Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Υπάρχει μια διαφορά. Εσύ είχες κατοχυρώσει υψηλό μισθό απο τα αρχαία χρόνια με ΣΣΕ παλαιότερων ετών και για αυτό σου είχαν κάνει ατομική σύμβαση με προσωπική διαφορά - Χ μισθός βάσει ΣΣΕ και όλα τα υπόλοιπα είναι προσωπική διαφορά.

Οι "νέοι" πληρώνονται  βάσει ΣΣΕ και μόνο. 

Ο πίνακας που έβαλα ήταν για μόνιμο προσωπικό μέχρι το 2020 

Εισαγωγικό κλιμάκιο 5 για ΠΕ μηχανικούς,7 για ΠΕ οικονομικούς, 9 για διοικητικους με Λύκειο κλπ 

Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει 

Είχα μπει με το 7 

ΔΕΗ 30 χρόνια και 5 απ έξω 

Οι μηχανικοί ΠΕ πάντα είχαν και έχουν κυρίαρχη θέση σε ΔΕΗ κλπ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο πίνακας που έβαλα ήταν για μόνιμο προσωπικό μέχρι το 2020 

Εισαγωγικό κλιμάκιο 5 για ΠΕ μηχανικούς,7 για ΠΕ οικονομικούς, 9 για διοικητικους με Λύκειο κλπ 

Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει 

Είχα μπει με το 7 

Εδώ ότι ισχύει σήμερα 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οι τελικοί μισθοί σε ΔΕΔΔΗΕ κλπ δεν εχουν καμμια σχέση με τα Μισθολογικά κλιμάκια. 

Πριν 3 χρόνια που πήρα σύνταξη ο τελικός μισθός μου ήταν 2.5 φορές πάνω από το μισθολογικο κλιμάκιο 

ησουν στη σσε γιαννη, ασε τι ισχυε για εσενα, πλεον ειναι 2 ταχυτητων

εντιτ τωρα ειδα οτι το ανεφεραν κι αλλοι ;) 

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

ησουν στη σσε γιαννη, ασε τι ισχυε για εσενα, πλεον ειναι 2 ταχυτητων

εντιτ τωρα ειδα οτι το ανεφεραν κι αλλοι ;) 

Εγραψα οτι δεν ξερω τι εχει αλαλξει ...Ως συνηθως προς το χειροτερο 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγραψα οτι δεν ξερω τι εχει αλαλξει ...Ως συνηθως προς το χειροτερο 

Παντα προς το χειροτερο... Μιλουσα πριν καιρο με ενα παλικαρι που τοποθετηθηκε απο το δεδδηε σε νησι, το ενοικιο του ηταν ~80% του μισθου του, κοινως μονο για το σπιτι μαζι με τα υπολοιπα εξοδα θα ηθελε ολο του το μισθο

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Παντα προς το χειροτερο... Μιλουσα πριν καιρο με ενα παλικαρι που τοποθετηθηκε απο το δεδδηε σε νησι, το ενοικιο του ηταν ~80% του μισθου του, κοινως μονο για το σπιτι μαζι με τα υπολοιπα εξοδα θα ηθελε ολο του το μισθο

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν κάνουν χρήση εντοπιοτητσς για να πάρουν πιο πολλά μόρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν και πολλοί παραιτούντε 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν κάνουν χρήση εντοπιοτητσς για να πάρουν πιο πολλά μόρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν και πολλοί παραιτούντε 

Δε ζητουσαν ατομα στο τοπο του, εκανε για ολη την ελλαδα και βρεθηκε σε νησι... δε ξερω εαν παραιτηθηκε τελικά αλλα τεχνικα ηταν ασυμφορο να δουλευει μονο για το σπιτι...

Ομοιως κανενας ντοπιος δεν εκανε αιτηση γτ τα λεφτα στο δεδδηε ειναι ψιχουλα για τους νησιωτες που δουλευουν σεζον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε ζητουσαν ατομα στο τοπο του, εκανε για ολη την ελλαδα και βρεθηκε σε νησι... δε ξερω εαν παραιτηθηκε τελικά αλλα τεχνικα ηταν ασυμφορο να δουλευει μονο για το σπιτι...

Ομοιως κανενας ντοπιος δεν εκανε αιτηση γτ τα λεφτα στο δεδδηε ειναι ψιχουλα για τους νησιωτες που δουλευουν σεζον

Οι προκηρύξεις πάντα είναι για όλη την Ελλάδα για μόνιμο προσωπικό με κατανομή γεωγραφική . Απλά κάποιος θέλει μόνο στην πόλη που μένει ή εκεί κοντά και είναι ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει πολύ μικρές πιθανότητες να προσληφθεί. 

Για αυτό αν πάει μακριά δεν μπορεί να ζήσει αν και από ότι έχω ακούσει τεχνητής χωρίς υπερωρίες, οικογένεια κλπ πλησιάζει τα 1000 ευρώ καθαρά από τα 700 που ήταν πριν 3 χρόνια.

Έχουν όμως άλλα μείον οι νέοι 

Με επιφύλαξη το τελευταίο. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Πάντως στις τελευταίες προκηρύξεις του Δεδδηε τα άτομα που έρχονται για δουλειά στην περιοχή Αττικής και Θεσσαλονίκης είναι συνήθως από επαρχία.. Και δυστυχώς παραιτούνται μετά από λίγο καιρό γιατί τα λεφτά είναι λίγα.. 

• Like 3
Δημοσ.

Στην ουσία ένας που πάει πρώτη φορά να δουλέψει δεδδηε χωρίς προϋπηρεσία σε ΔΕΗ κλπ. Και είναι ΤΕ ηλεκτρολόγος θα πάρει 950 ευρώ καθαρά το μήνα. Δεν ξέρω με τα επιδόματα τι παίζει όμως γιατί έχει πολλά. Πάντως ο θείος μου στον ΟΤΕ πριν το 2004 επερνε 2000+ ευρώ καθαρά σαν τεχνικός, τώρα περνουν τα @@

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zakzam είπε

Στην ουσία ένας που πάει πρώτη φορά να δουλέψει δεδδηε χωρίς προϋπηρεσία σε ΔΕΗ κλπ. Και είναι ΤΕ ηλεκτρολόγος θα πάρει 950 ευρώ καθαρά το μήνα. Δεν ξέρω με τα επιδόματα τι παίζει όμως γιατί έχει πολλά. Πάντως ο θείος μου στον ΟΤΕ πριν το 2004 επερνε 2000+ ευρώ καθαρά σαν τεχνικός, τώρα περνουν τα @@

Τελικο μισθο καθαρα  που δεν ξερω ομως με τι κρητηρια διαμορφωνεται τωρα νομιζω Ναι 

Δημοσ.

Εάν ισχύουν τα επιδόματα ο μισθός μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ άνετα, το θέμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και αν ξέρει δεν μιλάει τι ισχύει και τι συνθήκες επικρατούν. Εγώ έχω πχ γνωστό που μπήκε στο δήμο Αθηνών ηλεκτρολόγος οχημάτων και είναι κανονικό ωράριο με αρκετά Σάββατα πληρωμένα αλλά είναι πάρα πολύ καλά και δεν θα έφευγε με τίποτα. Ο μισθός άνω των 1000 φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zakzam είπε

Εάν ισχύουν τα επιδόματα ο μισθός μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ άνετα, το θέμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και αν ξέρει δεν μιλάει τι ισχύει και τι συνθήκες επικρατούν. Εγώ έχω πχ γνωστό που μπήκε στο δήμο Αθηνών ηλεκτρολόγος οχημάτων και είναι κανονικό ωράριο με αρκετά Σάββατα πληρωμένα αλλά είναι πάρα πολύ καλά και δεν θα έφευγε με τίποτα. Ο μισθός άνω των 1000 φυσικά.

Καλημερα... Ειπαμε τα χρηματα δεν ξεπερνουν με τιποτα τα 1000 Ευρω.. Συνθηκες ειναι  κανονικες... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...