Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ξέρω πόσο ασχετο ειναι το post με το insomnia :)   Παρακαλώ για την ανοχή σας.

Εχει αντιμετωπίσει καποιος πρόβλημα με κουφωμένο ταβάνι (σοβάς) που δεν θέλει να το ρίξει όλο?

Υπάρχει μήπως καποια λύση με ενέσεις ώστε να στερεοποιηθεί?  ριτίνες?

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Πρόβλημα με κουφωμένο σοβά ναι,  να μη θέλει να το ρίξει όλο όχι.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει γ λύση που ζητάς, ωστόσο δε μου αρέσει να είμαι απόλυτος, περίμενε κι άλλες γνώμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, vactirio είπε

Καλημέρα!

Ξέρω πόσο ασχετο ειναι το post με το insomnia :)   Παρακαλώ για την ανοχή σας.

Εχει αντιμετωπίσει καποιος πρόβλημα με κουφωμένο ταβάνι (σοβάς) που δεν θέλει να το ρίξει όλο?

Υπάρχει μήπως καποια λύση με ενέσεις ώστε να στερεοποιηθεί?  ριτίνες?

Ευχαριστω..

Δεν υπαρχει λύση εχει πάρει υγρασια και εχουν φουσκωσει τα σιδερα, θελει όλο ξηλωμα τρίψιμο τα σιδερα ειδικα υλικα επαλυψης και μετα ενισχυμένο σοβα

απο πανω τι εχεις, ταρατσα;Screenshot_2022-06-26-11-14-24-33_7194b3f5412bb444ad6d49859dec017f.jpg.a5a41a0e4840c4e1b7147db8292ef7b5.jpg

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν υπαρχει λύση εχει πάρει υγρασια και εχουν φουσκωσει τα σιδερα, θελει όλο ξηλωμα τρίψιμο τα σιδερα ειδικα υλικα επαλυψης και μετα ενισχυμένο σοβα

απο πανω τι εχεις, ταρατσα;

Καλημέρα Νίκο και ευχαριστώ.

Η περίπτωση μου δεν είναι μαλλον οπως την περιγραφεις.΄Ειναι σοβάς ό οποίος δεν ειχε κολλήσει από την αρχή καλά. Κτήριο 40 ετών πολυκατοικία και από πάνω δεν ειναι ταράτσα αλλά άλλος όροφος.

Δημοσ.

Είτε το ξηλώνεις όλο και βάζεις σύγχρονα υλικά είτε αν δεν είναι πολύ χάλια το αφήνεις μέχρι να γίνει χειρότερα με ρίσκο σε κανένα κούνημα να σου πέσει στο κεφάλι. Μπαλώματα ο σοβάς δεν παίρνει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vactirio είπε

Η περίπτωση μου δεν είναι μαλλον οπως την περιγραφεις.΄Ειναι σοβάς ό οποίος δεν ειχε κολλήσει από την αρχή καλά. Κτήριο 40 ετών πολυκατοικία και από πάνω δεν ειναι ταράτσα αλλά άλλος όροφος.

Οτι και να ειναι αν δεν δεις τι παίζει απο μεσα μπορεί εκει που κάθεσαι να σου έρθει ολο το ταβάνι στο κεφαλι

Βέβαια στιτι σου ειναι κανείς οτι νομίζεις 

Υγ

να πούμε και το αλλο, η ταράτσα ειναι η εύκολη λυση, λες ταρατσα ειναι απο εκει έρχεται το πρόβλημα, αν απο πάνω εχεις διαμέρισμα και εχει διαρροή αστα να πάνε καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, hp8 είπε

μήπως πρέπει να μπει και η περίπτωση σου ?    ψευδοροφη

Ναι και μάλλον αυτό θα κάνω (ψευδοροφή)..

Μιλούσα όμως με κάποιο κατάστημα το οποίο μου είπε ότι υπάρχει ριτίνη την οποία ίσως(???) θα μπορούσα να βάλω με σύριγγα για να κολήσει ο σοβάς.

Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι θα κολήσει για αυτό μαζεύω γνώμες.....

Επεξ/σία από vactirio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vactirio είπε

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Η ψευδοροφη απλα σκεπάζει το πρόβλημα δεν το λύνει 

απάντησα σε αυτά που διάβασα Μάλλον δεν διάβασες τι σου απάντησε

Επεξ/σία από hp8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...