Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, Stogianz είπε

Ωραίο αμαξάκι το Clio, το έχω οδηγήσει και με τον diesel και με τον 900αρι της βενζίνης, ο diesel «τραβάει» πολύ ωραία, άνετο ταξίδι σίγουρα και πολύ καλή κατανάλωση. Όμορφο αυτοκίνητο (αν και υποκειμενικά αυτά) με αξιόπιστο μοτέρ και πολλά ανταλλακτικά. Ζήτα να δεις τα χαρτιά του αυτοκινήτου. Εννοείται το πας και μάστορα δικό σου να το δει πριν προχωρήσεις. 

Μ αρέσει ναι αλλά αυτός με το συγκεκριμένο φίλε δεν τον ρίχνει ευρώ 11. 000 θα βγουν όλα με χαρτιά. 

Αν πάρω το κανονικό clio θα βγει πιο φτηνό σίγουρα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μ αρέσει ναι αλλά αυτός με το συγκεκριμένο φίλε δεν τον ρίχνει ευρώ 11. 000 θα βγουν όλα με χαρτιά. 

To κανονικό Clio ναι είναι πιο φτηνό (πιο πολλά διαθέσιμα), χρειάζεσαι τον έξτρα χώρο που κοιτάς τώρα;  Δες αν μπορείς ίσως να πας σε μοντέλο 2016 μήπως κόψεις κάτι απο εκεί (Euro 6 είναι έτσι και αλλιώς και του 2016, κινείται κανονικά σε δακτύλιο αν σε προβληματίζει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αυτός εδώ λέει ότι έρχεται αυτό το clio σύντομα στα 9500. Αλλά δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστος είναι. Εσύ που είσαι εκεί πάνω ίσως μπορείς να βρεις πληροφορίες

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324165414-renault-clio

Δεν γράφει χλμ ακόμα 😉

Επεξ/σία από Nabuko
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, Stogianz είπε

To κανονικό Clio ναι είναι πιο φτηνό (πιο πολλά διαθέσιμα), χρειάζεσαι τον έξτρα χώρο που κοιτάς τώρα;  Δες αν μπορείς ίσως να πας σε μοντέλο 2016 μήπως κόψεις κάτι απο εκεί (Euro 6 είναι έτσι και αλλιώς και του 2016, κινείται κανονικά σε δακτύλιο αν σε προβληματίζει).

Euro 6 σίγουρα... Κινούμαι στην πόλη δυστηχως πολλές ώρες. 

Χρειάζομαι τον χώρο ναι 

15 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αυτός εδώ λέει ότι έρχεται αυτό το clio σύντομα στα 9500. Αλλά δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστος είναι. Εσύ που είσαι εκεί πάνω ίσως μπορείς να βρεις πληροφορίες

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324165414-renault-clio

Δεν γράφει χλμ ακόμα 😉

Δεν γράφει χιλιόμετρα γιατί τα μαγειρεύει... Τώρα μάλωσα με έναν στο τηλέφωνο! Παπατζηδες όσο δεν πάει είναι. 

10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν γράφει χιλιόμετρα γιατί τα μαγειρεύει... Τώρα μάλωσα με έναν στο τηλέφωνο! Παπατζηδες όσο δεν πάει είναι. 

Εμενα σε δυο που πηγα ειδα τα αυτοκινητα με "115κ" πανω, μου ελεγαν ατρακαριστο κτλ. Οντως τα αυτοκινητα φαινοντουσαν μεσα εξω αψογα. Ανοιγω το καπο, στο ενα ειχε ξεχασει το αυτοκόλλητο  πανω στο ψυγειο που ηταν καινούργιο και στο δεύτερο είχε γραμμένα τα χιλιόμετρα πάνω στο μπλοκ του κινητήρα που είχαν αλλάξει με μαρκαδόρο. Τραγικά πράγματα. 

Με 10κ που έχεις διαθέσιμα, γιατί δεν κοιτάς για καινούργιο με δόσεις?

23 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Euro 6 σίγουρα... Κινούμαι στην πόλη δυστηχως πολλές ώρες. 

Χρειάζομαι τον χώρο ναι 

Αν εισαι ωρες στη πολη εισαι σιγουρος οτι σε βολευουν τα station?

Δες για κανα jazz/note που σου ειπα και πριν με μπαγκαζιερα

• Like 1

30 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Εμενα σε δυο που πηγα ειδα τα αυτοκινητα με "115κ" πανω, μου ελεγαν ατρακαριστο κτλ. Οντως τα αυτοκινητα φαινοντουσαν μεσα εξω αψογα. Ανοιγω το καπο, στο ενα ειχε ξεχασει το αυτοκόλλητο  πανω στο ψυγειο που ηταν καινούργιο και στο δεύτερο είχε γραμμένα τα χιλιόμετρα πάνω στο μπλοκ του κινητήρα που είχαν αλλάξει με μαρκαδόρο. Τραγικά πράγματα. 

Με 10κ που έχεις διαθέσιμα, γιατί δεν κοιτάς για καινούργιο με δόσεις?

Εχω και παραπάνω διαθέσιμα απλώς δεν γίνεται φίλε, έχω θέμα με εφορία. 

Δεν έχω εισόδημα. 

20 λεπτά πριν, imr είπε

Αν εισαι ωρες στη πολη εισαι σιγουρος οτι σε βολευουν τα station?

Δες για κανα jazz/note που σου ειπα και πριν με μπαγκαζιερα

Σωστο κ αυτό αλλά τα Honda βγάζουν κάλους κινητήρες σε πετρέλαιο; δεν έχω ιδέα 

Ειμαι και εγω στην ιδια φαση με σενα, και εχω φιλο μαντρά, οποτε τον τελευταιο μηνα που ψαχνω αμαξι εχω γινει ειδικος στα αυτοκινητα. Χωρις να κουρασω και να μπω σε λεπτομεριες, (οποιος θελει ρωταει και εξηγω), εχω να πω τα παρακατω.

1) Μακρια απο πετρελαιο

2) Μακρια απο μαντρες (αυτο μου το ειπε ο φιλος μου ο μαντράς)

3) Μακρια απο αυτοματα κιβωτια.

Αυτες ειναι οι τρεις βασικες αρχες.

Ψαξε να βρεις ο,τι θελεις, ολες οι βενζινες καλες ειναι να ξερεις. Οι βλαβες στις βενζινες ειναι αστειες. Χαλασε η τρομπα? 200 ευρω καινουρια, αστεια πραγματα. Χαλασε ολο το μοτερ; 500 ευρω αλλαζεις μοτερ...

Για πηγαινε να σου αλλαξουν τρομπα στο πετρελαιο, 2500. Για πηγαινε να αλλαξεις καδενα χρονισμου στο πετρελαιο, 2000. Για πηγαινε να σου ξεμπουκωσουν το φιλτρο της εξατμισης, 300 ευρω, και για να το αλλαξεις 8000... Για πηγαινε να συμπληρωσεις adblue, γιατι τελειωσε, 2000. Ασε τα μεταχειρισμενα πετρελαια και παρε βενζινουλα

• Thanks 1
  • Confused 5

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Εχω και παραπάνω διαθέσιμα απλώς δεν γίνεται φίλε, έχω θέμα με εφορία. 

Δεν έχω εισόδημα. 

Σωστο κ αυτό αλλά τα Honda βγάζουν κάλους κινητήρες σε πετρέλαιο; δεν έχω ιδέα 

Το honda βενζίνα και βάζεις ένα αεριο

Το νισαν έχει πετρελαιο

7 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Ειμαι και εγω στην ιδια φαση με σενα, και εχω φιλο μαντρά, οποτε τον τελευταιο μηνα που ψαχνω αμαξι εχω γινει ειδικος στα αυτοκινητα. Χωρις να κουρασω και να μπω σε λεπτομεριες, (οποιος θελει ρωταει και εξηγω), εχω να πω τα παρακατω.

1) Μακρια απο πετρελαιο

2) Μακρια απο μαντρες (αυτο μου το ειπε ο φιλος μου ο μαντράς)

3) Μακρια απο αυτοματα κιβωτια.

Αυτες ειναι οι τρεις βασικες αρχες.

Ψαξε να βρεις ο,τι θελεις, ολες οι βενζινες καλες ειναι να ξερεις. Οι βλαβες στις βενζινες ειναι αστειες. Χαλασε η τρομπα? 200 ευρω καινουρια, αστεια πραγματα. Χαλασε ολο το μοτερ; 500 ευρω αλλαζεις μοτερ...

Για πηγαινε να σου αλλαξουν τρομπα στο πετρελαιο, 2500. Για πηγαινε να αλλαξεις καδενα χρονισμου στο πετρελαιο, 2000. Για πηγαινε να σου ξεμπουκωσουν το φιλτρο της εξατμισης, 300 ευρω, και για να το αλλαξεις 8000... Για πηγαινε να συμπληρωσεις adblue, γιατι τελειωσε, 2000. Ασε τα μεταχειρισμενα πετρελαια και παρε βενζινουλα

Στα πόσα χιλιόμετρα χαλάνε δηλαδή; αν πάει 500 χιλιάδες είναι μια χαρά αξίζει. 

Μόλις τώρα, imr είπε

Το honda βενζίνα και βάζεις ένα αεριο

Το νισαν έχει πετρελαιο

Αέριο καλό αλλά πιάνει χώρο και έχει και κίνδυνο αρκετό. Δεν ξέρω κάτσε να δούμε τι θα πούν και οι άλλοι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...