Aggelos468 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός σκούτερ είτε καινούργιου είτε μεταχειρισμένο γύρω στα 3000€. Στα 3000 το μόνο που βρίσκω είναι το Symphony 200 το οποίο όμως δεν μου κάθεται καλά στο μάτι μου. Έχω δει αρκετά μεταχειρισμένα Xmax στην ίδια τιμή περίπου. Πιο αξίζει περισσότερο? Είναι καλά τα xmax η βγάζουν προβλήματα ειδικά μετά από 10 ετια και πάνω? Προτιμώ ένα Maxi scooter, γιατί θέλω να έχει αρκετό χώρο μέσα, μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο από αυτά τα δύο στα ίδια χρήματα? Επίσης θέλω ένα να έχει και λίγο δύναμη (περίπου 20 άλογα) γιατί το symphony έχει μόνο 13, γεγονός που με χαλάει λιγο Υγ. Οποίο και να πάρω θέλω να το κρατήσω όσο πιο πολλά χρόνια γινεται. Εδώ έχω ένα ερωτηματικό για τα Sym γιατί οι περισσότεροι που γνωρίζω τα έχουν περίπου 5 χρόνια και δεν μπορώ να βγάλω μια ολοκληρωτική εικόνα για αυτά. Υγ 2. Όταν μάθαινα στο εκπαιδευτικό μηχανάκι ήταν ένα beverly 400. Πρώτη φορά που καθησα πάνω σε αυτό το μηχανάκι και το συμπάθησα πάρα πολύ που σε απλά μηχανάκια δεν μου άρεσαν πολύ. Γι'αυτο και προτιμώ max scooter πάρα ένα απλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα