώντας , κι ότι δε μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου τί λες τώρα ότι είχες στο μυαλό σου και δεν το είπες

21 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Παιδια ενταξει μην πουμε κιολας οτι το μοτερ του vag 1.4  02-08 ειναι οικονομικο γιατι χρονια τωρα ακουω απο πολλους απο το ''Τσιμπαει βενζινη'' μεχρι ''Με εχει ξεσκισει''!!!

Διότι το 1.4 μοτέρ του vag μπορούσε με την ιπποδύναμη αυτή να είναι είτε MPI είτε FSI τότε, χώρια τους κωδικούς κινητήρα για καθέ τεχνολογία.
Και εσύ μιλάς για «το μοτέρ»...

Anyway για να πάμε παρακάτω,
όποιο μοτέρ και αν το στίβεις,
δε θα έχεις την κατανάλωση που θα είχες αν δεν το έστιβες.
True story.

Και 22 λίτρα εντός πόλης κατανάλωση με 11 λίτρα εκτός ,
δεν υπάρχει για «το μοτέρ του vag» στα 1400cc,
κάτι που επιβεβαιώνουν όλοι
από το φίλο Sorath μόλις πιο πάνω για το δικό του Ibiza 1.4
μέχρι το sprintmonitor που άλλος φίλος πόσταρε σε προηγούμενη σελίδα
μέχρι και το βίντεο που ανέβασα και δε χωρά αμφιβολία.

Απλά ο Boubis λίγο πουλάει παπά λίγο την τρέλα του
και μασάτε κάποιοι.
That is all.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, apostolos_36 είπε

Φάουλ που λες, να σου θυμίσω αυτό που έγραψες γενικά μιλώντας , κι ότι δε μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου τί λες τώρα ότι είχες στο μυαλό σου και δεν το είπες

Διότι το 1.4 μοτέρ του vag μπορούσε με την ιπποδύναμη αυτή να είναι είτε MPI είτε FSI τότε, χώρια τους κωδικούς κινητήρα για καθέ τεχνολογία.
Και εσύ μιλάς για «το μοτέρ»...

Anyway για να πάμε παρακάτω,
όποιο μοτέρ και αν το στίβεις,
δε θα έχεις την κατανάλωση που θα είχες αν δεν το έστιβες.
True story.

Και 22 λίτρα εντός πόλης κατανάλωση με 11 λίτρα εκτός ,
δεν υπάρχει για «το μοτέρ του vag» στα 1400cc,
κάτι που επιβεβαιώνουν όλοι
από το φίλο Sorath μόλις πιο πάνω για το δικό του Ibiza 1.4
μέχρι το sprintmonitor που άλλος φίλος πόσταρε σε προηγούμενη σελίδα
μέχρι και το βίντεο που ανέβασα και δε χωρά αμφιβολία.

Απλά ο Boubis λίγο πουλάει παπά λίγο την τρέλα του
και μασάτε κάποιοι.
That is all.

Κοιτα δυνητικα μπορει να φτασει πολυ η καταναλωση γιατι υπαρχουν πολλοι παραγοντες.. Δεν ξερω για 22l αλλα σιγουρα μπορει να δεις μεχρι και 15λ!!!  Σε αυτα τα μοτερ για να δεις 8.5λ πρεπει να βαζεις απο σωστο βενζιναδικο.. να ξερεις να το δουλευεις.. και να μην κανεις κοντινες αποστασεις..  Εξορισμου δεν εχει τιμια καταναλωση!  Και μεσα απο το κοστος των service ανεβαινει κι αλλο η καταναλωση!!!  

Εμφανιση(κυρος-brand), παθητικη ασφαλεια, αισθηση ποιοτητας υλικων, ηχομονωση..  προφανως αυτα πληρωνεις περισσοτερο!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...