vactirio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Καλημέρα! Ξέρω πόσο ασχετο ειναι το post με το insomnia Παρακαλώ για την ανοχή σας. Εχει αντιμετωπίσει καποιος πρόβλημα με κουφωμένο ταβάνι (σοβάς) που δεν θέλει να το ρίξει όλο? Υπάρχει μήπως καποια λύση με ενέσεις ώστε να στερεοποιηθεί? ριτίνες? Ευχαριστω..
nickol-us Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Πρόβλημα με κουφωμένο σοβά ναι, να μη θέλει να το ρίξει όλο όχι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γ λύση που ζητάς, ωστόσο δε μου αρέσει να είμαι απόλυτος, περίμενε κι άλλες γνώμες.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, vactirio είπε Καλημέρα! Ξέρω πόσο ασχετο ειναι το post με το insomnia Παρακαλώ για την ανοχή σας. Εχει αντιμετωπίσει καποιος πρόβλημα με κουφωμένο ταβάνι (σοβάς) που δεν θέλει να το ρίξει όλο? Υπάρχει μήπως καποια λύση με ενέσεις ώστε να στερεοποιηθεί? ριτίνες? Ευχαριστω.. Δεν υπαρχει λύση εχει πάρει υγρασια και εχουν φουσκωσει τα σιδερα, θελει όλο ξηλωμα τρίψιμο τα σιδερα ειδικα υλικα επαλυψης και μετα ενισχυμένο σοβα απο πανω τι εχεις, ταρατσα; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από NikosKallithea
vactirio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπαρχει λύση εχει πάρει υγρασια και εχουν φουσκωσει τα σιδερα, θελει όλο ξηλωμα τρίψιμο τα σιδερα ειδικα υλικα επαλυψης και μετα ενισχυμένο σοβα απο πανω τι εχεις, ταρατσα; Καλημέρα Νίκο και ευχαριστώ. Η περίπτωση μου δεν είναι μαλλον οπως την περιγραφεις.΄Ειναι σοβάς ό οποίος δεν ειχε κολλήσει από την αρχή καλά. Κτήριο 40 ετών πολυκατοικία και από πάνω δεν ειναι ταράτσα αλλά άλλος όροφος.
lary7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Είτε το ξηλώνεις όλο και βάζεις σύγχρονα υλικά είτε αν δεν είναι πολύ χάλια το αφήνεις μέχρι να γίνει χειρότερα με ρίσκο σε κανένα κούνημα να σου πέσει στο κεφάλι. Μπαλώματα ο σοβάς δεν παίρνει.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, vactirio είπε Καλημέρα Νίκο και ευχαριστώ. Η περίπτωση μου δεν είναι μαλλον οπως την περιγραφεις.΄Ειναι σοβάς ό οποίος δεν ειχε κολλήσει από την αρχή καλά. Κτήριο 40 ετών πολυκατοικία και από πάνω δεν ειναι ταράτσα αλλά άλλος όροφος. Οτι και να ειναι αν δεν δεις τι παίζει απο μεσα μπορεί εκει που κάθεσαι να σου έρθει ολο το ταβάνι στο κεφαλι Βέβαια στιτι σου ειναι κανείς οτι νομίζεις Υγ να πούμε και το αλλο, η ταράτσα ειναι η εύκολη λυση, λες ταρατσα ειναι απο εκει έρχεται το πρόβλημα, αν απο πάνω εχεις διαμέρισμα και εχει διαρροή αστα να πάνε καλύτερα.
hp8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, vactirio είπε Υπάρχει μήπως καποια λύση μήπως πρέπει να μπει και η περίπτωση σου ? ψευδοροφη
vactirio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, hp8 είπε μήπως πρέπει να μπει και η περίπτωση σου ? ψευδοροφη Ναι και μάλλον αυτό θα κάνω (ψευδοροφή).. Μιλούσα όμως με κάποιο κατάστημα το οποίο μου είπε ότι υπάρχει ριτίνη την οποία ίσως(???) θα μπορούσα να βάλω με σύριγγα για να κολήσει ο σοβάς. Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι θα κολήσει για αυτό μαζεύω γνώμες..... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από vactirio
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, hp8 είπε μήπως πρέπει να μπει και η περίπτωση σου ? ψευδοροφη Η ψευδοροφη απλα σκεπάζει το πρόβλημα δεν το λύνει 4
hp8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vactirio είπε Καλημέρα Νίκο και ευχαριστώ. Η περίπτωση μου δεν είναι μαλλον οπως την περιγραφεις.΄Ειναι σοβάς ό οποίος δεν ειχε κολλήσει από την αρχή καλά. Κτήριο 40 ετών πολυκατοικία και από πάνω δεν ειναι ταράτσα αλλά άλλος όροφος. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Η ψευδοροφη απλα σκεπάζει το πρόβλημα δεν το λύνει απάντησα σε αυτά που διάβασα Μάλλον δεν διάβασες τι σου απάντησε Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από hp8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα