Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Άρα αυτό που βρήκα έχει 170 χιλιάδες μέσα... Τι έξοδα να περιμένω μόλις το πάρω;;;;; Να αλλάξεις κινητήρα. 1λίτρο κινητήρας με 170κ χιλιόμετρα. Καλώς το παιδί θα σου λέει ο μηχανικός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Να αλλάξεις κινητήρα. 1λίτρο κινητήρας με 170κ χιλιόμετρα. Καλώς το παιδί θα σου λέει ο μηχανικός. Άστο... Άκυρο!! Κάποια άλλη πρόταση; Να το πάρω και να παίζει θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν θέλω volvo ούτε mazda άσχημα είναι. Οπότε συμφωνείς κ εσύ για Ford; Άρα αυτό που βρήκα έχει 170 χιλιάδες μέσα... Τι έξοδα να περιμένω μόλις το πάρω;;;;; Ρώτα ή δες στο book service αν έχει αλλάξει ιμάντα εκκεντροφόρου, αν όχι υπολόγισε πάνω από 500. Επίσης είναι 170κ, εμένα τα προβλήματα τα έβγαλε από 60κ έως τα 100κ που το έδωσα. Πολλά χιλιόμετρα, δεν ξέρω να σου πω πόσο μπορεί να την βγάλει ακόμα. Εκτός από όλα τα άλλα, είχα πετύχει κάτι Ρώσους YouTube που έλεγαν ότι αυτά τα μοτέρ έχουν θέμα με τον ιμάντα που είναι μέσα στο λάδι, με αποτέλεσμα να ξεφτιζει ο ιμάντας και να βουλώνει η τρόμπα λαδιού. Λύση ( σύμφωνα με τους Ρώσους ) ήταν ποιο συχνές αλλαγές λαδιών από πο τα 20κ του κατασκευαστή και έλεγχος στον ιμάντα για φθορά μετά απο κάποια χλμ. Ίσως και το turbo να πλησιάζει στο όριο της ζωής του, το συγκεκριμένο δουλεύει και λίγο υπερωρίες σε αυτό το μοτέρ. Πάντως, επειδή έχει πολλά χλμ εγώ δεν θα το κοίταζα έτσι κι αλλιώς. Καλύτερα πήγαινε παρακάτω Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από bkran 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, bkran είπε Ρώτα ή δες στο book service αν έχει αλλάξει ιμάντα εκκεντροφόρου, αν όχι υπολόγισε πάνω από 500. Επίσης είναι 170κ, εμένα τα προβλήματα τα έβγαλε από 60κ έως τα 100κ που το έδωσα. Πολλά χιλιόμετρα, δεν ξέρω να σου πω πόσο μπορεί να την βγάλει ακόμα. Εκτός από όλα τα άλλα, είχα πετύχει κάτι Ρώσους YouTube που έλεγαν ότι αυτά τα μοτέρ έχουν θέμα με τον ιμάντα που είναι μέσα στο λάδι, με αποτέλεσμα να ξεφτιζει ο ιμάντας και να βουλώνει η τρόμπα λαδιού. Λύση ( σύμφωνα με τους Ρώσους ) ήταν ποιο συχνές αλλαγές λαδιών από πο τα 20κ του κατασκευαστή και έλεγχος στον ιμάντα για φθορά μετά απο κάποια χλμ. Ίσως και το turbo να πλησιάζει στο όριο της ζωής του, το συγκεκριμένο δουλεύει και λίγο υπερωρίες σε αυτό το μοτέρ. Πάντως, επειδή έχει πολλά χλμ εγώ δεν θα το κοίταζα έτσι κι αλλιώς. Καλύτερα πήγαινε παρακάτω Καταρχάς εγώ αλλάζω πάντα κάθε 5.000 λάδι, μπουζί και φίλτρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα. Αλλά αυτό μάλλον δεν την παλεύει... Κρίμα μιλάμε για τέλεια εμφάνιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Καταρχάς εγώ αλλάζω πάντα κάθε 5.000 λάδι, μπουζί και φίλτρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα. Αλλά αυτό μάλλον δεν την παλεύει... Κρίμα μιλάμε για τέλεια εμφάνιση. Αν αλλαζεις καθε 5κ ολα αυτα, καλυτερα παρε ηλεκτρικο, πιο φτηνα θα σου βγει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Καταρχάς εγώ αλλάζω πάντα κάθε 5.000 λάδι, μπουζί και φίλτρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα. Αλλά αυτό μάλλον δεν την παλεύει... Κρίμα μιλάμε για τέλεια εμφάνιση. εμφάνιση + χώροι δεν πάνε μαζί πάντως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν αλλαζεις καθε 5κ ολα αυτα, καλυτερα παρε ηλεκτρικο, πιο φτηνα θα σου βγει. Κάθε 5 ναι δεν αντεχω να το βλέπω να σέρνεται. Δεν έχω τα χρήματα... Μέχρι 8000 μπορώ δυστηχως. 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε εμφάνιση + χώροι δεν πάνε μαζί πάντως Ναι όντως. Οπότε τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Κάθε 5 ναι δεν αντεχω να το βλέπω να σέρνεται. Δεν έχω τα χρήματα... Μέχρι 8000 μπορώ δυστηχως. μια φορά τον χρόνο είναι αρκετή η αλλαγή λαδιών+φίλτρων (ή 10-12κ χιλιόμετρα). Μπουζιά κάθε 40-50κ. Δες και golf του 12-14. Έχει αρκετό χώρο και βγαίνει στα 1400. Διαφορετικά αν θες πιο πολλούς χώρους ακόμα, octavia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε μια φορά τον χρόνο είναι αρκετή η αλλαγή λαδιών+φίλτρων (ή 10-12κ χιλιόμετρα). Μπουζιά κάθε 40-50κ. Δες και golf του 12-14. Έχει αρκετό χώρο και βγαίνει στα 1400. Διαφορετικά αν θες πιο πολλούς χώρους ακόμα, octavia Χαλανε εύκολα με τον τρόπο που λες... Αυτό ζητάνε οι μηχανικοί. Δεν μ αρέσει το octavia. Άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Κάθε 5 ναι δεν αντεχω να το βλέπω να σέρνεται. Δεν έχω τα χρήματα... Μέχρι 8000 μπορώ δυστηχως. εμ γι αυτο δεν εχεις τα χρηματα, επειδη τα πετας σε ανουσια σερβις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_aggelos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Με 8000 περίπου μπορείς να βρεις Citroen C3 πετρέλαιο το bluehdi με 100 άλογα και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Μικτή κατανάλωση έχει 5,3 περίπου και για τέσσερα άτομα είναι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Bakxos είπε Μία μάρκα που αποδεδειγμένα χρόνια και παγκόσμια την βγάζουν ως την πιο αξιόπιστη εσύ έρχεσαι τώρα και την βγάζεις χειρότερη από τη Ford ακόμη και από την fiat και την opel. Εδώ σταματάει νομίζω η συζήτηση. Καλή συνέχεια Αιντε πάμε πάλι για να το λήξω. Αξιοπιστία όπως εννοείς ήταν κάποτε και αν το πάμε εκεί αντε να μη διαφωνήσω πάνω σ'αυτό ακόμα και για τα καινούργια (που δεν ισχύει). Εγώ υποκειμενικά θέλω να έχει και κάτι το αμάξι που θα πάρω. Τα toyota εκτός από αξιοπιστία δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Είναι απλά να πηγαινοέρχεσαι σαν συνταξιούχος. Να κάνεις χιλιόμετρα και μόνο. 6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε 4 άτομα είμαστε, 2 μεγάλοι 2 μικρά. Sedan θα ρουφάει πιστεύω, θέλω κάτι οικονομικό. Γαλλικά τα φοβάμαι εκτός από πεζό τα μοντέλα που είχαν BMW κινητήρα μέσα. Astra θα μου άρεσε αλλά διαβάζω ρουφάει πάρα πολύ. Focus ecoboost 1.0 δηλαδή είσαι θετικός; Ας γράψει κάποιος κάτοχος γιατί με βολεύει αυτό το σκάφος. Με κλειστά μάτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zakzam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Γεια σε όλους, καταρχάς τι μάρκα θες? Η δικιά μου πρόταση είναι να πάρεις κάτι που σου αρέσει κατά πρώτον και κατά δεύτερον όλα τα άλλα. Μπορεί να σου προτείνει κάποιος ένα πολύ οικονομικό και γερό αμάξι αλλά να μην σου αρέσει καθόλου. Παρόλαυτα θα σου πω ότι για οικονομία καυσίμου θα πάς σε αέριο όχι πετρέλαιο για πολλούς λόγους ένας εκ των οποίων η νοθεία στα καύσιμα. Γενικά πάντως σε όποια μάρκα και αν πάς χωρίς σωστή συντήρηση ΔΕΝ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexcxvtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Προτείνω Hyundai i30, πετρέλαιο, 1.6 κυβικά, 110+ ίππους. Εσύ δες το 1.4, 90 ίππων, αν και δεν το προτείνω λόγω χαμηλής ιπποδύναμης. Στο μπάτζετ σου πας 2013-2014, Euro 5, πετρέλαιο. Αν ανεβαινες 8500€ θα είχες περισσότερες επιλογές. Έχω του 2015, Euro 6, 1.6, 110 ps, 84€ τέλη κυκλοφορίας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φθηνά σέρβις, ανταλλακτικά, όμορφο σκάφος, αξιοπιστία, μια χαρά ταξίδια. Δεν είναι καλύτερο από το Focus στις στροφές και την οδηγική εμπειρία, αλλά είναι πιο κοντά στα θέλω σου. Ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ειδικά εσύ που έχεις οικογένεια θέλεις κάτι αξιόλογο. Το i30 συνδυάζει αξιοπιστία, καλή οδηγική συμπεριφορά, χώρους και εμφάνιση. Ωστόσο, όπως όλα τα μεταχειρισμένα, είναι λίγο λαχείο αν πάρεις από μάντρα. Θέλει διεξοδικό μηχανικό έλεγχο, γιατί σίγουρα θα έχει γυρισμένα χλμ., κοιτάς για σκουριά και πας σε φανοποιο για τυχόν χτυπήματα. Αν δεν συμφωνεί ο μαντράς ή ο ιδιώτης, φεύγεις αμέσως, κι ας σου άρεσε το αυτοκίνητο. Εγώ πήρα γερμανικό με 200.000 χλμ και είμαι ικανοποιημένος. Μην φοβάσαι τα πολλά χλμ εφόσον είναι καλά συντηρημένο. Προσωπικά, προτιμώ γερμανικό με χλμ παρά ελληνικό. Τουλάχιστον εκεί ταξιδεύουν σε σοβαρούς δρόμους. Κάνω 12.000 χλμ το χρόνο. Συμπλήρωσα χρόνο φέτος. Μόνο αναλώσιμα άλλαξα. Το αγόρασα για μια 5ετια και βλέπουμε. Οπότε καλύπτει τις ανάγκες μου. Αν ψάχνεις βενζίνη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. https://www.car.gr/used-cars/hyundai/i_30.html?category=11&category=13&category=15&fuel_type=2&make=12522&model=15395&pg=1®istration-from=2012®istration-to=2015&sort=pra Με λίγα παζάρια ίσως καταφέρεις να πάρεις κάτι στα 8000. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από Alexcxvtr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, dj_aggelos είπε Με 8000 περίπου μπορείς να βρεις Citroen C3 πετρέλαιο το bluehdi με 100 άλογα και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Μικτή κατανάλωση έχει 5,3 περίπου και για τέσσερα άτομα είναι μια χαρά. Πετρέλαιο διάβασα ότι δεν θα μπορείς να οδηγείς στις πόλεις το 2030. Δεν ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις