drunkdonkey Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, για τα παρακάτω ανταλλακτικά κ εργασίες ποιο θεωρείται νορμάλ κόστος; Από εξειδικευμένο συνεργείο σε Audi A3 1.4 του 2008.
drunkdonkey Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Καλά δεν ζητάω quote, απλά κάποιον σχετικό που να έχει μια ιδέα για να μη με γδάρουν.
TechnoState Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1.500-1.700€ (συν φπα επειδή ανήκεις στην premium κατηγορία, άρα χρειάζεσαι premium τιμές κ μεταχείριση) να το κοοοψω???! Σοβαρά τώρα, ο συμφορουμιτης NikosKalithea έχει δίκιο. Πάρε την προσφορά που έχεις στα χέρια σου, κάνε μία αναζήτηση σε καταστήματα ανταλλακτικών (αυθεντικά/oem και μη) σχετικά με το όχημα σου πάντα (τηλεφωνικά κ on-line) κ κάνε τις συγκρίσεις σου. Στο κομμάτι "εργατικά" νομίζω υπάρχει fixed ταρίφα στα εξουσιοδοτημένα (η κάθε εργασία χρεώνεται με συγκεκριμένες εργατοώρες+φπα)
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε Καλά δεν ζητάω quote, απλά κάποιον σχετικό που να έχει μια ιδέα για να μη με γδάρουν. Γιατί δεν ψάχνεις στα sites με ανταλλακτικά;
drunkdonkey Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στα περισσότερα έχω βρει μια τιμή, αλλά πχ στα μπαλάκια ψαλιδιου η τη μπάρα ζυγαριάς δε βρίσκω κάτι, χωριά του ότι δεν έχω ιδέα για το κόστος των εργατικών. Αποτι κατάλαβα η μόνη μου επιλογή είναι να κάνω τηλέφωνο σε συνεργεία και να πάρω από εκεί εκτίμηση
Zakzam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δες κόστος ανταλλακτικών κάνε σούμα και δες αν για αρχή τα σηκώνει η τσέπη σου (ανάλογα την ποιότητα φυσικά), μετά βλέπουμε για την εργασία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα