Alexcxvtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Euro 5 + 6 δεν έχουν θέμα. Αλλά μη βασιζεσαι ότι θα καταργηθούν τα diesel το 2030. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε Euro 5 + 6 δεν έχουν θέμα. Αλλά μη βασιζεσαι ότι θα καταργηθούν τα diesel το 2030. Καλύτερα να βασίζομαι γιατί αν δεν μπορώ να πάω στο κέντρο μια βόλτα τι να το κάνω. Οκ πάμε για πετρέλαιο τότε. Ας προτείνει ο καθένας μια μάρκα. 40 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε Προτείνω Hyundai i30, πετρέλαιο, 1.6 κυβικά, 110+ ίππους. Εσύ δες το 1.4, 90 ίππων, αν και δεν το προτείνω λόγω χαμηλής ιπποδύναμης. Στο μπάτζετ σου πας 2013-2014, Euro 5, πετρέλαιο. Αν ανεβαινες 8500€ θα είχες περισσότερες επιλογές. Έχω του 2015, Euro 6, 1.6, 110 ps, 84€ τέλη κυκλοφορίας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φθηνά σέρβις, ανταλλακτικά, όμορφο σκάφος, αξιοπιστία, μια χαρά ταξίδια. Δεν είναι καλύτερο από το Focus στις στροφές και την οδηγική εμπειρία, αλλά είναι πιο κοντά στα θέλω σου. Ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ειδικά εσύ που έχεις οικογένεια θέλεις κάτι αξιόλογο. Το i30 συνδυάζει αξιοπιστία, καλή οδηγική συμπεριφορά, χώρους και εμφάνιση. Ωστόσο, όπως όλα τα μεταχειρισμένα, είναι λίγο λαχείο αν πάρεις από μάντρα. Θέλει διεξοδικό μηχανικό έλεγχο, γιατί σίγουρα θα έχει γυρισμένα χλμ., κοιτάς για σκουριά και πας σε φανοποιο για τυχόν χτυπήματα. Αν δεν συμφωνεί ο μαντράς ή ο ιδιώτης, φεύγεις αμέσως, κι ας σου άρεσε το αυτοκίνητο. Εγώ πήρα γερμανικό με 200.000 χλμ και είμαι ικανοποιημένος. Μην φοβάσαι τα πολλά χλμ εφόσον είναι καλά συντηρημένο. Προσωπικά, προτιμώ γερμανικό με χλμ παρά ελληνικό. Τουλάχιστον εκεί ταξιδεύουν σε σοβαρούς δρόμους. Κάνω 12.000 χλμ το χρόνο. Συμπλήρωσα χρόνο φέτος. Μόνο αναλώσιμα άλλαξα. Το αγόρασα για μια 5ετια και βλέπουμε. Οπότε καλύπτει τις ανάγκες μου. Αν ψάχνεις βενζίνη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. https://www.car.gr/used-cars/hyundai/i_30.html?category=11&category=13&category=15&fuel_type=2&make=12522&model=15395&pg=1®istration-from=2012®istration-to=2015&sort=pra Με λίγα παζάρια ίσως καταφέρεις να πάρεις κάτι στα 8000. Γειά σου φίλε. Δεν θέλω Κορέα.... Άσχημα αυτοκίνητα. Από γερμανικό τι προτείνεις σε πετρέλαιο; 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε μια φορά τον χρόνο είναι αρκετή η αλλαγή λαδιών+φίλτρων (ή 10-12κ χιλιόμετρα). Μπουζιά κάθε 40-50κ. Δες και golf του 12-14. Έχει αρκετό χώρο και βγαίνει στα 1400. Διαφορετικά αν θες πιο πολλούς χώρους ακόμα, octavia Golf βενζίνη η πετρέλαιο; Αυτό που με καίει στο πετρέλαιο είναι : αν χαλάσει η τουρμπίνα και αν χαλάσουν τα μπεκ πόσο θα βγει η ζημιά!! Οπότε θέλουμε φτηνά ανταλλακτικά κατά κύριο λόγο σε περίπτωση πετρελαίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Λοιπόν μέχρι 1.4 όχι παραπάνω και θέλω άνετο μέσα και μεγάλο πορτ μπαγκάζ Είδα το Ford focus ecoboost 1.0 αλλά μου είπε φίλος που δουλεύει σε ανταλλακτικά της Ford... Μακριά!! Προτιμώ τα Toyota αλλά αν υπάρχει πρόταση καλύτερη δεκτή. Citroen C3 πετρέλαιο 2016 μοντέλο με 8 χιλιάρικα βρίσκεις αρκετά. Έχει ικανοποιητικούς χώρους αν δεν έχεις μωρά νεογέννητα να θέλουν πολλά πράγματα. Με δύο παιδιά 6-7 χρονών και πάνω που πάμε κάπου μόνο με βαλίτσες είστε κομπλέ 4 άτομα. Πολύ δυνατό λόγω πετρελαίου, τέρμα οικονομικό κάπου στα 4.5 με 5 λίτρα σε κανονικές συνθήκες... Το έχουν 4 δικοί μου άνθρωποι. Δε βγάζει τίποτα το πετρέλαιο. Αξίζει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, DjTony είπε Citroen C3 πετρέλαιο 2016 μοντέλο με 8 χιλιάρικα βρίσκεις αρκετά. Έχει ικανοποιητικούς χώρους αν δεν έχεις μωρά νεογέννητα να θέλουν πολλά πράγματα. Με δύο παιδιά 6-7 χρονών και πάνω που πάμε κάπου μόνο με βαλίτσες είστε κομπλέ 4 άτομα. Πολύ δυνατό λόγω πετρελαίου, τέρμα οικονομικό κάπου στα 4.5 με 5 λίτρα σε κανονικές συνθήκες... Το έχουν 4 δικοί μου άνθρωποι. Δε βγάζει τίποτα το πετρέλαιο. Αξίζει. Μ αρέσει το c3 αλλά θα χωράμε στάνταρ; 10-7 είναι τα μωρά μας. Δεν ξέρω από πορτ μπαγκάζ αν είναι οκ. Αυτά θέλει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ πολύ. Βρήκα 1 c3 diesel... 75 άλογα μόνο; θα ανέβει ανηφόρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Boubis1411 είπε 4 άτομα είμαστε, 2 μεγάλοι 2 μικρά. Sedan θα ρουφάει πιστεύω, θέλω κάτι οικονομικό. Γαλλικά τα φοβάμαι εκτός από πεζό τα μοντέλα που είχαν BMW κινητήρα μέσα. Astra θα μου άρεσε αλλά διαβάζω ρουφάει πάρα πολύ. Focus ecoboost 1.0 δηλαδή είσαι θετικός; Ας γράψει κάποιος κάτοχος γιατί με βολεύει αυτό το σκάφος. Γαλλικα ειδικα αυτα που εχουν τον κινητηρα prince συνεργασια με την bmw ειναι που εχουν θεματα .. (οσο πιο πολλα αλογα τοσο πιο πολλα). Απο τα Γαλλικα αξιοπιστοι κινητηρες ειναι ο diesel 1.5dci της renault και ο παλιος TU της peugeot (εμπαινε μεχρι τα 307). O 1.5 της renault εμπαινε μεχρι και σε καποια mercedes. Η φημη για τα japan που δεν πανε συνεργειο ισχυε μεχρι καποια γενια της κορολλα. μετα τελος. στον φλαμιατο καθε μερα βλεπω προσκυνημα. VW τουλαχιστον καποιες γενιες εχουν θεμα με λαδια ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από ghostrider 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Μ αρέσει το c3 αλλά θα χωράμε στάνταρ; 10-7 είναι τα μωρά μας. Δεν ξέρω από πορτ μπαγκάζ αν είναι οκ. Αυτά θέλει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ πολύ. Βρήκα 1 c3 diesel... 75 άλογα μόνο; θα ανέβει ανηφόρα; Έχει πολύ γκάζι λόγω τούρμπο. Το πορτ μπαγαζ του χωράει 4 βαλίτσες άνετα. Εγώ αναγκαστικά πήρα station wagon Renault Clio επειδή έχω ένα μωρό 6 μηνών και ένα μικρό 4 χρονών και θέλω της Παναγιάς τα μάτια σε κάθε ταξίδι. Στην ηλικία που βρίσκονται τα παιδιά σου χωράς σε ένα C3. Υπάρχει και 100 άλογα νομίζω, αλλά και τα 75 με κλιματιστικό με 4 άτομα πάει Αθήνα Καλαμάτα άνετα στις ανηφόρες χωρίς να ζορίζεται. Το 100αρι βέβαια θα είναι πιο σβέλτο. Καίει ελάχιστα όπως σου είπα και δεν έχουν βγάλει τίποτα έως τώρα 4 αυτοκίνητα που έχουμε ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, ghostrider είπε Γαλλικα ειδικα αυτα που εχουν τον κινητηρα prince συνεργασια με την bmw ειναι που εχουν θεματα .. (οσο πιο πολλα αλογα τοσο πιο πολλα). Απο τα Γαλλικα αξιοπιστοι κινητηρες ειναι ο diesel 1.5dci της renault και ο παλιος TU της peugeot (εμπαινε μεχρι τα 307). O 1.5 της renault εμπαινε μεχρι και σε καποια mercedes. Η φημη για τα japan που δεν πανε συνεργειο ισχυε μεχρι καποια γενια της κορολλα. μετα τελος. στον φλαμιατο καθε μερα βλεπω προσκυνημα. VW τουλαχιστον καποιες γενιες εχουν θεμα με λαδια ... Οκ ποια μοντέλα προτείνεις από γαλλικά με τους συγκεκριμένους κινητήρες; μην ψάχνω γιατί δεν τα ξέρω κιόλας... 1 λεπτό πριν, DjTony είπε Έχει πολύ γκάζι λόγω τούρμπο. Το πορτ μπαγαζ του χωράει 4 βαλίτσες άνετα. Εγώ αναγκαστικά πήρα station wagon Renault Clio επειδή έχω ένα μωρό 6 μηνών και ένα μικρό 4 χρονών και θέλω της Παναγιάς τα μάτια σε κάθε ταξίδι. Στην ηλικία που βρίσκονται τα παιδιά σου χωράς σε ένα C3. Υπάρχει και 100 άλογα νομίζω, αλλά και τα 75 με κλιματιστικό με 4 άτομα πάει Αθήνα Καλαμάτα άνετα στις ανηφόρες χωρίς να ζορίζεται. Το 100αρι βέβαια θα είναι πιο σβέλτο. Καίει ελάχιστα όπως σου είπα και δεν έχουν βγάλει τίποτα έως τώρα 4 αυτοκίνητα που έχουμε ίδια. Αλήθεια; θα πάω να οδηγήσω ένα από αυτά να καταλάβω. 75 άλογα και πάνε; μπράβο!! Από ΡΕΝΩ κάποια πρόταση; αυτά τα scenic αξίζουν; έχουν χώρος τα άτιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Οκ ποια μοντέλα προτείνεις από γαλλικά με τους συγκεκριμένους κινητήρες; μην ψάχνω γιατί δεν τα ξέρω κιόλας... ενδεικτικα το αντιστοιχο του focus ειναι το megane. φυσικα οπως σε ολα προσοχη στα εισαγωγης με γυρισμενα χιλιομετρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Πάρε auris diesel και θα είσαι μια χαρά. Δεν είναι μωρα τα μικρά ώστε να κουβαλάς την Άρτα και τα Γιάννενα μαζι σου. Και αν σε ζοριζει το Πορτ μπαγακαζ για ταξίδι, βαρε μπάρες και μπαγαζιερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, ghostrider είπε ενδεικτικα το αντιστοιχο του focus ειναι το megane. φυσικα οπως σε ολα προσοχη στα εισαγωγης με γυρισμενα χιλιομετρα. Ολα έχουν γυρισμένα εννοείται το ξέρω σε ανταλλακτικά δούλευα και πήγαινα και σε μάντρες ανταλλακτικά. Θα βρω κάτι καλό δεν μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Πετρέλαιο διάβασα ότι δεν θα μπορείς να οδηγείς στις πόλεις το 2030. Δεν ισχύει; Εχεις 8 χρόνια μέχρι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, d_gkal είπε Πάρε auris diesel και θα είσαι μια χαρά. Δεν είναι μωρα τα μικρά ώστε να κουβαλάς την Άρτα και τα Γιάννενα μαζι σου. Και αν σε ζοριζει το Πορτ μπαγακαζ για ταξίδι, βαρε μπάρες και μπαγαζιερα. Το σκέφτηκα αυτό αλλά μου είπαν... Δεν αξίζει βγασεθ θέματα. Είσαι κάτοχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexcxvtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Καλύτερα να βασίζομαι γιατί αν δεν μπορώ να πάω στο κέντρο μια βόλτα τι να το κάνω. Οκ πάμε για πετρέλαιο τότε. Γειά σου φίλε. Δεν θέλω Κορέα.... Άσχημα αυτοκίνητα. Από γερμανικό τι προτείνεις σε πετρέλαιο; Αν φοβάσαι, πάρε ένα βενζίνη και κάν' το αέριο. Αλλά εκεί πας σε άλλα μονοπάτια και δεν είμαι υπέρ της μετατροπής. Ρώτα άλλους γι' αυτά. Γερμανικό ούτε γι' αστείο για μένα, αλλά δεν θέλω να το αναλύσω. Πάντως, είσαι σίγουρος ότι το Focus είναι ωραίο και το i30 "άσχημο"; Οκ, γούστα είναι αυτά, αλλά μήπως να ξανακοιτάξεις πιο προσεκτικά; https://bit.ly/3ngPp4L https://bit.ly/3A53Xfq Αυτά κοιτάς στο μπάτζετ σου. Τέλος, να σου ξανατονίσω ότι τα 8000€ για μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητο είναι σχεδόν απαγορευτικό ως μπάτζετ. Τι να κάνουμε... Δεν έχεις πολλές επιλογές, διότι θα κοιτάς αυτοκίνητα 10ετίας και παλιότερα. Εσύ ξέρεις αν θες να αγοράσεις παλιότερα αυτοκίνητα. Ειδάλλως, σου είπαν και τα άλλα παιδιά κάποιες επιλογές. Π.χ. το C3 bluehdi είναι καλή επιλογή. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από Alexcxvtr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εχεις 8 χρόνια μέχρι τότε. Μπορώ να αλλάζω νομίζεις κάθε 8 χρόνια αυτοκίνητο; χλωμό φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Μπορώ να αλλάζω νομίζεις κάθε 8 χρόνια αυτοκίνητο; χλωμό φίλε.. Σε 8 χρόνια δεν ξέρεις τι γίνεται,μπορεί να μην επιτρέπεται κάθολου είσοδος σε οχήματα στις πόλεις.Μην είσαι τόσο υπερβολικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις