Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, θα ηθελα την βοηθεια σας. Συνδεθηκα σημερα μεσω MICROSOFT EDGE- IN PRIVATE και ενω ποτε δεν αποθηκευονταν τα μειλ μου, σημερα που συνδεθηκα απο το μειλ της μαμας μου το αποθηκευσε και το βγαζει αυτοματα πλεον καθε φορα που θλω να συνδεθω οπουδηποτε(gmail, outlook, facebook, instagram). Βγαινουν αυτοματα 5 μειλ και το συγκεκριμενο το βγαζει πρωτο και δεξια του εχει ενα τετραγωνακι. Πειτε μου τι να κανω για να το διαγραψω.

Δημοσ.

Πάτα στις 3 τελείες πάνω δεξιά και μετά Settings. Στην καρτέλα Profiles τσέκαρε στα Passwords και Personal info. Κάπου εκεί θα υπάρχει και θα μπορείς να το διαγράψεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Πάτα στις 3 τελείες πάνω δεξιά και μετά Settings. Στην καρτέλα Profiles τσέκαρε στα Passwords και Personal info. Κάπου εκεί θα υπάρχει και θα μπορείς να το διαγράψεις.

Σε ευχαριστω πολυ. Το ειχα κανει και πριν αλλα εκεί στα Personal info ενώ εμφανιζει κανονικα τα υπολοιπα μειλ που αποθηκευτηκαν, το συγκεκριμένο που θελω να σβησω δεν το εμφανιζει. Μηπως υπαρχει και καποιος αλλος τροπος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχει εγκατασταθεί στον browser και κάποιο extension που αποθηκεύει κωδικούς (π.χ. LastPass, Bitwarden, 1Password); Το mail παραμένει αποθηκευμένο και μετά από έξοδο από τον browser ή επανεκκίνηση; Αν μπορείς να ανεβάσεις και μια εικόνα πώς μοιάζει το τετραγωνάκι που λες ότι έχει δίπλα, φυσικά κρύβοντας το email.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

BB0354F3-B7DA-4043-8342-E2A6DB40E836.jpeg.c9e0894f9ebe6198b6cf28049bfe2aff.jpegΔεν εχω κλεισει ακόμη ον υπολογιστη επειδη δεν μας το επιτρεπουν. Και εγω σκεφτηκα μηπως σβηστει αφου κλεισει ο υπολογιστης. 

Μόλις τώρα, maraki96ma είπε

BB0354F3-B7DA-4043-8342-E2A6DB40E836.jpeg.c9e0894f9ebe6198b6cf28049bfe2aff.jpegΔεν εχω κλεισει ακόμη ον υπολογιστη επειδη δεν μας το επιτρεπουν. Και εγω σκεφτηκα μηπως σβηστει αφου κλεισει ο υπολογιστης. 

το πρωτο μειλ θελω να σβησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται σαν το εικονίδιο του clipboard, το είχες κάνει αντιγραφή με Ctrl+C κάποια στιγμή; Στα Windows 10 υπάρχει μια λειτουργία που το Clipboard μπορεί να κρατάει αρκετά πράγματα και όχι μόνο το τελευταίο. Αν είναι αυτό, θα χαθεί μόλις κλείσει ο υπολογιστής, ή αν κάνεις logout από τον χρήστη.

https://www.reddit.com/r/edge/comments/rczn3v/remove_clipboard_values_as_autofill_suggestion/

Δοκίμασε επίσης να πατήσεις Windows+V και δες αν μπορείς να το διαγράψεις από το clipboard.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Φαίνεται σαν το εικονίδιο του clipboard, το είχες κάνει αντιγραφή με Ctrl+C κάποια στιγμή; Στα Windows 10 υπάρχει μια λειτουργία που το Clipboard μπορεί να κρατάει αρκετά πράγματα και όχι μόνο το τελευταίο. Αν είναι αυτό, θα χαθεί μόλις κλείσει ο υπολογιστής, ή αν κάνεις logout από τον χρήστη.

https://www.reddit.com/r/edge/comments/rczn3v/remove_clipboard_values_as_autofill_suggestion/

Δοκίμασε επίσης να πατήσεις Windows+V και δες αν μπορείς να το διαγράψεις από το clipboard.

Σε ευχαριστω πολυ, θα προσπαθησω να το κανω!😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...