polaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, oldnew είπε Εγω πάντως την 512 την εχω σε ταμπλετα galaxy tab s6. Τα rom για emulators μονο είναι πανω απο 200gb. Η μιση microsd έφυγε εκει. Εντάξει ναι αλλά έχεις συγκεκριμένο σκοπό. Προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις τα 512GB είναι λογικό να χρειάζονται. Γι'αυτό και είπα ότι το ιδανικό είναι τα 512 σε σχέση κόστους/αξίας, γιατί όλο και κάπου θα χρειαστούν. Για κάποιον που θέλει μόνο φωτογραφιες, βιντεο άντε και καμία κατεβασμένη ταινια να δει, και τα 256 θεωρώ αρκούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Εξωπραγματικά δεδομένα αλλά ήδη έχουμε usb flash σε αυτές τος χωρητικότητες ήδη όποτε μάλλον κάνει για φωτογραφικές μηχανές κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Το θέμα είναι τι γίνεται με τους πολυπόθητους οικονομικούς και μεγάλης χωρητικότητας ssd που λέγανε και οι ίδιοι οι κατασκευαστές ότι θα αντικαθιστούσαν τους υπάρχοντες hdd και για λύσεις backup. Και ότι θα ξεφεύγαμε από τους αργούς hdd και λοιπά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 27/6/2022 στις 10:58 ΠΜ, vastegial_74 είπε Εντυπωσιακο αλλα αναμενομενο πλεον. Το 2000 ειχα φτιαξει ενα pentium III και ειχα βαλει σκληρο 20αρι. Μου ελεγαν τοτε οι φιλοι και γνωστοι τι θα τον κανω τετοιο σκληρο.... Καλά σου τα έλεγαν. Εγώ το 1991 στον 386DX 40MHz μου έβαλε ο πωλητής δίσκο 170ΜΒ και μου είπε ότι δεν θα τον γεμίσω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 άρα μία κανονική σε μέγεθος SD καρτα μπόρεί αντετα να ξεπεράσει τα 3 ΤΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα