Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, @11h είπε

Untitled 1.png

Χαλας το θέμα φίλε, βάλε να παίξεις στο κινητό κάνα παιχνίδι να ηρεμήσεις. 

1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Μoto!

Αν πέσεις θα πάθεις ζημιά, 99 στις 100 θα φας βουτα καλή μια φορά, η ζημιά θα είναι αρκετή για να σε κάνει να τρέχεις σε ιατρούς που θα σου φάνε τα φράγκα που εσύ δουλεύεις τόσα χρόνια για να μαζέψεις.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Macosj είπε

Λοιπόν φίλε, αποφάσισε γιατί πάει για κλείσιμο το θρεντ 

Το ξέρω μου το χαλάνε επίτηδες. 

Είπαμε κάτι σε :

Renault 

Hyundai 

Fiat 

Η Τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από το ποιο θα βρω σε καλή κατάσταση πρώτο. 

Θα ανεβάσω φώτο στο προφίλ μου μόλις το πάρω. 

Έτσι που σκέφτομαι πάω για clio και θα βάλω πρόγραμμα που πρότεινε ένα παιδί δεν θυμάμαι ποιος με 300 ευρώ. 

Κορώνα γράμματα θα παίξω τα χρήματα το ξέρω με το πετρέλαιο αλλά δεν θέλω να δίνω στον βενζινα τον ιδρώτα μου, βαρέθηκα!! 

1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Το ξέρω μου το χαλάνε επίτηδες. 

Είπαμε κάτι σε :

Renault 

Hyundai 

Fiat 

Η Τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από το ποιο θα βρω σε καλή κατάσταση πρώτο. 

Θα ανεβάσω φώτο στο προφίλ μου μόλις το πάρω. 

Έτσι που σκέφτομαι πάω για clio και θα βάλω πρόγραμμα που πρότεινε ένα παιδί δεν θυμάμαι ποιος με 300 ευρώ. 

Κορώνα γράμματα θα παίξω τα χρήματα το ξέρω με το πετρέλαιο αλλά δεν θέλω να δίνω στον βενζινα τον ιδρώτα μου, βαρέθηκα!! 

Καλή επιλογή. Το μόνο δύσκολο είναι ότι το πας για μεταχειρισμένο. Έχει πάει στην Ελλάδα όλη η σαβούρα της Γαλλίας και Γερμανίας με γυρισμένα χιλιόμετρα. Οπότε να είσαι προσεκτικός. Η συμβουλή μου παραμένει, να βγάλεις τον κάβουρα από την τσέπη να αγοράσεις ένα Clio καινούριο 

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, Macosj είπε

Καλή επιλογή. Το μόνο δύσκολο είναι ότι το πας για μεταχειρισμένο. Έχει πάει στην Ελλάδα όλη η σαβούρα της Γαλλίας και Γερμανίας με γυρισμένα χιλιόμετρα. Οπότε να είσαι προσεκτικός. Η συμβουλή μου παραμένει, να βγάλεις τον κάβουρα από την τσέπη να αγοράσεις ένα Clio καινούριο 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε θα το σκεφτώ... 

Να σαι καλά. 

Πάντως γυρισμένα χιλιόμετρα σε αμάξι 5-6 ετών δεν γίνεται να είναι μεγάλη η διαφορά απλά τα μοντέλα αυτά βγάζουν θέματα μετά τις 150 χιλιάδες όντως. 

Οπότε αν σου λέει ότι έχει 110 κ αυτό έχει 180 εκεί πας γουρούνι στο σακί. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Να σαι καλά. 

Πάντως γυρισμένα χιλιόμετρα σε αμάξι 5-6 ετών δεν γίνεται να είναι μεγάλη η διαφορά απλά τα μοντέλα αυτά βγάζουν θέματα μετά τις 150 χιλιάδες όντως. 

Αυτά τα 5ετιας, ειδικά πετρέλαιο, έχουν κάνει το γύρο της Ευρώπης. Είναι επαγγελματικά που βγάζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα ανά ημέρα. Τι 180κ, αυτά παίζει να έχουν 300κ πραγματικά πάνω 

• Like 2

2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Να σαι καλά. 

Ψαξε λίγο στα ξένα sites με μεταχειρισμένα να δεις με τι χλμ τα πουλάνε και πόσο.

Κοιτα Ελλάδα πως τα πουλάνε .

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...