Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, για τα παρακάτω ανταλλακτικά κ εργασίες ποιο θεωρείται νορμάλ κόστος; Από εξειδικευμένο συνεργείο σε Audi A3 1.4 του 2008.

received_1056972655230238~3.jpeg

Δημοσ.

1.500-1.700€ (συν φπα επειδή ανήκεις στην premium κατηγορία, άρα χρειάζεσαι premium τιμές κ μεταχείριση) να το κοοοψω???!

Σοβαρά τώρα, ο συμφορουμιτης NikosKalithea έχει δίκιο.

Πάρε την προσφορά που έχεις στα χέρια σου, κάνε μία αναζήτηση σε καταστήματα ανταλλακτικών (αυθεντικά/oem και μη) σχετικά με το όχημα σου πάντα (τηλεφωνικά κ on-line) κ κάνε τις συγκρίσεις σου.

Στο κομμάτι "εργατικά" νομίζω υπάρχει fixed ταρίφα στα εξουσιοδοτημένα (η κάθε εργασία χρεώνεται με συγκεκριμένες εργατοώρες+φπα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Καλά δεν ζητάω quote, απλά κάποιον σχετικό που να έχει μια ιδέα για να μη με γδάρουν.

Γιατί δεν ψάχνεις στα sites  με ανταλλακτικά;

Δημοσ.

Στα περισσότερα έχω βρει μια τιμή, αλλά πχ στα μπαλάκια ψαλιδιου η τη μπάρα ζυγαριάς δε βρίσκω κάτι, χωριά του ότι δεν έχω ιδέα για το κόστος των εργατικών. Αποτι κατάλαβα η μόνη μου επιλογή είναι να κάνω τηλέφωνο σε συνεργεία και να πάρω από εκεί εκτίμηση

Δημοσ.

Δες κόστος ανταλλακτικών κάνε σούμα και δες αν για αρχή τα σηκώνει η τσέπη σου (ανάλογα την ποιότητα φυσικά), μετά βλέπουμε για την εργασία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...