Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν ισχυει αυτο που γρεφεις. Το πηρε φιλος το εκανε μια βολτα και επειδη του φανηκε πολυ πιο αργο απο το καγιακ (ηταν δεδομενο οτι θα ηταν πιο αργο) το γυρισε πισω, πηρε τα χρηματα του πισω.

• Like 1
Δημοσ.

To ίδιο ακριβώς.... Στα λιντλ της Ελβετίας...στο φυλλάδιο από 4.7.22 στα 299 φράγκα περίπου δηλαδή 290€

Ακόμη και στα SUP πιο φτηνοί είναι έξω

ΥΓ δε μπορώ να σας στείλω τη φώτο γιατί βγήκε 6 ΜΒ απλά και δε ξέρω να την κάνω τροποποίηση 1 ΜΒ

..να μη γράψω για τιμές βενζίνης κλπ πόσο στοιχίζει εδώ γιατί θα πέσει κλάμα!

5 λεπτά πριν, PedroG είπε

To ίδιο ακριβώς.... Στα λιντλ της Ελβετίας...στο φυλλάδιο από 4.7.22 στα 299 φράγκα περίπου δηλαδή 290€

Ακόμη και στα SUP πιο φτηνοί είναι έξω

ΥΓ δε μπορώ να σας στείλω τη φώτο γιατί βγήκε 6 ΜΒ απλά και δε ξέρω να την κάνω τροποποίηση 1 ΜΒ

..να μη γράψω για τιμές βενζίνης κλπ πόσο στοιχίζει εδώ γιατί θα πέσει κλάμα!

received_4710693712365820.jpeg.a88f732c96fb77aac4abda22c6826d28.jpeg

Δημοσ.

Το VAT στην ελβετια ειναι 7,7 ενω στην ελλαδα 24 οποτε στη πραγματικοτητα στην ελλαδα το προιον κοστιζει 257 ενω στην ελβετια περιπου 270. Αν συνυπολογισεις οτι η ελβετια ειναι κοντινοτερα απο ελλαδα οποτε τα μεταφορικα απο τις κεντρικες αποθηκες του Λιντλ ειναι σαφεστερα λιγοτερα η διαφορα στην αρχικη κοστολογηση του προιοντος ειναι χαμηλοτερη στην ελλαδα. Οπου φτωχος και η μοιρα του....

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Antonis31 είπε

σε συγκριση με αυτο ποιος ειναι καλυτερο? Aqua Marina Beast 356€ , για 100kg κανει ανετα η θα βουλιαξει? 😄

https://www.toppy.be/product/11073/aqua-marina-beast-opblaasbaar-supboard.html?gclid=Cj0KCQjwtvqVBhCVARIsAFUxcRsK11vyHS2QFklysVbgoXmfC0aXXEcaXxxh7FOps5B_kmfG081wJEUaArKcEALw_wcB

Μονό κεντρικό, σταθερό fin χωρίς τα δύο πλαινά. Του λείπουν κάθισμα υποπόδιο και κουπί καγιάκ αν σε νοιάζουν. Λίγο μικρότερο. Για την πίεση δε βλέπω κάτι. Το mistral λέει 150 κιλά. Αυτό 140.

Αν είσαι βέλγιο ρίξε μια ματιά στο Ολλανδικό lidl. Απο κει το πήρα 299. Αν βάλεις μέσα την διαφορά των 56ευρω και το κόστος των αξεσουάρ που λείπουν, η διαφορά τιμής είναι αρκετά σημαντική.

Δημοσ.

Παιδια πολυ το αναλυετε και το καλοκαιρι περναει.
Παρτε οτι σας γυαλισει το ματι και πατε να λιωσετε στις παραλιες

• Like 4
Δημοσ.
16 ώρες πριν, default είπε

Το VAT στην ελβετια ειναι 7,7 ενω στην ελλαδα 24 οποτε στη πραγματικοτητα στην ελλαδα το προιον κοστιζει 257 ενω στην ελβετια περιπου 270

Όταν βλέπω λάθος υπολογισμού καθαρής αξίας, δεν ξέρω, triggαρω :P

Καθαρή αξία στην Ελλάδα 305 ευρώ και ελβετια 271. Τελική τιμή / 124% = καθαρή αξία (ή 107% για Ελβετία) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, safridia είπε

Παιδια πολυ το αναλυετε και το καλοκαιρι περναει.
Παρτε οτι σας γυαλισει το ματι και πατε να λιωσετε στις παραλιες

Πες τα!  ούτε αυτοκίνητο να έπαιρναν... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Καθαρή αξία στην Ελλάδα 305 ευρώ και ελβετια 271. Τελική τιμή / 124% = καθαρή αξία (ή 107% για Ελβετία) 

εγω δεν εχω καταφερει να ψωνισω on line απο lidl γερμανια η αλλου στην ΕΕ...δεν στελνουν Ελλαδα καποια προιοντα που ειχα δει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasbm είπε

εγω δεν εχω καταφερει να ψωνισω on line απο lidl γερμανια η αλλου στην ΕΕ...δεν στελνουν Ελλαδα καποια προιοντα που ειχα δει

Ναι δεν στελνουν πουθενα εξω απο την αρεια χωρα τους, τι να πεις, Γερμανοι, μια ζωη ιδιοι και ανωτερωτητα απο τα λιντλ.
Υπαρχουν εταιριες που κανουν το δρομολογιο Γερμανια-Ελλαδα με φορτηγα και μπορουν να σου φερουν και κατι δικο σου με το αζημιωτο φυσικα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σε ευχαριστω εν μερη για τη διορθωση, στο μυαλο μου εκανα τους υπολογισμους με τελικη τα 319 οποτε κατεληξα στο 257. Αν ομως αυτη τη φορα βαλω την τελικη ελλαδας με 329 θα καταληξω στο 265 ενω στην ελβετια θα παω στα 269. Το 305 το δικο σου απο που προκυπτει και triggαρεις? (αυτο τι σημαινει?)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, default είπε

Το 305 το δικο σου απο που προκυπτει

305 ειναι η καθαρη αξια χωρις τον ΦΠΑ στην εκδοση των 379 ευρω.

/οφφτοπικ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...