s3lin1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ημουν Vodafone 100vdsl (37ευρω) με το zte h267a που εδιναν και ειχα αρκετα θεματα με packet loss σε παιχνιδια ή βυθισεις ή drops ή spikes και διαφορα αλλα και τελικα οταν εληξε το συμβολαιο πηγα cosmote με zte h1600 που δινουν, με 32,90€ και μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ικανοποιημενος γιατι σε παιχνιδια π.χ. βλεπω τεραστια διαφορα και καθολου spikes η packet loss οπως επισης και σε download δεν υπαρχει καθυστερηση. Προχτες που ειδαν την αλλαγη απο την voda με πηραν τηλεφωνο και μου εκαναν προσφορα 22,70€ 100vdsl και 4 παγια δωρο. Η ερωτηση ειναι η εξης. Γυριζω σε voda και κοιταω να παρω ενα fritz 7530 ή μενω cosmote παρα την μεγαλη εκπτωση που μου κανει η voda, γιατι θα ξανα μπλεξω? Θα ησυχασω αμα βαλω fritz ή παιζουν ρολο οι παροχοι στο πως συνδεομαι στο καφαο? Ο ιδιος χαλκος παραμενει αλλα παιζει ρολο ο παροχος με τους servers του ή θα ειναι καλυτερα να αλλαξω ενα ρουτερ? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από s3lin1
vagelis2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Αφού δεν έχεις θέματα κάτσε εκεί που είσαι.. Καλό το σκεπτικό σου λες καλύτερο πάγιο, δωρεάν μήνες, αλλα αφού είχες θέματα με την βονταφον στο παρελθόν ΠΟΛΎ πιθανό να έχεις πάλι αν γυρίσεις σε αυτήν..
stcp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Εγω θα πηγαινα vodafone αν μπορουσα να κανω τη δουλεια μου βεβαια, ειναι μεγαλη η διαφορα. Το θεμα ειναι τι penalty θα εχεις απο Οτε και ποιος θα το πληρωσει? Επισης λαβε υποψιν οτι αν αλλαξεις ρουτερ στη vodafone δεν θα εχεις τηλεφωνο (voip) γιατι απο οσο ξερω ειναι κλειδωμενο στο ρουτερ τους.
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Το πέναλτι το πληρώνει πάντα ο πελάτης αφού αυτός σπάει το συμβόλαιο πριν την λήξη του. Απλά ο φίλος πρέπει να τα υπολογίσει όλα να δει αν τον συμφέρει οικονομικά στο σύνολο των 24 μηνών. Οικονομικά σύμφωνα με αυτά που αναφέρει, είναι κερδισμένος ακόμη και με το πέναλτι πρόωρης διακοπής. Εκεί που θα χάσει είναι στην πραγματική εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο, κάτι που ήδη το έχει γνωρίσει, καθώς το δίκτυο της Cosmote είναι μακράν καλύτερο από των άλλων παρόχων. Μια χαρά παίζει σε συμβατές συσκευές η VoIP τηλεφωνία της Vodafone, εφόσον μάθουμε τον κωδικό της κάτι που γίνεται εύκολα με το H267A που έχει ο φίλος. Το 7530 που αναφέρει ότι σκοπεύει να πάρει, δουλεύει άριστα με την τηλεφωνία της εταιρείας.
stcp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Το πέναλτι το πληρώνει πάντα ο πελάτης αφού αυτός σπάει το συμβόλαιο πριν την λήξη του. Απλά ο φίλος πρέπει να τα υπολογίσει όλα να δει αν τον συμφέρει οικονομικά στο σύνολο των 24 μηνών. Μου έχει τύχει να μου πληρώσει (με πίστωση στο λογαριασμό) το penalty ο πάροχος που με ήθελε στο δίκτυό του. Αν είναι να πληρώσει μεγάλο penalty και να του έρθει μία η άλλη, δεν το συζητώ, ας μείνει εκεί που είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα