Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν μπορώ να θέλω ότι μου αρέσει δεν κατάλαβα; εγώ πληρώνω. Δεν θέλω αέριο κίνδυνος. Δεν θέλω volvo. 

Θέλω κάτι να χωράμε οκ. Αν δω ότι δεν χωράμε βάζω μια σκαρα πάνω. 

Δεν θέλω να καίει πολύ ανεβαίνουν όλα φίλε. 

Έβαλα απλά τι μου αρέσει και μου αρέσει η BMW σειρά 1.

Θεσσαλονίκη μένω. 

Η διαφορά επί της ουσίας euro 5 με euro 6 ποια είναι; 

Αυτή την παπαριά με το αέριο και τον κίνδυνο που την άκουσες? Αν σου κόψω ένα σωληνάκι από το αέριο δεν παίρνει αν σου κόψω ένα της βενζίνης απλά δεν θα το καταλάβεις μέχρι να τα δεις κάτω. Το αέριο έχει μεταλλική δεξαμενή με αλλαγή κάθε 10 χρονια η βενζίνη πλαστική. Οπότε άκυρο το επιχείρημα. Τα euro είναι η διαφορά σε ρύπους. Αν είσαι σε όλα περίεργος ναι εσύ πληρώνεις αλλά έχεις απορρίψει 10 μάρκες. Αν δεν θες ακούμπα 25000€ και πάρε καινούργιο. 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Markusboy είπε

Πάρε το focus αλλά με το 6αρι κιβώτιο και τα 125 άλογα .Έχω του 2015 το facelift με τα 100 και όταν το δουλεύεις ψιλά λείπει η 6η σχέση . Πάντως έχει δύναμη και χώρους και εμφάνιση . Κάνε αλλαγές όπως προβλέπει ο κατασκευαστής και μη φοβάσαι τίποτα . Τέλη 102e και μέση κατανάλωση 6,5λτ/100 , με  χαμηλότερη 4.29λτ/100 και υψηλότερη 8,54λτ/100 .Χώροι για 4 άτομα ικανοποιητικότατοι .το πορτμπαγκαζ τίμιο .Πάνε οδήγησε το και αν σου αρέσει κάνε την υπέρβαση για αυτό με τα 125 άλογα και το 6άρι κίβώτιο όπως είπα στην αρχή.

Μέχρι 8-9 χιλιάρικα να βγάλουμε 15 χρόνια είναι οκ..έχω και μωρά να σπουδάσω. Αν ήμουν μόνος έχω τα φράγκα και για Mercedes καινούρια δεν θα κολλούσα. 

Καλό καλοκαίρι παιδιά ευχαριστώ όλους. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lele322 είπε

Παρε honda jazz ,2010-2015 μοντελο και σωθηκες. Και χωροι, και αξιοπιστία.

Το σκέφτηκα.... Ανταλλακτικά φωτιά!! 

Δημοσ.
4 hours ago, Boubis1411 said:

Μέσα στην πόλη πόσο βγάζει το κομπιούτερ κατανάλωση φίλε; 

6.5 με βαρύ πόδι.......

4 hours ago, Boubis1411 said:

Μέσα στην πόλη πόσο βγάζει το κομπιούτερ κατανάλωση φίλε; 

6.5 με βαρύ πόδι.......

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Το σκέφτηκα.... Ανταλλακτικά φωτιά!! 

Δεν χαλάει όμως.

Απο την άλλη δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει τα παντα.Κάπου πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, lele322 είπε

Παρε honda jazz ,2010-2015 μοντελο και σωθηκες. Και χωροι, και αξιοπιστία.

Εξωφρενικα ακριβο γι αυτο που προσφερει.

Γι αυτο απετυχε αλλωστε

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρότειναν και άλλοι, το προτείνω κι εγώ:

Πάρε ένα i30 προσεγμένο, βάλ' του κι ένα σύστημα lpg και καλές βόλτες.

PS. Mazda έχω.

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν χαλάει όμως.

Απο την άλλη δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει τα παντα.Κάπου πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Ολα χαλάνε μετά το 2005....μονο made in japan γνήσια αντέχουν αλλά δεν μπορείς να γυρνάς με τέτοιο αυτοκίνητο λες και είσαι κανένας γέρος. 

Μόλις τώρα, Lanike71 είπε

Το πρότειναν και άλλοι, το προτείνω κι εγώ:

Πάρε ένα i30 προσεγμένο, βάλ' του κι ένα σύστημα lpg και καλές βόλτες.

Αυτό ψάχνω φίλος σε ευχαριστώ πολύ 

Μ αρέσει το μοντέλο 2015 και μετά απλά η τιμή είναι λίγο ψηλά θα δούμε. Να τι κάνω βόλτα πρώτα να δω τι κρατήματα έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Δεν θέλω αέριο κίνδυνος.

αέριο τέρμα γεμάτος να είσαι , βενζίνη να μην έχεις (με 2 λίτρα βενζίνης είναι σκέψου)

απο 5:43 και μετά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Ολα χαλάνε μετά το 2005....μονο made in japan γνήσια αντέχουν αλλά δεν μπορείς να γυρνάς με τέτοιο αυτοκίνητο λες και είσαι κανένας γέρος. 

Αυτό ψάχνω φίλος σε ευχαριστώ πολύ 

Μ αρέσει το μοντέλο 2015 και μετά απλά η τιμή είναι λίγο ψηλά θα δούμε. Να τι κάνω βόλτα πρώτα να δω τι κρατήματα έχει. 

Χαλάνε τα πάντα πια. Ακόμα και τα Toyota.

Σου είπα, το i30 τα κάνει όλα σωστά και ικανοποιητικά.

Δεν έχει την οδηγική απόλαυση ενός  Focus ούτε τα μπασιματα στις στροφές και την πλήρη οδηγική εμπειρία μιας Giuletta, αλλά ούτε είναι βαρετό σαν τα Toyota.

Εναλλακτικά, δες και το i20.

Από τα μικρά, δεν είναι και τόσο μικρό.

Δυστυχώς, το μπάτζετ σου δεν σηκώνει το facelift i30 του 2015, εκτός αν πετύχεις λαχείο.

Δες και Citroen C4 και Peugeot 308 2015+.

Ίσως βρεις δύο, τρία κομμάτια στα λεφτά σου.

Έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το κακό παρελθόν των γαλλικών, και συγκεκριμένα στα ηλεκτρονικά.

Υπάρχει και το Kia Ceed.

Επίσης δύσκολα να το βρεις στα λεφτά σου.

Τέλος, υπάρχει και η Giuletta, που βρίσκεις του 2011-2012 στο μπάτζετ σου.

Είναι αμαξαρα, αλλά αν δεν είναι προσεγμένο, θα τρέχεις συνέχεια σε συνεργεία.

Προσωπική λίστα.

1. Focus

2. i30

3. Ceed

4. C4 

5. 308

Bonus: Giuletta, για λάτρεις 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexcxvtr είπε

Χαλάνε τα πάντα πια. Ακόμα και τα Toyota.

Σου είπα, το i30 τα κάνει όλα σωστά και ικανοποιητικά.

Δεν έχει την οδηγική απόλαυση ενός  Focus ούτε τα μπασιματα στις στροφές και την πλήρη οδηγική εμπειρία μιας Giuletta, αλλά ούτε είναι βαρετό σαν τα Toyota.

Εναλλακτικά, δες και το i20.

Από τα μικρά, δεν είναι και τόσο μικρό.

Δυστυχώς, το μπάτζετ σου δεν σηκώνει το facelift i30 του 2015, εκτός αν πετύχεις λαχείο.

Δες και Citroen C4 και Peugeot 308 2015+.

Ίσως βρεις δύο, τρία κομμάτια στα λεφτά σου.

Έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το κακό παρελθόν των γαλλικών, και συγκεκριμένα στα ηλεκτρονικά.

Υπάρχει και το Kia Ceed.

Επίσης δύσκολα να το βρεις στα λεφτά σου.

Τέλος, υπάρχει και η Giuletta, που βρίσκεις του 2011-2012 στο μπάτζετ σου.

Είναι αμαξαρα, αλλά αν δεν είναι προσεγμένο, θα τρέχεις συνέχεια σε συνεργεία.

Προσωπική λίστα.

1. Focus

2. i30

3. Ceed

4. C4 

5. 308

Bonus: Giuletta, για λάτρεις 

Το Focus αν μου έδιναν εγγύηση για 100 χιλιάδες χιλιόμετρα θα το έπαιρνα και με 10 χιλιάρικα. Το θέλω πολύ αλλά φοβάμαι, δεν είμαι σε ηλικία για να τρέχω σε συνεργεία. 

Πάμε για i30 για αρχή, από βδομάδα έρευνα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εξωφρενικα ακριβο γι αυτο που προσφερει.

Γι αυτο απετυχε αλλωστε

Ανετα το βρισκεις με 7000€ σε χειροκινητο, και δεν απετυχε. Απλα ηταν πολυ ακριβό στην ελλαδα,και πέρνανε όλοι πεζό και σιτροέν.

Σε χωρους ειναι το μεγαλυτερο της γενιάς του, στην κατηγορία του πάντα. 

Δημοσ.

Επειδή βλέπω λέτε για c3 με 75 άλογα Diesel, να πω το εξής: Έχω ένα επαγγελματικό 208 με αυτόν τον κινητήρα. Μέσα στην πόλη δε φαίνεται ιδιαίτερα αργό. Έχει πολλή ροπή σε χαμηλές στροφές και το σώζει. Για προσπεράσεις όμως με φορτίο και κλίμα ειδικά θα είσαι δύσκολα. 165 τελικιάζει. Και το σασμάν το 5αρι δεν λέει και πολλά. Έπρεπε να είναι 6άρι. Αν και έχει πολύ μακριά 5η που είναι ότι πρέπει για εθνική, όταν βάζεις από 2α 3η και μετά οι σχέσεις έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και αν πηγαίνεις χαλαρά αισθάνεσαι ότι κρεμάει. Όσο για την αίσθηση του κιβωτίου απλά ότι χειρότερο, σαν να οδηγάς νταλίκα, δεν έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με μεγαλύτερες διαδρομές στις ταχύτητες. Μάλλον όλα τα γαλλικά έτσι είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...