Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για εργολάβους μιλάτε η για ΔΕΗ? Γιατί οι μισθοί διαφέρουν. Σε εργολάβο αν το κυνηγήσεις μπορείς να βγάλεις έως και 1500-2000 ευρώ τον μήνα, οι συνθήκες εργασίας προφανώς και δεν είναι όπως αυτές τις ΔΕΗ αλλά όλα είναι σχετικά, εξαρτάται ποιο είναι το κίνητρό σου και τι ανάγκες έχεις στην παρούσα φάση της ζωής σου.

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

για εργολάβους μιλάτε η για ΔΕΗ? Γιατί οι μισθοί διαφέρουν. Σε εργολάβο αν το κυνηγήσεις μπορείς να βγάλεις έως και 1500-2000 ευρώ τον μήνα, οι συνθήκες εργασίας προφανώς και δεν είναι όπως αυτές τις ΔΕΗ αλλά όλα είναι σχετικά, εξαρτάται ποιο είναι το κίνητρό σου και τι ανάγκες έχεις στην παρούσα φάση της ζωής σου.

Αφού μιλάει για Μ. Κ μάλλον για ΔΕΔΔΗΕ εννοεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέος μηχανικός είμαι, εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία στο τμήμα συντήρησης και βλαβών φωτοβολταϊκών πάρκων 500kW> .

Ασχολούμαι με Χαμηλή αλλά και με απλή συντήρηση μέσης τάσης.

Εχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΠΕ στο Αριστοτέλειο, και επειδή είδα μια προκήρυξη του Δεδδηε και έχοντας ακούσει καλά λόγια, ήθελα να δω πως είναι μισθολογικά για την περίπτωση μου.

Νέος μηχανικός είμαι, εργάζομαι σε ιδιότροπη εταιρεία στο τμήμα συντήρησης και βλαβών φωτοβολταϊκών πάρκων 500kW> .

Εχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΠΕ στο Αριστοτέλειο, και επειδή είδα μια προκήρυξη του Δεδδηε και έχοντας ακούσει καλά λόγια, ήθελα να δω πως είναι μισθολογικά για την περίπτωση μου.

Επεξ/σία από HerculesKon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, HerculesKon είπε

Νέος μηχανικός είμαι, εργάζομαι σε ιδιότροπη εταιρεία στο τμήμα συντήρησης και βλαβών φωτοβολταϊκών πάρκων 500kW> .

Νέος μηχανικός είμαι, εργάζομαι σε ιδιότροπη εταιρεία στο τμήμα συντήρησης και βλαβών φωτοβολταϊκών πάρκων 500kW> .

Δυστυχώς δεν ξέρω τι έχει άλλαξε και ξέρω ότι πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια από όταν έφυγε. 

Ξέρω όμως ότι η κατηγορία σου είναι πιο εξελιξημη από ότι πριν. 

Οι μηχανικοί θεωρούντε top κατηγορία σε σχέση με άλλες. 

Το περιβάλλον εργασίας θα είναι πιο καλό από ότι λες 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...