Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

6 ετών αμάξι οκ μπορεί να βγάλει μεγάλη ζημιά μπορεί και όχι. 

Από την άλλη αν πάω σε βενζίνη θα πληρώνω τον μήνα 200-300 σε καύσιμο δεν ξέρω εάν συμφέρει.

Η πιο καλή ιδέα μέχρι τώρα και συμβατή με αυτά που θελω είναι του Παυλίδης. 

Μικρό ιταλικό με φυσικό αέριο και καις ελάχιστα. Βάζεις και μια βαλίτσα πάνω στην οροφή και όλα καλά.. 

Και αν πας κάπου που δεν έχει ΦΑ τι θα κάνεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

θα βαλει βενζινη...;

Αυτή καίει πολύ.Θα του βγει ο κούκος αηδόνι.Θέλουμε να μην καίει τίποτα.Να είναι καλό,φτηνό και τίμιο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αυτή καίει πολύ.Θα του βγει ο κούκος αηδόνι.Θέλουμε να μην καίει τίποτα.Να είναι καλό,φτηνό και τίμιο.

σωστο και αυτό... 😂

Η μονη λυση μετά ειναι κ η πιο πιθανη Peugeot II

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δυστηχως για Σένα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΌ έχω τα πάντα. Όταν πιστέψεις και εσύ θα αποκτήσεις. Πίστη και λογική θέλει κάτι που λείπει από τους νέους και είναι νύχτα μέρα με έναν καφέ στο χέρι. 

Άσε ρε φιλαράκο που θα μας κάνεις μαθήματα ζωής. Κακώς τρώμε χρόνο και σου απαντάμε. Κι επειδή έχουμε δει κανονικούς λεφτάδες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κοιτάνε πόσα καίει τ' αμάξι. Για να προσπαθήσω πάλι να σε βοηθήσω με 27€ πας οασα και βγάζεις μηνιαία κάρτα. Ούτε πόσα καίει, αν έχει κίνηση, που θα βρεις να παρκάρεις... άρχοντας. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, liakinen είπε

Φαίνεται. 

Πέραν της πλάκας λυπάμαι τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο στο παρόν Thread κάνοντας προτάσεις σε κάποιον σαν εσένα που δεν έχεις κανένα σκοπό να πάρεις αυτοκίνητο (αμφιβάλλω αν έχεις καν κάποιο άλλο) και το μόνο που έχεις άφθονο δεν είναι το χρήμα (ούτε δεκάχρονο δεν κομπάζει έτσι για δήθεν λεφτά που έχει) αλλά ο ελεύθερος χρόνος για σκότωμα. 

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε ποιον μιλάς. 😆

Screenshot_20220630-135643_Chrome.jpg.ea913cb625e2d975b360689ddbfe66c1.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Άσε ρε φιλαράκο που θα μας κάνεις μαθήματα ζωής. Κακώς τρώμε χρόνο και σου απαντάμε. Κι επειδή έχουμε δει κανονικούς λεφτάδες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κοιτάνε πόσα καίει τ' αμάξι. Για να προσπαθήσω πάλι να σε βοηθήσω με 27€ πας οασα και βγάζεις μηνιαία κάρτα. Ούτε πόσα καίει, αν έχει κίνηση, που θα βρεις να παρκάρεις... άρχοντας. 

Άρχοντας είμαι και πάλι με την καβατζα που έχω μην ανησυχείς. 

Και μην απαντάς αφού δεν θες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Βλέπω μυρμήγκια τσακώνονται για το νερό του ελέφαντα. Αντί να τσακώνεστε για το ποιος εχεις τις πιο πολλές γνώσεις, πνευματική τροφή κτλ, μετράτε τι υλική περιουσία  έχει ο καθένας και ποιος το έχει μεγαλύτερο το τραπεζικό λογαριασμό. Αυτή είναι η νεοελληνική πραγματικότητα. Όσο για αυτό που λες για τους πλούσιους. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι αυτοί είναι οι πιο τσικουνιδες. Όσο για τον τύπου που εμπλέκει θρησκεία με υλικά αγαθά σημαίνει ότι κάπου τα έχει μπλέξει

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Άρχοντας είμαι και πάλι με την καβατζα που έχω μην ανησυχείς. 

Και μην απαντάς αφού δεν θες! 

Απάντησα ότι μη μας κάνεις υποδείξεις για το αν είμαστε με τον καφέ όλη μέρα. Φαίνεται πλέον ότι τρολλάρεις. Άμα έχεις λεφτά πάρε καινούργιο. Σου έχουμε κάνει εδώ πολλές προτάσεις. Άνθρωποι με μικρότερα εισοδήματα και κοιτάνε να πάρουν ένα αμάξι αξιοπρεπές εσύ αν έκανες έτσι τα λεφτά είσαι απλά μίζερος. Ιδανικά όλα δεν υπάρχουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Βλέπω μυρμήγκια τσακώνονται για το νερό του ελέφαντα. Αντί να τσακώνεστε για το ποιος εχεις τις πιο πολλές γνώσεις, πνευματική τροφή κτλ, μετράτε πόσα έχει ο καθένας και ποιος το έχει μεγαλύτερο το τραπεζικό λογαριασμό. Αυτή είναι η νεοελληνική πραγματικότητα. Όσο για αυτό που λες για τους πλούσιους. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι αυτοί είναι οι πιο τσικουνιδες. Όσο για τον τύπου που εμπλέκει θρησκεία με υλικά αγαθά σημαίνει ότι κάπου τα έχει μπλέξει

Από την αρχή είπα είμαι τσιγκούνης, μόνο εσύ το έπιασες, αστούς να νομίζουν ότι ένα καλό αυτοκίνητο εν καιρό κρίσης θα δώσει τροφή. Μάζευε αυτή είναι η σωστή λέξη!! 

Δημοσ.

μου θυμιζει εκεινο το ανεκδοτο με το τυπο που καποιος τον σκουντησε στο λεοφωρειο και γκαριζει "ξερεις ποιος ειμαι εγω" και ακουγεται ενας απο το βαθος "ποιος να εισαι ρε φιλε 7 το πρωι στο λεωφορειο"😄

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε

Απάντησα ότι μη μας κάνεις υποδείξεις για το αν είμαστε με τον καφέ όλη μέρα. Φαίνεται πλέον ότι τρολλάρεις. Άμα έχεις λεφτά πάρε καινούργιο. Σου έχουμε κάνει εδώ πολλές προτάσεις. Άνθρωποι με μικρότερα εισοδήματα και κοιτάνε να πάρουν ένα αμάξι αξιοπρεπές εσύ αν έκανες έτσι τα λεφτά είσαι απλά μίζερος. Ιδανικά όλα δεν υπάρχουν.

Ότι θέλω θα πάρω φίλε, άμα σου τρώω την ώρα έχει άλλα ποστ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Βλέπω μυρμήγκια τσακώνονται για το νερό του ελέφαντα. Αντί να τσακώνεστε για το ποιος εχεις τις πιο πολλές γνώσεις, πνευματική τροφή κτλ, μετράτε πόσα έχει ο καθένας και ποιος το έχει μεγαλύτερο το τραπεζικό λογαριασμό. Αυτή είναι η νεοελληνική πραγματικότητα. Όσο για αυτό που λες για τους πλούσιους. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι αυτοί είναι οι πιο τσικουνιδες. Όσο για τον τύπου που εμπλέκει θρησκεία με υλικά αγαθά σημαίνει ότι κάπου τα έχει μπλέξει

Πλέον το πήγα εκεί το θέμα γιατί μας δουλεύει. Και όχι οι πλούσιοι οι κανονικοί δεν είναι τσιγκούνιδες. Περνά προς ψυχικό κλπ να δεις τα range rover και τις mazeratti. Όταν διαβάζω αμάξι να είναι μεγάλο αλλά να μην καίει να μην έχει τέλη αλλά να είναι γρήγορο και να κάνει καφέ δεν μπορώ να μιλάω σοβαρά. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Δεν έχεις καταλάβει με ποιον μιλάς. Όπως τον κόβω, του λείπουν 25 ευρώ για μα συμπληρώσει το 27ρι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...