Προς το περιεχόμενο

Seat Ibiza 1400cc 08 με 125.000 χιλιόμετρα.Πόσα ακόμα λέτε θα βγάλει;

__kostas__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αγόρασα καινούργιο, κάνω service στην ώρα του και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Απλά το βαρέθηκα αλλά τώρα δεν γνωρίσω αν συμφέρει να αγοράσω κάποιο άλλο (καινούργιο ή μεταχειρισμέναο)

Συνεπώς κατά 99% θα συνεχίσω με αυτό που διαθέτω .Συνεπως πόσο λέτε ν αντέξει ακόμα το συγκεκριμένο μοντέλο μέχρι ν αρχίσει τα βαριά τσαλιμακια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τι απάντηση περιμένεις τώρα μεταξύ μας; Να σου πει κάποιος "προσοχή, στα 129Κ χλμ βαράει μπιέλες νομοτελειακά"; Μια βόλτα σε κάποιο forum ειδικά για το μοντέλο σου, μπορεί να φανεί πιο χρήσιμο.

Γνώμη μου: αν είσαι ευχαριστημένος και δεν σε τρέχει για service/βλάβες, το κρατάς. 

Αν πάλι τρώγεσαι για καινούργιο (διότι τα καινούργια έχουν άλλη χάρη, άλλο setup, με touch οθόνες και ένα σκασμό ηλεκτρονικά), το δίνεις τώρα που είναι σχετικά ψηλά οι τιμές των μεταχειρισμένων. Από την άλλη, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις σε νέα ΙΧ. Περίεργη περίοδος.

• Like 2

Είναι κακή περίοδος να αγοράσεις καινούργιο (λόγω υπερβολικών καθυστερήσεων) αλλά καλή να πουλήσεις μεταχειρισμένο (λόγω των καθυστερήσεων των καινούργιων).

Αυτά ως προς τα αντικειμενικά στοιχεία.

Τώρα ως τα πόσα χιλιόμετρα ακόμα..."τρέξε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες"

3 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Το αγόρασα καινούργιο, κάνω service στην ώρα του και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Απλά το βαρέθηκα αλλά τώρα δεν γνωρίσω αν συμφέρει να αγοράσω κάποιο άλλο (καινούργιο ή μεταχειρισμέναο)

Συνεπώς κατά 99% θα συνεχίσω με αυτό που διαθέτω .Συνεπως πόσο λέτε ν αντέξει ακόμα το συγκεκριμένο μοντέλο μέχρι ν αρχίσει τα βαριά τσαλιμακια;

Εχεις το μοντελο απο του 08 και πανω ή το παλιο?

4 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Λογικα με ένα μεγάλο service θα βγάλεις αλλα τόσα. Προσωπικά θα το κρατούσα. Το αυτοκίνητο με μόνο 125κ, και πρώτος ιδιοκτήτης, είναι "καινούργιο". Σαν οδηγική συμπεριφορά, τα νεότερα είναι κατώτερα (προσωπική άποψη). Λογικά μια 7ετία θα την βγάλει για να γίνουν πιο ελκυστικά τα ηλεκτρικά.

• Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Απο καταναλωση εντος εισαι ευχαριστημενος? Λενε οτι χτυπαει κατι 10αρια!

Του 11 είχα ibiza 1.4 για 5 χρόνια μέχρι το 2016 μου έφαγε τα συκώτια.... Με κλιμα στην πόλη έφτανε 19-22! Με 1.40 το λίτρο; δεν θυμάμαι. Καίνε πολύ τα seat. 

Νυχτα το πούλησα 6800 με 50 χιλιάδες μέσα. 

• Thanks 2
  • Confused 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ίδια περίπτωση είμαι κ εγώ με αντίστοιχο ford fiesta titanium (πρώτο χέρι 2009....135Κ km). Πλέον το όχημα είναι εργάτης, αφού υπάρχουν κ ...."τα καλά μας" . Το έχω προσέξει ευλαβικά (αρκετοί γνωστοί-φιλοι με ρωτάνε αν το πουλάω, χωρίς ποτέ να έχω αναφέρει κάτι) συνεπώς, εκτός απο αναλώσιμα δεν έχει παρουσιάσει βλάβη. Το αυτοκίνητο δείχνει να αντέχει τουλάχιστον 100Κ km ακόμα. Βέβαια οι μετακινήσεις περιορίζονται εντός πόλης κυρίως. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, λόγω ισχύος κ άνεσης χρησιμοποιούμε νεότερα οχήματα.

Οι καταναλώσεις τώρα (κ με air conditioner) το καλοκαίρι είναι 6.5 εως 8.2 (εντός πόλης αυστηρά).

Επεξ/σία από TechnoState

5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Του 11 είχα ibiza 1.4 για 5 χρόνια μέχρι το 2016 μου έφαγε τα συκώτια.... Με κλιμα στην πόλη έφτανε 19-22! Με 1.40 το λίτρο; δεν θυμάμαι. Καίνε πολύ τα seat. 

Νυχτα το πούλησα 6800 με 50 χιλιάδες μέσα. 

Ναι αυτα μου εχουν πει οτι καιει οσο θελει! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...