Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Στην αρχή νόμιζα οτι είσαι δυσαρεστημένος αγοραστής προβληματικού πετρελαιοκίνητου, που τον έχουν πιάσει κότσο στο συνεργείο που πάει (ενώ κάποιος γνωστός σου, με βενζινοκίνητο σου λέει οτι δεν παθαίνει τίποτα και οτι παίρνει τα ανταλλακτικά κοψοχρονιά).

Μόλις διάβασα όμως το bold κείμενο κατάλαβα οτι βάζεις απλά τυχαία νούμερα!

Good job...

Αν δεν μπορείς να ελέγξεις σωστά το όχημα πριν την αγορά και να το συντηρήσεις σωστά μετά την αγορά αναμενόμενο είναι να έχεις προβλήματα.

Κλασική περίπτωση σου λέει ο άλλος στα 180.000 km μπούκωσε το dpf και δεν καθαρίζει, το οτί είχε 350.000km και το πήρε με 90.000km στο καντράν ή οτι το είχε μόνο για κίνηση στην πόλη και δεν το ξεμπούκωνε ποτέ δεν το λέει...

Πάρ' το σε άλλο όνομα.

Αλλο όνομα; πιάνου τι λες;;;;;;; δεν συγγενείς εν ζωή μόνο την μάνα μου στα 65 κλαιν μαιν. Αν της γράψω αυτοκίνητο θα κοπεί το αναπηρικό της. Δεν είναι όλα έτσι εύκολα. Ο Τάκης τα κοιτάζει όλα!! 

Αν ήταν ο Αλεξάκης οκ εκεί είχα μια ευκαιρία πιστεύω. 

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, @11h είπε

4 φιλοι μου αγόρασαν diesel απο Β****ρ και A******ue, ελληνικά, με βιβλία service, πραγματικά (όχι λίγα) χιλιόμετρα και μέτρια τιμή.

Ο Αλ******ς που έχει καταδικαστεί για απάτη επειδή γύρναγε τα χιλιόμετρα, φέρνει σάπια απο έξω με 350Κ Km και δεν επιτρέπει έλεγχο σε συνεργείο (αλλά τα έχει φθηνότερα) πουλάει περισσότερα αυτοκίνητα απο εκείνους.

Θέλει να μαντέψει κανείς ποιός κατηγορεί τις μάντρες και "τα πετρέλαια";

Μα δεν ειναι μονο τα χιλιόμετρα. Οταν σου λεει εχουν φερει 180κ πετρελαίου σε 1 χρόνο στην ελλάδα, όλα αυτοκίνητα απο ολλανδία/γερμανία/βέλγιο και πάλι αντί να πληρώνεις κοψοχρονιά τα πληρώνεις 2/3 απότι έκαναν καινούργια πριν 10! (ειμαστε καλοκαιρι 2022, το 2012 ήταν πριν 10 χρονια) έτη και 150-200-300 χιλιάδες χιλιόμετρα, όσα και να έχει, η αγορά τους καθιστάτε άμεσα ασύμφορη. 

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320786399-skoda-fabia

Το να πάρεις clio του 13 πετρελαίου στα 10κ είναι δλδ αυτοκτονία.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Radiatedsoul said:

Για πηγαινε να συμπληρωσεις adblue, γιατι τελειωσε, 2000

https://www.skroutz.gr/c/1884/Prosthetika-Kaysimou-Ladioy/f/1004705/AdBlue.html

2 hours ago, jmmys said:

Δύσκολη δεν είναι, αν ψάξεις στα κατάλληλα φόρουμ, και έχεις κατάλληλο άτομο που να γνωρίζει τι να κοιτάξει και τι να ρωτήσει τον πωλητή. Στο είχα πει πριν μερικές σελίδες, δεν βγάλεις ακρη για αγορά μεταχειρισμένου εδώ μέσα. 

Έτσι, μόνο στα εξειδικευμένα φόρουμ που δεν είναι κολλημένοι όπως εδώ θα βγάλει άκρη. 

Κανείς δεν λέει ψέματα εκεί αντίθετα με εδώ που όλοι είναι χωρίς δίπλωμα αλλά έχουν άποψη για τα πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Sakiz105 said:

Μα δεν ειναι μονο τα χιλιόμετρα. Οταν σου λεει εχουν φερει 180κ πετρελαίου σε 1 χρόνο στην ελλάδα, όλα αυτοκίνητα απο ολλανδία/γερμανία/βέλγιο και πάλι αντί να πληρώνεις κοψοχρονιά τα πληρώνεις 2/3 απότι έκαναν καινούργια πριν 10! (ειμαστε καλοκαιρι 2022, το 2012 ήταν πριν 10 χρονια) έτη και 150-200-300 χιλιάδες χιλιόμετρα, όσα και να έχει, η αγορά τους καθιστάτε άμεσα ασύμφορη. 

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320786399-skoda-fabia

Το να πάρεις clio του 13 πετρελαίου στα 10κ είναι δλδ αυτοκτονία.

Tα σάπια έχουν πολύ συγκεκριμένο και αποκλειστικό κοινό, τους βλάκες που νομίζουν οτι είναι έξυπνοι (στην Ελλάδα πολλοί). Απο εκεί και πέρα κάτι της προκοπής ελληνικό σε ΟΚ κατάσταση βρίσκεις, αυτό μετράει, δεν θα είναι όσο φθηνό όσο παλιά (όσοι γυρω μου πηραν diesel 2-3 χρόνια πρίν σωθηκαν) αλλά η ενναλλακτική του να δίνεις συνεχώς κατοστάρικα για βενζίνη είναι χειρότερη.

P.S. γυμνό Fabia βενζίνη με 80PS και €15Κ+ έλεος,  το άλλο φοβάσαι μήπως χαλάσει, αυτό φοβάσαι μηπως δουλέυει και το τρώς στη μάπα κάθε μέρα.

Δημοσ.

Κάτι τέτοια γράφετε κ κάνετε αυτούς που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν να μην μπουν καν στον κόπο να απαντήσουν. Ο άλλος λέει για adblue 2000€ που έχει 35€ το δεκαλιτρο. Ο άλλος λέει πάρε το c3 σου κάνει. Έχω το c4 του '18 και είμαστε 2 άτομα κ ένα μωρό κ το πορτμπαγκάζ οριακά χωράει για ταξίδι με ένα καρότσι και τα πράγματα 2 ατόμων. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

Κάτι τέτοια γράφετε κ κάνετε αυτούς που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν να μην μπουν καν στον κόπο να απαντήσουν. Ο άλλος λέει για adblue 2000€ που έχει 35€ το δεκαλιτρο. Ο άλλος λέει πάρε το c3 σου κάνει. Έχω το c4 του '18 και είμαστε 2 άτομα κ ένα μωρό κ το πορτμπαγκάζ οριακά χωράει για ταξίδι με ένα καρότσι και τα πράγματα 2 ατόμων. 

Οπότε ούτε καν C4... εννοώ σαν μέγεθος. 

Οπότε τι κάνουμε; 

Τα πετρέλαια χαλάνε. 

Η βενζίνη ακριβή 

Με βλέπω με ιταλικό 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τα πετρέλαια χαλάνε. 

Η βενζίνη ακριβή 

Με βλέπω με ιταλικό 

Τα ιταλικά τι καίνε? Νερό?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Τα ιταλικά τι καίνε? Νερό?

Οχι γκαζόζα... Διαβάσε ποιο πάνω έκανε πρόταση ο Παυλίδης. 

Με φυσικό αέριο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οχι γκαζόζα... Διαβάσε ποιο πάνω έκανε πρόταση ο Παυλίδης. 

Με φυσικό αέριο. 

Εάν έχεις κοντά σου πρατήριο cng μαμαει το popemobil (500L) cng

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εάν έχεις κοντά σου πρατήριο cng μαμαει το popemobil (500L) cng

Κοντά όχι αλλά στα 20 χιλιόμετρα πάνε Έλα έχω. 

Τι είναι το popemobil; 

Δημοσ.

Μιλάμε για εντελώς αισχρό τόπικ.

Έχουμε τον κύριο Μπουμπη που εχει προβληματα με την εφορία, που δεν ξερει τι θελει και ουτε γνωριζει κατι απο αυτοκίνητα.

Έρχεται ο καθένας πετάει μια πρόταση, γουστάρει ο μπουμπης.

Αντί να κοιτάξει ενα i30 οπως τον πρότειναν, το απορρίπτει και καταλήγει σε ενα clio το γνωστό- by default-ασπρο εταιρικό εισαγωγής με 250.000 χιλιόμετρα πραγματικά με ταμπουρά πισω, ημιακαμπτο και πλαστικα fisherprice.

Ερχεται ο επόμενος και βγάζει αυθαίρετα με μηδενική γνώση και εμπειρία ότι τα diesel είναι άχρηστα επειδη μια φορα χρειαστηκε να ψαξει αμαξι -μαλλον για τον πατερα του- , και τα εμαθε ολα.

Μετά σκάσει η ιδια του cng παμε ξανα απ την αρχή.

Θα έρθει ο επόμενος να πει οτι το project cng δεν θα προχωρησει και θα τα καταργήσουν και εν τελη Mr. Μπουμπης θα καταλήξει σε ιστιοπλοικο.

Κύριε μπουμπη, σίγουρα δεν είστε τρολ;

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Μιλάμε για εντελώς αισχρό τόπικ.

Έχουμε τον κύριο Μπουμπη που εχει προβληματα με την εφορία, που δεν ξερει τι θελει και ουτε γνωριζει κατι απο αυτοκίνητα.

Έρχεται ο καθένας πετάει μια πρόταση, γουστάρει ο μπουμπης.

Αντί να κοιτάξει ενα i30 οπως τον πρότειναν, το απορρίπτει και καταλήγει σε ενα clio το γνωστό- by default-ασπρο εταιρικό εισαγωγής με 250.000 χιλιόμετρα πραγματικά με ταμπουρά πισω, ημιακαμπτο και πλαστικα fisherprice.

Ερχεται ο επόμενος και βγάζει αυθαίρετα με μηδενική γνώση και εμπειρία ότι τα diesel είναι άχρηστα επειδη μια φορα χρειαστηκε να ψαξει αμαξι -μαλλον για τον πατερα του- , και τα εμαθε ολα.

Μετά σκάσει η ιδια του cng παμε ξανα απ την αρχή.

Θα έρθει ο επόμενος να πει οτι το project cng δεν θα προχωρησει και θα τα καταργήσουν και εν τελη Mr. Μπουμπης θα καταλήξει σε ιστιοπλοικο.

Κύριε μπουμπη, σίγουρα δεν είστε τρολ;

Δώσε μου το viber σου να σου βγάλω 10 χιλιάρικα στην κάμερα να δεις και πως είναι φίλε μου δεν έχω θέμα. 

• Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Boubis1411 said:

Δώσε μου το viber σου να σου βγάλω 10 χιλιάρικα στην κάμερα να δεις και πως είναι φίλε μου δεν έχω θέμα. 

να σου δώσω ΙΒΑΝ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, @11h είπε

να σου δώσω ΙΒΑΝ;

Οχι δεν κάνω δώρα. Να πας να δουλέψεις νέε μου. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...