Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καιρό είχα έναν απλό λογαριασμό στην Πειραιώς, Παίρνω τηλέφωνο να κανονίσω ραντεβού για ανάκτηση κωδικού του internet banking και μου λένε ότι ο λογαριασμός σας είναι μπλοκαρισμένος και μην μπείτε στον κόπο να έρθετε, μου έδωσαν τον διευθυντή να μιλήσω και μου εξηγεί ο άνθρωπος ότι έχει έρθει εντολή από τα κεντρικά να σας κλείσουμε τον λογαριασμό και ότι δεν μπορώ να έχω πλέον δραστηριότητες με την Πειραιώς αλλά μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα θέλετε :D 

σε ερώτηση μου για το πως μπορώ να κάνω ανάληψη τα χρήματα που έχω μέσα ( κάτω από 20€) μου απαντά ότι υπάρχει τρόπος αλά θα έχει πολύ γραφειοκρατία και δεν αξίζει να ασχοληθώ για ένα τόσο ευτελές ποσό :D :D 

Δεν ασχολήθηκα περισσότερο, εμένα ο μισθοδοσίας μου είναι στην εθνική απλά μου έκανε εντύπωση όλο αυτό και ήθελα να το μοιραστώ :P 

• Confused 1
Δημοσ.

αν έλεγες και γιατί τον έκλεισαν το λογαριασμό θα ήταν ποιο πλήρης η παρουσίαση σου......

καμμία τράπεζα όμως δε κλείνει λογαριασμό στα καλά καθούμενα.....

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν έλεγες και γιατί τον έκλεισαν το λογαριασμό θα ήταν ποιο πλήρης η παρουσίαση σου......

καμμία τράπεζα όμως δε κλείνει λογαριασμό στα καλά καθούμενα.....

Ναι τους ρώτησα: είναι απόφαση λέει από τα κεντρικά, αυτό μόνο και ότι δεν με θέλουν πλέον για πελάτη.. :D 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι άλλα για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου κάποιος λόγος, κάποια αίτια θα υπαρχει που έγινε αυτο. Δεν μπορεί στα καλα καθούμενα. Ζητα εξηγήσεις, εχουν το δικαίωμα (απο οτι φαίνεται) να σου κλείσουν τον λογαριασμό, αλλα ζητησε τους εγγράφως και τον λογο. Απο την αλλη εσυ ξερεις καλυτερα τι χρηση εκανες αυτον τον λογαριασμό και αν υπαρχει λογος, τοτε αποδέξου χωρις απαιτήσεις,και τελειώνει το θεμα.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, μια τράπεζα έχει δικαίωμα να αρνηθεί τη συνεργασία.

Προφανώς, αυτό δεν συμβαίνει έτσι απλά, κάτι έχει προηγηθεί. Τι μπορεί να είναι αυτό, το γνωρίζουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

• Like 2
Δημοσ.

Πες μας και τι εκκρεμότητες έχεις τώρα γιατί την λες μισή και κακοριζικη την ιστορία σου. 

Στα καλά καθούμενα αποκλείεται 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει πραγματικά να είσαι ο Ένας, ο Μοναδικός που γνωρίζω να έχει αυτό το θέμα.

Τι τους έκανες φίλε μου; Σε ολόκληρη Πειραιώς;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raylan είπε

απλά μου έκανε εντύπωση όλο αυτό και ήθελα να το μοιραστώ :P 

Ευχαριστούμε πολύ, να είσαι καλά. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι μπορεί να αρνηθεί συνεργασία και να σου κλείσει τους λογαριασμούς. Το 20αρικο πάρτο, γιατί να τους το αφήσεις;

Κάτι σοβαρό πρέπει να έχεις κάνει πάντως. Είχες μπλεχτεί με κάνα ξέπλυμα μαύρου χρήματος; Για κάτι τέτοιο πάντως έχω ακούσει να κλείνουν λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Raylan είπε

Ναι τους ρώτησα: είναι απόφαση λέει από τα κεντρικά, αυτό μόνο και ότι δεν με θέλουν πλέον για πελάτη.. :D 

δεν απαντάς στο ...γιατί.....στα καλά καθούμενα καμμία τράπεζα δεν κλείνει λογαριασμούς όποτε ας το αφήσουμε ...εσύ ξέρεις καλύτερα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...