Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, primeragt είπε

Σε καμιά βδομάδα που θα ζει πάει η τιμή κάνα 20αρικο στείλε να κάνω πρόταση 

Εγώ έτοιμος είμαι.. Παίρνω και τα 30 χιλιάρικα σύντομα κληρονομιά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά είμαι και εγώ στο ψάξιμο για να αλλάξω αυτοκίνητο στα ίδια λεφτά περίπου και είμαι μεταξύ Citroen C4, Renault Megane & Nissan Pulsar.

Πρώτη μου προτίμηση είναι το megane. Οι εκδόσεις που κοιτάω ξεφεύγουν λίγο οικονομικά αλλά αξίζουν.

Και τα 3 μοντέλα έχουν αρεκτό χώρο, πολλά έξτρα και χαμηλή κατανάλωση (Όλα τα κοιτάω σε πετρέλαιο)

30 χιλιάρικα η κληρονομιά + 3 εκατομμύρια το Τζόκερ πας σε Bugatti Chiron, βάζεις και ένα κοτσαδόρο και είσαι άρχοντας

10 λεπτά πριν, djnouri είπε

Προσωπικά είμαι και εγώ στο ψάξιμο για να αλλάξω αυτοκίνητο στα ίδια λεφτά περίπου και είμαι μεταξύ Citroen C4, Renault Megane & Nissan Pulsar.

Πρώτη μου προτίμηση είναι το megane. Οι εκδόσεις που κοιτάω ξεφεύγουν λίγο οικονομικά αλλά αξίζουν.

Και τα 3 μοντέλα έχουν αρεκτό χώρο, πολλά έξτρα και χαμηλή κατανάλωση (Όλα τα κοιτάω σε πετρέλαιο)

Megane και εγώ, τώρα πήγα είδα ένα 12 χήνες μοντέλο 2016 120 χιλιάδες μέσα. 

Νορμάλ χιλιόμετρα πιστεύω. 

Μόλις τώρα, @11h είπε

30 χιλιάρικα η κληρονομιά + 3 εκατομμύρια το Τζόκερ πας σε Bugatti Chiron, βάζεις και ένα κοτσαδόρο και είσαι άρχοντας

Ζηλια 

Για πετρέλαιο είναι πολύ νορμαλ, ειδικά αν σκεφτείς οτι τα συγκεκριμένα κάνουν service κάθε 30.000 περίπου, έχει κάνει 4 service. Κάνε βέβαια το check στο βιβλίο αν έχουν γίνει όλα. Απο κατανάλωση έχω ρωτήσει 2 άτομα που το έχουν και έχουν πραγματικό μικτό 4,3. Βέβαια είμαστε επαρχία οπότε δεν έχει πολύ σταμάτα ξεκίνα αλλά δε νομίζω οτι θα έχει τεράστια διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 8.000( Δεύτερο χέρι)

Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 9.000( Δεύτερο χέρι)

Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 10.000( Δεύτερο χέρι)

Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Άμα αυξάνεται 1000 ευρώ τη μέρα σε βλέπω σε λίγο καιρό να παίρνεις μερσεντέ κούτα

Επεξ/σία από Nabuko

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Άμα αυξάνεται 1000 ευρώ τη μέρα σε βλέπω σε λίγο καιρό να παίρνεις μερσεντέ κούτα

Τώρα το παίρνω αν θέλω αλλά είπαμε σκέφτομαι λογικά. Η ζωή θέλει λογική. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Εγώ ήρθα να πω ότι είμαι ζηλιάρης και θα ξαναμπώ αύριο για την αλλαγή του τίτλου.

Οκ φιλαράκι... Δωρεάν είναι. Εκτίθεστε μερικοί πάντως... Ευτυχώς που οι περισσότεροι είστε καλά παιδιά και βοηθάτε. 

Λοιπόν πήγα οδήγησα i20 diesel 2016 euro 6. Δεν τρελάθηκα όμως.  Ψάχνω να δοκιμάσω clio. 

Επίσης ο πωλητής εκεί μου είπε ότι τα gkolf 2016 είναι περισσότερο οικονομικά από τα i20; είναι δυνατόν γερμανικό να είναι οικονομικό; δεν ξέρω. 

Ίσως ήθελε να το σπρώξει. 

Λοιπόν 12500 τα δίνει και του είπα κασέρι όλα ούτε καν τράπεζα στα 11. Αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζουν αυτά αυτοκίνητα αυτά τέτοιες τιμές. 

Είχε i30 αλλά του 2011 στα 7000 με euro 5.

Επεξ/σία από Boubis1411

6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Επίσης ο πωλητής εκεί μου είπε ότι τα gkolf 2016 είναι περισσότερο οικονομικά από τα i20; είναι δυνατόν γερμανικό να είναι οικονομικό; δεν ξέρω. 

Ίσως ήθελε να το σπρώξει. 

Λοιπόν 12500 τα δίνει και του είπα κασέρι όλα ούτε καν τράπεζα στα 11. Αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζουν αυτά αυτοκίνητα αυτά τέτοιες τιμές. 

Ναι, πριν βγάλει τους smartstream η hyundai είχε αρκετά αυξημένη κατανάλωση με τον ανταγωνισμό. Τώρα αν σκεφτείς το τι ζημιά και πόσο θα κάνει σε βάθος χρόνου golf vs i20 θα βγει πιο φθηνά το i20, αλλά από τα δυο, golf θα επέλεγα. Είναι και μεγαλύτερη κατηγορία αυτοκινήτου απλά.

Οχι δεν αξιζουν 12,5κ με την καμία.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

Ναι, πριν βγάλει τους smartstream η hyundai είχε αρκετά αυξημένη κατανάλωση με τον ανταγωνισμό. Τώρα αν σκεφτείς το τι ζημιά και πόσο θα κάνει σε βάθος χρόνου golf vs i20 θα βγει πιο φθηνά το i20, αλλά από τα δυο, golf θα επέλεγα. Είναι και μεγαλύτερη κατηγορία αυτοκινήτου απλά.

Οχι δεν αξιζουν 12,5κ με την καμία.

6 ετών αμάξι οκ μπορεί να βγάλει μεγάλη ζημιά μπορεί και όχι. 

Από την άλλη αν πάω σε βενζίνη θα πληρώνω τον μήνα 200-300 σε καύσιμο δεν ξέρω εάν συμφέρει.

Η πιο καλή ιδέα μέχρι τώρα και συμβατή με αυτά που θελω είναι του Παυλίδης. 

Μικρό ιταλικό με φυσικό αέριο και καις ελάχιστα. Βάζεις και μια βαλίτσα πάνω στην οροφή και όλα καλά.. 

5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

2

Φαίνεται. 

Πέραν της πλάκας λυπάμαι τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο στο παρόν Thread κάνοντας προτάσεις σε κάποιον σαν εσένα που δεν έχεις κανένα σκοπό να πάρεις αυτοκίνητο (αμφιβάλλω αν έχεις καν κάποιο άλλο) και το μόνο που έχεις άφθονο δεν είναι το χρήμα (ούτε δεκάχρονο δεν κομπάζει έτσι για δήθεν λεφτά που έχει) αλλά ο ελεύθερος χρόνος για σκότωμα. 

• Like 6

4 λεπτά πριν, Macosj είπε

Κάθε μέρα ανεβαίνει και 1 χιλιάρικο? Βάλε εκεί 25κ να πάρεις καινούργιο να τελειώνεις 

Ναι και τον χειμώνα να τρέχω τράπεζα να πληρώνω χιλιάρικα στην ΔΕΗ. Ότι βγάλαμε τόσα χρόνια να τα φάμε. Μάλλον δεν έχει καταλάβει κανένας τι χειμώνας έρχεται. 

3 λεπτά πριν, liakinen είπε

Φαίνεται. 

Πέραν της πλάκας λυπάμαι τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο στο παρόν Thread κάνοντας προτάσεις σε κάποιον σαν εσένα που δεν έχεις κανένα σκοπό να πάρεις αυτοκίνητο (αμφιβάλλω αν έχεις καν κάποιο άλλο) και το μόνο που έχεις άφθονο δεν είναι το χρήμα (ούτε δεκάχρονο δεν κομπάζει έτσι για δήθεν λεφτά που έχει) αλλά ο ελεύθερος χρόνος για σκότωμα. 

Δυστηχως για Σένα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΌ έχω τα πάντα. Όταν πιστέψεις και εσύ θα αποκτήσεις. Πίστη και λογική θέλει κάτι που λείπει από τους νέους και είναι νύχτα μέρα με έναν καφέ στο χέρι. 

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...