Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Υπάρχει μια διαφορά. Εσύ είχες κατοχυρώσει υψηλό μισθό απο τα αρχαία χρόνια με ΣΣΕ παλαιότερων ετών και για αυτό σου είχαν κάνει ατομική σύμβαση με προσωπική διαφορά - Χ μισθός βάσει ΣΣΕ και όλα τα υπόλοιπα είναι προσωπική διαφορά. Οι "νέοι" πληρώνονται βάσει ΣΣΕ και μόνο. Ο πίνακας που έβαλα ήταν για μόνιμο προσωπικό μέχρι το 2020 Εισαγωγικό κλιμάκιο 5 για ΠΕ μηχανικούς,7 για ΠΕ οικονομικούς, 9 για διοικητικους με Λύκειο κλπ Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει Είχα μπει με το 7 ΔΕΗ 30 χρόνια και 5 απ έξω Οι μηχανικοί ΠΕ πάντα είχαν και έχουν κυρίαρχη θέση σε ΔΕΗ κλπ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο πίνακας που έβαλα ήταν για μόνιμο προσωπικό μέχρι το 2020 Εισαγωγικό κλιμάκιο 5 για ΠΕ μηχανικούς,7 για ΠΕ οικονομικούς, 9 για διοικητικους με Λύκειο κλπ Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει Είχα μπει με το 7 Εδώ ότι ισχύει σήμερα https://genop.gr/wp-content/uploads/2024/05/ΕΣΣΕ-ΔΕΔΔΗΕ-2024-2027-1.pdf
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οι τελικοί μισθοί σε ΔΕΔΔΗΕ κλπ δεν εχουν καμμια σχέση με τα Μισθολογικά κλιμάκια. Πριν 3 χρόνια που πήρα σύνταξη ο τελικός μισθός μου ήταν 2.5 φορές πάνω από το μισθολογικο κλιμάκιο ησουν στη σσε γιαννη, ασε τι ισχυε για εσενα, πλεον ειναι 2 ταχυτητων εντιτ τωρα ειδα οτι το ανεφεραν κι αλλοι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 6 λεπτά πριν, paylidis είπε ησουν στη σσε γιαννη, ασε τι ισχυε για εσενα, πλεον ειναι 2 ταχυτητων εντιτ τωρα ειδα οτι το ανεφεραν κι αλλοι Εγραψα οτι δεν ξερω τι εχει αλαλξει ...Ως συνηθως προς το χειροτερο 1
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγραψα οτι δεν ξερω τι εχει αλαλξει ...Ως συνηθως προς το χειροτερο Παντα προς το χειροτερο... Μιλουσα πριν καιρο με ενα παλικαρι που τοποθετηθηκε απο το δεδδηε σε νησι, το ενοικιο του ηταν ~80% του μισθου του, κοινως μονο για το σπιτι μαζι με τα υπολοιπα εξοδα θα ηθελε ολο του το μισθο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Παντα προς το χειροτερο... Μιλουσα πριν καιρο με ενα παλικαρι που τοποθετηθηκε απο το δεδδηε σε νησι, το ενοικιο του ηταν ~80% του μισθου του, κοινως μονο για το σπιτι μαζι με τα υπολοιπα εξοδα θα ηθελε ολο του το μισθο Αυτό συμβαίνει γιατί δεν κάνουν χρήση εντοπιοτητσς για να πάρουν πιο πολλά μόρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν και πολλοί παραιτούντε 1
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτό συμβαίνει γιατί δεν κάνουν χρήση εντοπιοτητσς για να πάρουν πιο πολλά μόρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν και πολλοί παραιτούντε Δε ζητουσαν ατομα στο τοπο του, εκανε για ολη την ελλαδα και βρεθηκε σε νησι... δε ξερω εαν παραιτηθηκε τελικά αλλα τεχνικα ηταν ασυμφορο να δουλευει μονο για το σπιτι... Ομοιως κανενας ντοπιος δεν εκανε αιτηση γτ τα λεφτα στο δεδδηε ειναι ψιχουλα για τους νησιωτες που δουλευουν σεζον
