chkontog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την cpu AMD Ryzen 7 5700G, mobo την gigabyte b550 gaming X V2, και ram αυτή. Το pc εκεί που δουλεύει κανονικά τρώει κόλλημα και παγώνει η οθόνη.Μόνο με restart επανέρχεται. H μνήμη δεν είναι συμβατή με την cpu και την mobo, σύμφωνα με την support list, μήπως φταίει αυτό; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από chkontog
Invader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δοκιμάστε στα 2666 και αν σταθεροποιηθεί φταίνε οι μνήμες.Αν όχι το συζητάμε πάλι.
chkontog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, Invader είπε Δοκιμάστε στα 2666 και αν σταθεροποιηθεί φταίνε οι μνήμες.Αν όχι το συζητάμε πάλι. Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό
nickol-us Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ιδανικά κάνεις boot και φορτώνεις το memtest86 (ακόμη και τα win10 έχουν δικό τους εργαλείο ,) Έχει αναλυτικές οδηγίες αλλά θα βρεις και πολλά βίντεο επεξήγησης στο net Το κόλλημα που λες, έχει παρατηρήσει αν γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη εργασία; Έχεις ελέγξει το event viewer μήπως δίνει κάποιο σφάλμα; (ελπίζω πως μιλάμε για windows) 1
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2022 στις 5:37 ΠΜ, chkontog είπε Το pc εκεί που δουλεύει κανονικά τρώει κόλλημα και παγώνει η οθόνη Είναι καιρός που έχει στηθεί το σύστημα; Αν ναι, το κάνει από την αρχή ή το παρουσίασε τώρα; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Τέρης Α.
leros2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, chkontog είπε Έχω την cpu AMD Ryzen 7 5700G, mobo την gigabyte b550 gaming X V2, και ram αυτή. Το pc εκεί που δουλεύει κανονικά τρώει κόλλημα και παγώνει η οθόνη.Μόνο με restart επανέρχεται. H μνήμη δεν είναι συμβατή με την cpu και την mobo, σύμφωνα με την support list, μήπως φταίει αυτό; 1 dimm έχεις (μέγα foul για άλλο λόγο) ? Σε ποια θέση έχεις τοποθετήσει την μνήμη ? 1
chkontog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Το dimmaki ειναι στην πρωτη θεση και μου το κανει αυτο απο τοτε που στηθηκε το συστημα.Windows έχω
nickol-us Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Γιατί απαντάς τα μισά και μονολεκτικά; Θεωρείς ότι οι ερωτήσεις που σου γίνονται είναι για να περνά η ώρα; Το πρώτο σλοτ...από αριστερά ή δεξιά; Windows ποια; 7,8,10,11....xp; Έκανες έλεγχο με το διαγνωστικό; Πέρασε τα τεστ; Αν δεν "βοηθήσεις" και "βαριέσαι" να γράφεις, μην ελπίζεις σε λύση... Καλή τύχη. 2
chkontog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, nickol-us είπε Γιατί απαντάς τα μισά και μονολεκτικά; Θεωρείς ότι οι ερωτήσεις που σου γίνονται είναι για να περνά η ώρα; Το πρώτο σλοτ...από αριστερά ή δεξιά; Windows ποια; 7,8,10,11....xp; Έκανες έλεγχο με το διαγνωστικό; Πέρασε τα τεστ; Αν δεν "βοηθήσεις" και "βαριέσαι" να γράφεις, μην ελπίζεις σε λύση... Καλή τύχη. Το πρώτο σλοτ απο αριστερα.Έχω windows 10 και το test το πέρασε κανονικά. Επίσης νομίζω αυτό είναι το error που πετάει στο event viewer "Το πρόγραμμα οδήγησης της συσκευής για τη μονάδα αξιόπιστης πλατφόρμας (TPM) αντιμετώπισε ανεπανόρθωτο σφάλμα στο υλικό TPM, το οποίο εμποδίζει τη χρήση των υπηρεσιών TPM (όπως την κρυπτογράφηση δεδομένων). Για περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή." Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από chkontog
Λύση leros2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Λύση Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, chkontog είπε Το πρώτο σλοτ απο αριστερα.Έχω windows 10 και το test το πέρασε κανονικά. Επίσης νομίζω αυτό είναι το error που πετάει στο event viewer "Το πρόγραμμα οδήγησης της συσκευής για τη μονάδα αξιόπιστης πλατφόρμας (TPM) αντιμετώπισε ανεπανόρθωτο σφάλμα στο υλικό TPM, το οποίο εμποδίζει τη χρήση των υπηρεσιών TPM (όπως την κρυπτογράφηση δεδομένων). Για περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή." Δοκίμασε στο 2ο (Α2) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα