Προς το περιεχόμενο

Seat Ibiza 1400cc 08 με 125.000 χιλιόμετρα.Πόσα ακόμα λέτε θα βγάλει;

__kostas__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

22 λίτρα έγραφε ότι καίει!! Έχει computer το αμάξι εκείνο. Βασικά όλα έχουν τα καινούρια. 

Δεν ήταν ακριβώς στα 100 ηταν εντός πόλης. Όταν το γέμιζα έβγαζε 350-400 με 45..και πάλι σου λέω και με 400 χιλιομετρα εκαιγε σαν μαύρος. 

Το 25 ετών καίει λιγότερο αυτό λέμε. 

Άρα η είχε πρόβλημα το δικό μου Η είναι όλα τα seat 2011 έτσι. Δεν βαζουμε μέσα την έκδοση 1.2 TSI 2011, εκείνο με το turbo  είναι οικονομικό πολύ. 

Ακόμα και το 1.2 με 3 κυλίνδρους λιγότερο καίει. 

350-400 χλμ με 45 λίτρα είναι 11-13 lt/100km. Αρκετά τσιμπημένο μεν αλλα όχι τρελό για εντός πόλης κατανάλωση. Το 20αρι στο οποίο αναφέρεσαι ήταν προφανώς στιγμιάια κατανάλωση. Τέτοια νούμερα μπορείς να δείς ακόμη και σε σημερινά αυτοκίνητα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

22 λίτρα έγραφε ότι καίει!! Έχει computer το αμάξι εκείνο. Βασικά όλα έχουν τα καινούρια. 

Δεν ήταν ακριβώς στα 100 ηταν εντός πόλης. Όταν το γέμιζα έβγαζε 350-400 με 45..και πάλι σου λέω και με 400 χιλιομετρα εκαιγε σαν μαύρος. 

Άρα η είχε πρόβλημα το δικό μου Η είναι όλα τα seat 2011 έτσι. Δεν βαζουμε μέσα την έκδοση 1.2 TSI 2011, εκείνο με το turbo  είναι οικονομικό πολύ. 

Ε τοτε γραψε απο την αρχη οτι το trip computer στο ibiza ηταν αστεια εκτος πραγματικοτητας διοτι εγραφε οτι το αμαξι εκαιγε 22lt/100 ενω στην πραξη οπως λες το αμαξι με 45 λιτρα εκανε 400 χιλιομετρα  που αντιστοιχει σε 11lt/100.

Σε ρωτουσα και σε ξανα ρωτουσα εαν εισαι σιγουρος οτι το μετρησες σωστα, διοτι φανταζει αδυνατο ενα ατμοσφαιρικο 14αρακι να καει 22Lt/100 και αντι να μου πεις οτι δεν καει τοσο, και οτι τοσο εδειχνε το trip cumputer το οποιο εδειχνε αλλα αντ αλλων  γιατι  στην πραγματικοτητα το αμαξι εκαιγε 11Lt/100, εσυ εγραφες ιστοριες για αγριους.

• Like 6

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ε τοτε γραψε απο την αρχη οτι το trip computer στο ibiza ηταν αστεια εκτος πραγματικοτητας διοτι εγραφε οτι το αμαξι εκαιγε 22lt/100 ενω στην πραξη οπως λες το αμαξι με 45 λιτρα εκανε 400 χιλιομετρα  που αντιστοιχει σε 11lt/100.

Σε ρωτουσα και σε ξανα ρωτουσα εαν εισαι σιγουρος οτι το μετρησες σωστα, διοτι φανταζει αδυνατο ενα ατμοσφαιρικο 14αρακι να καει 22Lt/100 και αντι να μου πεις οτι δεν καει τοσο, και οτι τοσο εδειχνε το trip cumputer το οποιο εδειχνε αλλα αντ αλλων  γιατι  στην πραγματικοτητα το αμαξι εκαιγε 11Lt/100, εσυ εγραφες ιστοριες για αγριους.

Δεν έκανε πάντα 400 ηρέμησε, πιο πολλές φορές 350 έκανε. Τεσπα ήταν και είναι πολλά για εμένα. 

Το ερείπιο που έχω τώρα τα πάει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. 

Ακόμα και στην seat δεν έδιναν εξήγηση όταν το προηγούμενο μοντέλο του 2008 εκαιγε λιγότερο. Σου είπα πήγα παντού να βρω άκρη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν έκανε πάντα 400 ηρέμησε, πιο πολλές φορές 350 έκανε. Τεσπα ήταν και είναι πολλά για εμένα. 

Το ερείπιο που έχω τώρα τα πάει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. 

Φιλε Ελληνικα γραφω.

Αλλο καιει πολυ διοτι καταναλωνει 11-12-13lt/100 που λες τωρα και αλλο εκαιγε 22lt/100 οπως λανθασμενα εγραψες στην αρχη. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Φιλε Ελληνικα νομιζω γραφω.

Αλλο καιει πολυ διοτι καταναλωνει 11-12-13lt/100 και αλλο εκαιγε 22lt/100 οπως λανθασμενα εγραψες στην αρχη. 

Ναι είπαμε οκ δεκτό. Πάλι ήταν πολύ για την εποχή του καινούριο αυτοκίνητο. 11-13 θα έπρεπε να καίει σήμερα. 

3 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Απο καταναλωση εντος εισαι ευχαριστημενος? Λενε οτι χτυπαει κατι 10αρια!

Πριν μια εβδομάδα που έκανα ταξίδι το μισό σε εθνική και το άλλο μισό σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στα 250 Km είχα κατανάλωση 5.2 lt τα 100 km ενώ στην πόλη περίπου στα 9.0 lt

4 σελίδες για να δούμε αν το αμάξι του ts καίει 22λτ η 11λτ/100 από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουμε 🤣🤣🤣

Όπως και να χει η έχεις πολύ βαρύ πόδι και έκαιγε 11 λτ τέτοιο αμάξι η κάποιο πρόβλημα είχε (θέμα Μπεκ,κακής βενζίνης)

11.2λτ μέσα στην πόλη καίω με Mondeo 1.8 2002 και εκτός 8.5 το οποίο είναι βαρύ αμάξι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σας πω εγω.Εχω το ιδιο με αεριο εδω και τρια χρονια.Με τις τωρινες τιμές κανω 360 χλμ με ενα 30αρι (32λτ)παλιοτερα με 24-25.Αθηνα κινηση και βαρυ ποδι.Σωθηκααααααααα.....................

Επεξ/σία από SPY_oo7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι λογικό το νούμερο, μπορεί να είχες κάποιο πρόβλημα. 

Για να καταλάβεις, εγώ με Cooper S του 2010 αυτόματο (που καίει παραπάνω απ'το χειροκίνητο) με τα 183 άλογα είμαι στα 12.5λ/100χλμ τώρα με airco. Εσύ μιλάς για σχεδόν τα διπλά, σε ατμόσφαιρα 1400άρι. 

Σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα είχε, είναι ακραία η κατανάλωσή του. 

EDIT: τελικά εδώ και 1 σελίδα καταλάβαμε ότι ήταν λάθος τα μαθηματικά σου, και εγώ απλά απ'τη δεύτερη σκίπαρα όλα τα σχόλια για να γράψω και το δικό μου. Καλή φάση για 1:15am :D Πάω για ύπνο!

Επεξ/σία από polaki

1 λεπτό πριν, polaki είπε

Δεν είναι λογικό το νούμερο, μπορεί να είχες κάποιο πρόβλημα. 

Για να καταλάβεις, εγώ με Cooper S του 2010 αυτόματο (που καίει παραπάνω απ'το χειροκίνητο) με τα 183 άλογα είμαι στα 12.5λ/100χλμ τώρα με airco. Εσύ μιλάς για σχεδόν τα διπλά, σε ατμόσφαιρα 1400άρι. 

Σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα είχε, είναι ακραία η κατανάλωσή του. 

Δεν ξέρω φίλε ίσως, το πήγα παντού και μετά αναγκαστικά το σκότωσα 6800 5 ετών μοτέρ 50κ μόνο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον δεν κατάλαβε
ο Boubis έλυσε το "πρόβλημα της κατανάλωσης" που «έχασε τόσα λεφτά» «απαράδεκτο» «κινητήρας μάπα» «αηδία» «ρουφούσε τη Γη όλη» «έκαιγε σαν μαύρος»
πηγαίνοντας σε ΙΧ χωρίς trip computer ούτε και ένδειξη στιγμιαίας. 😇

Κατά τα λοιπά
το Ibiza 1.4 85HP που οδηγούσε ο Boubis δεν καίει ούτε «έξω με κλίμα 12» 

εκτός αν φίλε Boubis είναι μοντάζ το βίντεο

16 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Αυτό εννοώ ναι. Εμένα ήταν το 1.4 με 86 άλογα του παλιού γκολφ κινητήρας μάπα. 

Εξω με κλιμα έκαιγε 12 ήταν οκ.. 

Μέσα είχα θέμα 

Τσάμπα εχασα τόσα λεφτά για την αηδία. 

14 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Τόσο μου έλεγε και το computer τόσο μου έβγαινε και η διαίρεση. 

Τώρα το 1.3 που έχω βάζω 50 ευρώ και μου κανει εντός πόλης 250 χιλιόμετρα. 

Περίπου 22 λίτρα. Γιατί το βλέπεις περίεργο;;;;; με 10 λίτρα κάνω 100 - 120 χιλιομετρα. 

Με 2.48 έβαλα χτες 50 ευρώ Αντε να δούμε θα φτάσω 250 χιλιόμετρα χάχα 

Ρε συ μιλάμε για 2011 όχι για την περίπτωση του 22 λιτρα. Μάθε να διαβάζεις. 

Το 22 λιτρα είναι με corolla 1998 μοντέλο με τιμή βενζίνης 2.40.

Διάβασε σωστά τι γράφω 

Το 2011-2016 είχα ibiza 1.4 86 άλογα και Ρουφουσε την Γη όλη. 

Αυτό είναι για το σημερινό αυτοκίνητο φίλε μου έχω τώρα corolla 1998 1.3.

Το ibiza ήταν απαράδεκτο σε καύση. 

Με 2.40 έγιναν οι μετρήσεις πριν λίγες μέρες. 

Έγραφε στον computer ότι έκαιγε εντός πόλης από 17 έως 22 όχι πάντα 22,αν πατήσεις γκάζι ανεβαίνει εννοείται. 

Σου είπα τότε με 45 λιτρα έκανα 350-400 χιλιομετρα. 

Υπερβολικά ήταν!! 

Και είχα ανοίξει και θέμα πάλι εδώ και πάλι λέγανε οι τότε τα δικά τους. Μέχρι στην Αθήνα έφτασα στην seat άκρη δεν βρέθηκε. Έφυγε νύχτα και ηρέμησα. 

Είμαι εδώ μέσα 15+ χρόνια με άλλα ονόματα. 

Επεξ/σία από apostolos_36

Ibiza 1.2 70 άλογα με φουλ κλίμα όλη την ώρα μεικτή κατανάλωση με 20χλμ σταματα ξεκινά έκαψε χθες 18 ευρώ στα 170χλμ ακριβώς. Πετρέλαιο εννοείται με 2.15 η τιμή. 5 λίτρα ακριβώς το έβγαλα ταχύτητα 120 130 περιφερειακό για τα 150χλμ και τα υπόλοιπα 20 σταμάτα ξεκινα πόλη συν ένα μέρος έριχναν άσφαλτο στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Μας έχει σώσει με τις τιμές που έχουν τα καύσιμα εδώ και καιρό. 

Audi b8 1800 αυτόματο 210 άλογα με πρόγραμμα μας καίει 7.5 λίτρα σε κανονικό δρόμο με 160χλμ σταθερή ταχύτητα μεικτή έχει πάνω από 12 μέσα στην πόλη βαρύ αμάξι στο σταμάτα ξεκινά τρώει μεγάλα ζόρια. 

Στα 2 αγροτικά που έχουμε Isuzu Campo του 92 4χ4 2300 κυβικά με βενζίνη καίει 20 λίτρα το έχουμε αέριο από το 2010 και μας έχει σώσει αλλιώς ήθελα 200 ευρώ τη βδομάδα βενζίνη τώρα με 75 ευρώ γεμιζω 60αρι ντεπόζιτο αέριο και βγάζω 300χλμ στο χωράφι πρώτη δευτερα μόνιμα όλο ανηφόρες κατηφόρες. Ένα πιο παλιό Nissan αγροτικό βενζίνη καίει και αυτό γύρω στα 15 λίτρα το έχουμε για συγκεκριμένες δουλειές όμως δεν τσουλάει πολύ. 

Γενικά αν δεν πέσουν οι τιμές όσοι βασιζόμαστε σε καύσιμα και ρεύμα δηλαδή το 99% των αγροτών στην Ελλάδα θα είναι ασύμφορο να καλλιεργησουμε πιο πολλά είναι τα έξοδα από αυτά που θα πάρουμε. Για καθημερινή κίνηση το Ibiza μας έχει σώσει τουλάχιστον με τα 5 λίτρα μεικτή με κλιματισμό νόμιμα τώρα καλοκαίρι το Audi κόψιμο ασφάλεια και πληρωμή τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και μηνιαία ασφαλεία για το 2023 εφόσον πάμε κάπου εκδρομή. Εκεί μας έφτασαν οι καραγκιοζιδες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...