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε ζητουσαν ατομα στο τοπο του, εκανε για ολη την ελλαδα και βρεθηκε σε νησι... δε ξερω εαν παραιτηθηκε τελικά αλλα τεχνικα ηταν ασυμφορο να δουλευει μονο για το σπιτι... Ομοιως κανενας ντοπιος δεν εκανε αιτηση γτ τα λεφτα στο δεδδηε ειναι ψιχουλα για τους νησιωτες που δουλευουν σεζον Οι προκηρύξεις πάντα είναι για όλη την Ελλάδα για μόνιμο προσωπικό με κατανομή γεωγραφική . Απλά κάποιος θέλει μόνο στην πόλη που μένει ή εκεί κοντά και είναι ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει πολύ μικρές πιθανότητες να προσληφθεί. Για αυτό αν πάει μακριά δεν μπορεί να ζήσει αν και από ότι έχω ακούσει τεχνητής χωρίς υπερωρίες, οικογένεια κλπ πλησιάζει τα 1000 ευρώ καθαρά από τα 700 που ήταν πριν 3 χρόνια. Έχουν όμως άλλα μείον οι νέοι Με επιφύλαξη το τελευταίο. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano
takoulou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Πάντως στις τελευταίες προκηρύξεις του Δεδδηε τα άτομα που έρχονται για δουλειά στην περιοχή Αττικής και Θεσσαλονίκης είναι συνήθως από επαρχία.. Και δυστυχώς παραιτούνται μετά από λίγο καιρό γιατί τα λεφτά είναι λίγα.. 3
Zakzam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Στην ουσία ένας που πάει πρώτη φορά να δουλέψει δεδδηε χωρίς προϋπηρεσία σε ΔΕΗ κλπ. Και είναι ΤΕ ηλεκτρολόγος θα πάρει 950 ευρώ καθαρά το μήνα. Δεν ξέρω με τα επιδόματα τι παίζει όμως γιατί έχει πολλά. Πάντως ο θείος μου στον ΟΤΕ πριν το 2004 επερνε 2000+ ευρώ καθαρά σαν τεχνικός, τώρα περνουν τα @@
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, Zakzam είπε Στην ουσία ένας που πάει πρώτη φορά να δουλέψει δεδδηε χωρίς προϋπηρεσία σε ΔΕΗ κλπ. Και είναι ΤΕ ηλεκτρολόγος θα πάρει 950 ευρώ καθαρά το μήνα. Δεν ξέρω με τα επιδόματα τι παίζει όμως γιατί έχει πολλά. Πάντως ο θείος μου στον ΟΤΕ πριν το 2004 επερνε 2000+ ευρώ καθαρά σαν τεχνικός, τώρα περνουν τα @@ Τελικο μισθο καθαρα που δεν ξερω ομως με τι κρητηρια διαμορφωνεται τωρα νομιζω Ναι
Zakzam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Εάν ισχύουν τα επιδόματα ο μισθός μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ άνετα, το θέμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και αν ξέρει δεν μιλάει τι ισχύει και τι συνθήκες επικρατούν. Εγώ έχω πχ γνωστό που μπήκε στο δήμο Αθηνών ηλεκτρολόγος οχημάτων και είναι κανονικό ωράριο με αρκετά Σάββατα πληρωμένα αλλά είναι πάρα πολύ καλά και δεν θα έφευγε με τίποτα. Ο μισθός άνω των 1000 φυσικά. 1
takoulou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Zakzam είπε Εάν ισχύουν τα επιδόματα ο μισθός μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ άνετα, το θέμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και αν ξέρει δεν μιλάει τι ισχύει και τι συνθήκες επικρατούν. Εγώ έχω πχ γνωστό που μπήκε στο δήμο Αθηνών ηλεκτρολόγος οχημάτων και είναι κανονικό ωράριο με αρκετά Σάββατα πληρωμένα αλλά είναι πάρα πολύ καλά και δεν θα έφευγε με τίποτα. Ο μισθός άνω των 1000 φυσικά. Καλημερα... Ειπαμε τα χρηματα δεν ξεπερνουν με τιποτα τα 1000 Ευρω.. Συνθηκες ειναι κανονικες... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα