Nabuko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν ξέρω κάτσε να δούμε τι θα πούν και οι άλλοι. Ποιοι άλλοι? Έμεινε και κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Στα πόσα χιλιόμετρα χαλάνε δηλαδή; αν πάει 500 χιλιάδες είναι μια χαρά αξίζει. τι 500κ; χιλιομετρα; Αστειευεσαι μαλλον. Μετα τα 120κ αρχιζει βαραει η καδενα. Το φιλτρο στα 200κ ειναι σχεδον αχρηστο. Και μεχρι τοτε μια αντλια να μην εχει χαλασει; 2500 τσεπη. Και κατι αλλο για τα πετρελαια. Για να κανει regeneration το dpf φιλτρο εξατμισης, αναβει ενα λαμπακι και οταν αναψει πρεπει να συνεχισεις πορεια με τουλαχιστον 80χλμ/ω για 10-15 λεπτα χωρις να σταματησεις σε φαναρι. Αλλιως ο κυκλος regeneration δεν τελειωνει, και πρεπει να τον κανεις αργοτερα καπως. Αν εσυ οδηγας το πετρελαιο μεσα στην πολη μονο, ετοιμασου να το αχρηστευσεις πανω στον χρονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ποιοι άλλοι? Έμεινε και κανένας? Κάποιος θα έμεινε δεν μπορεί. Μόλις τώρα, Radiatedsoul είπε τι 500κ; χιλιομετρα; Αστειευεσαι μαλλον. Μετα τα 120κ αρχιζει βαραει η καδενα. Το φιλτρο στα 200κ ειναι σχεδον αχρηστο. Και μεχρι τοτε μια αντλια να μην εχει χαλασει; 2500 τσεπη. Και κατι αλλο για τα πετρελαια. Για να κανει regeneration το dpf φιλτρο εξατμισης, αναβει ενα λαμπακι και οταν αναψει πρεπει να συνεχισεις πορεια με τουλαχιστον 80χλμ/ω για 10-15 λεπτα χωρις να σταματησεις σε φαναρι. Αλλιως ο κυκλος regeneration δεν τελειωνει, και πρεπει να τον κανεις αργοτερα καπως. Αν εσυ οδηγας το πετρελαιο μεσα στην πολη μονο, ετοιμασου να το αχρηστευσεις πανω στον χρονο Κατάλαβα.... Οπότε πάμε αναγκαστικά από την αρχή πάλι. Ξεκινάμε για βενζίνη ξανά τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, Radiatedsoul said: Αν εσυ οδηγας το πετρελαιο μεσα στην πολη μονο, ετοιμασου να το αχρηστευσεις πανω στον χρονο πιό χρόνο, την ίδια μέρα 14 minutes ago, Radiatedsoul said: Ασε τα μεταχειρισμενα πετρελαια και παρε βενζινουλα για να σου αφήνει ενα κατοστάρικο καθε τρείς και λίγο. Βενζινάδικο έχεις, έλα πέστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ξεκινάμε για βενζίνη ξανά τότε. Βενζινουλα, οχι μαντρες, οχι αυτοματα, και ολα καλα θα πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Radiatedsoul είπε Βενζινουλα, οχι μαντρες, οχι αυτοματα, και ολα καλα θα πανε Μάρκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Tι διαβάζουμε πάλι ρε φίλε;Θα μας πέσουν και τα λίγα μαλλιά που έχουμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Αν εσυ οδηγας το πετρελαιο μεσα στην πολη μονο, ετοιμασου να το αχρηστευσεις πανω στον χρονο Καλα μη του επιτίθεστε, στο παραπανω δεν εχει κ αδικο... ειδικα πετρελαιο+μεταχειρο απο μαντρα (unknown kms) ειναι εύκολα η μεγαλυτερη μπουρδα αγορα που μπορει να κανει καποιος (για εντος πολης μετακινηση) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από paylidis 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλα μη του επιτίθεστε, στο παραπανω δεν εχει κ αδικο... ειδικα πετρελαιο+μεταχειρο απο μαντρα (unknown kms) ειναι εύκολα η μεγαλυτερη μπουρδα αγορα που μπορει να κανει καποιος (για εντος πολης μετακινηση) Κυρίως για εντός το θέλω ναι. Τώρα να βγω να πάω και στη Νάουσα δεν τρέχει και τίποτα, πάω και με το σαράβαλο μου. Η 2-3 φορές που θα πάμε καλοκαίρι σε νησί οκ εκεί κολλάω, θέλω χώρο Η θα θέλω στο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320886010-renault-megane δεν ξερω αν εχει cng εκει κοντά σου. Γενικά η αγορά μεταχειρισμένου, και δη, πετρελαίου αυτήν την στιγμή είναι τεράστια παγίδα. δύσκολη εποχή για καινούργιο, αλλά να πετάξεις 10κ στο νερό είναι ακόμα πιο δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320886010-renault-megane δεν ξερω αν εχει cng εκει κοντά σου. Γενικά η αγορά μεταχειρισμένου, και δη, πετρελαίου αυτήν την στιγμή είναι τεράστια παγίδα. δύσκολη εποχή για καινούργιο, αλλά να πετάξεις 10κ στο νερό είναι ακόμα πιο δύσκολο. Φυσικό αέριο λες; ξέρω που έχει, είχα παλιά στην εταιρία τέτοιο αυτοκίνητο. Αυτά ακριβά δεν πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Εχω και παραπάνω διαθέσιμα απλώς δεν γίνεται φίλε, έχω θέμα με εφορία. Δεν έχω εισόδημα. Μπορείς να βάλεις την αγορά με «δόσεις», να φαίνεται μια φέτος και μια του χρόνου για την εφορία, ρωτά και το λογιστή σου θα ξέρει 😛 Αν χάλαγαν τα πετρέλαια έτσι τα ταξι θα ήταν όλα βενζίνα… (καλά η πλειοψηφία παίζει να μην έχει dpf πάνω 😛) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Stogianz είπε Μπορείς να βάλεις την αγορά με «δόσεις», να φαίνεται μια φέτος και μια του χρόνου για την εφορία, ρωτά και το λογιστή σου θα ξέρει 😛 Δεν μπορώ... Δεν έχω μισθό αυτή τη στιγμή!! Είναι περίπλοκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 43 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Ειμαι και εγω στην ιδια φαση με σενα, και εχω φιλο μαντρά, οποτε τον τελευταιο μηνα που ψαχνω αμαξι εχω γινει ειδικος στα αυτοκινητα. Χωρις να κουρασω και να μπω σε λεπτομεριες, (οποιος θελει ρωταει και εξηγω), εχω να πω τα παρακατω. 1) Μακρια απο πετρελαιο 2) Μακρια απο μαντρες (αυτο μου το ειπε ο φιλος μου ο μαντράς) 3) Μακρια απο αυτοματα κιβωτια. Αυτες ειναι οι τρεις βασικες αρχες. Ψαξε να βρεις ο,τι θελεις, ολες οι βενζινες καλες ειναι να ξερεις. Οι βλαβες στις βενζινες ειναι αστειες. Χαλασε η τρομπα? 200 ευρω καινουρια, αστεια πραγματα. Χαλασε ολο το μοτερ; 500 ευρω αλλαζεις μοτερ... Για πηγαινε να σου αλλαξουν τρομπα στο πετρελαιο, 2500. Για πηγαινε να αλλαξεις καδενα χρονισμου στο πετρελαιο, 2000. Για πηγαινε να σου ξεμπουκωσουν το φιλτρο της εξατμισης, 300 ευρω, και για να το αλλαξεις 8000... Για πηγαινε να συμπληρωσεις adblue, γιατι τελειωσε, 2000. Ασε τα μεταχειρισμενα πετρελαια και παρε βενζινουλα Όλα όσα γράφεις είναι ανακρίβειες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν ίσχυαν όλα όσα γράφεις οι ταρίφες που ζουν από το αυτοκίνητο τους και δεν το έχουν απλά για βόλτα θα είχαν βενζινοκίνητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, moure είπε Όλα όσα γράφεις είναι ανακρίβειες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν ίσχυαν όλα όσα γράφεις οι ταρίφες που ζουν από το αυτοκίνητο τους και δεν το έχουν απλά για βόλτα θα είχαν βενζινοκίνητα. Τώρα έγινε ΑΚΌΜΑ πιο μπερδεμένο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις