Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimis_vts είπε

Πλέον το πήγα εκεί το θέμα γιατί μας δουλεύει. Και όχι οι πλούσιοι οι κανονικοί δεν είναι τσιγκούνιδες. Περνά προς ψυχικό κλπ να δεις τα range rover και τις mazeratti. Όταν διαβάζω αμάξι να είναι μεγάλο αλλά να μην καίει να μην έχει τέλη αλλά να είναι γρήγορο και να κάνει καφέ δεν μπορώ να μιλάω σοβαρά. 

Εσύ τι έχεις είπαμε; 

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Από την αρχή είπα είμαι τσιγκούνης, μόνο εσύ το έπιασες, αστούς να νομίζουν ότι ένα καλό αυτοκίνητο εν καιρό κρίσης θα δώσει τροφή. Μάζευε αυτή είναι η σωστή λέξη!! 

Έχω δει και χειρότερους από εσένα. Τύποι με μισό μυριο στην άκρη και να τρώνε μακαρόνια κάθε μέρα για οικονομία. Αν θέλεις την συμβουλή μου, ως ένας μεγαλύτερος καπιταλιστής από εσένα. Το saving μόνο κακό κάνει, τόσο σε σένα όσο και στην κοινωνία. Πάρε εκεί πέρα ότι χρειάζεται και άσε τις τσιγκουνιές 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Έχω δει και χειρότερους από εσένα. Τύποι με μισό μυριο στην άκρη και να τρώνε μακαρόνια κάθε μέρα για οικονομία. Αν θέλεις την συμβουλή μου, ως ένας μεγαλύτερος καπιταλιστής από εσένα. Το saving μόνο κακό κάνει, τόσο σε σένα όσο και στην κοινωνία. Πάρε εκεί πέρα ότι χρειάζεται και άσε τις τσιγκουνιές 

Θα πάρω είπα δεν είπα όχι!! 

Να βρεθεί κάτι σωστό. Όχι να κάνουμε τους πωλητές μάγκες. 

Μισό μυριο δεν έχω άλλα είπα είμαι καλά δόξα το Θεό!! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Macosj είπε

ασε που στην παρουσα κατασταση τα τρωει τζαμπα ο πληθωρισμος😉

καντε τα κατι να γουσταρετε

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εσύ τι έχεις είπαμε; 

Punto t jet 235hp με στήσιμο που έχεις δει μόνο στο Amiga που λες στο βιογραφικό σου κι ένα fiesta για το αγωνιστικό κομμάτι. Τα γούστα πληρώνονται. Αλλά το αγωνιστικό δεν το δηλώνω συχνά συμμετοχή γιατί είναι ακριβή η αγωνιστική βενζίνη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Τώρα το παίρνω αν θέλω αλλά είπαμε σκέφτομαι λογικά. Η ζωή θέλει λογική. 

Αν τα ειχες, δεν θα σκεφτοσουν την λογικη. Επισης για να αναφερεις και 30κ κληρονομια, σημαινει οτι εχεις τρυπες να βουλωσεις. Φιλικα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Θα πάρω είπα δεν είπα όχι!! 

Να βρεθεί κάτι σωστό. Όχι να κάνουμε τους πωλητές μάγκες. 

Μισό μυριο δεν έχω άλλα είπα είμαι καλά δόξα το Θεό!! 

Κατι νεοολουτοι παίρνουν ακριβά αυτοκίνητα γιατί δεν έχουν δουλέψει το χρήμα. Εγώ είμαι με ένα Clio 5ετιας ( το πήρα καινούριο) . Πολύ καλό και απλό. Πάρε ένα τέτοιο και θα σωθείς 

• Like 2
Δημοσ.

Punto t jet 235hp με στήσιμο που έχεις δει μόνο στο Amiga που λες στο βιογραφικό σου κι ένα fiesta για το αγωνιστικό κομμάτι. Τα γούστα πληρώνονται. Αλλά το αγωνιστικό δεν το δηλώνω συχνά συμμετοχή γιατί είναι ακριβή η αγωνιστική βενζίνη.

Σιγά μην δώσω χρήμα για χαζομάρες. 

Κάθε ένας όπως νομίζει φυσικά. 

Εγώ τότε έδωσα μεγάλε 350 χιλιάρικα για 1 Amiga .  80 χιλιάρικα ήταν ο βασικός. 

Μην την ψάχνεις με εμένα είμαι ψαγμένος πολύ. Να ρίξω χρήμα στο Punto και να το τρέχω στην Βουλιαγμένης, να πέσω στο δέντρο και να λένε ο λάλακας. 

Μυαλό θέλει η ζωή και λογική λέμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν τα ειχες, δεν θα σκεφτοσουν την λογικη. Επισης για να αναφερεις και 30κ κληρονομια, σημαινει οτι εχεις τρυπες να βουλωσεις. Φιλικα

Οχι δεν έχω τρύπες. Τα ψιλά είναι της γυναίκας τα 30 και θα πάνε σε χαζομάρες. 

3 λεπτά πριν, liakinen είπε

Κλείστε το ρε να σωθούμε 😋

Άντε κάνε παράπονα τι κάθεσαι;;; 

4 λεπτά πριν, Macosj είπε

Κατι νεοολουτοι παίρνουν ακριβά αυτοκίνητα γιατί δεν έχουν δουλέψει το χρήμα. Εγώ είμαι με ένα Clio 5ετιας ( το πήρα καινούριο) . Πολύ καλό και απλό. Πάρε ένα τέτοιο και θα σωθείς 

5 ετων ποιο λες για ρίξε λινκ 

Υπόψιν 4-5 χαλάτε το θέμα με τις ανακρίβειες σας. Αυτά να δούνε οι υπεύθυνοι. Οι υπόλοιποι μια χαρά. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Σιγά μην δώσω χρήμα για χαζομάρες. 

Κάθε ένας όπως νομίζει φυσικά. 

Εγώ τότε έδωσα μεγάλε 350 χιλιάρικα για 1 Amiga .  80 χιλιάρικα ήταν ο βασικός. 

Μην την ψάχνεις με εμένα είμαι ψαγμένος πολύ. Να ρίξω χρήμα στο Punto και να το τρέχω στην Βουλιαγμένης, να πέσω στο δέντρο και να λένε ο λάλακας. 

Μυαλό θέλει η ζωή και λογική λέμε. 

Δεν το χω για να κάνω μ@λ@κιες στην παραλιακή, γι αυτό έχω το αγωνιστικό. Ευτυχώς δεν έχουμε το ίδιο μυαλό (όπως άλλωστε εσύ που μας αραδιάζεις το βιογραφικό σου) 

Δημοσ.

Δεν το χω για να κάνω μ@λ@κιες στην παραλιακή, γι αυτό έχω το αγωνιστικό. Ευτυχώς δεν έχουμε το ίδιο μυαλό (όπως άλλωστε εσύ που μας αραδιάζεις το βιογραφικό σου) 

Καλά κάνεις δικαίωμα σου σιγά μη σε κρίνω εγώ τι με νοιάζει, δεν έχουμε τα ίδια γούστα. Βιογραφικό είναι γραψε και εσύ. 

ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΘΈΜΑ ΟΜΩΣ κ εσύ και οι 4-5 ακόμα. 

Οι υπόλοιποι τι φταίνε που ψάχνουν για αγορά αυτοκινήτου να βλέπουν το Punto σου το τζετ λι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...