Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι δεν ειχε θεματα σχεδον καθολου (ή ότι ειχε βγαλει πχ σωληνακια υποπιεσης turbo ήταν αστεια, διψηφιου κοστους <50€), οτι παρεις θα του κανεις παρα πολυ καλο ελεγχο σε εξειδικευμενο συνεργειο BMW η σοβαρη αντιπροσωπεία (ιδανικα για να ελεγχθουν και χλμ). Δεν εχει ιδιαιτερη επιβαρυνση η φορολογια απο το 1.4 στο 1.6, ειδικα εφοσον μιλάμε για μεταχειρισμένο >5 ετών... απλα κοιτας μονο αυτο το σουλουπι, οχι την προηγουμενη με τα 122 ατμοσφαιρα, εκεινη ειναι φουλ προβληματικη... Τα φωτα της μπροστα ειναι λιγο καπως αλλα οκ μικρο το κακο, γουστα ειναι αυτα (εμενα η προηγουμενη κ η επομενη γενια μου αρεσαν καλυτερα εμφανισιακα). Ποιοτητα κινησης BMW δε χρειαζεται λόγια... Είμαι στο φίλο μου τον μηχανικό τώρα ήρθα να κάνω σέρβις το παλιό, έχει κ αυτός bmw Σειρα 5 και μου έδωσε πράσινο φως. Το θεμα ειναι να το βρω σε καλή τιμή και να μην θέλει ευρώ μέσα. 1
apos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 26/6/2022 στις 4:19 ΠΜ, jimis_vts είπε Όλα τα δεν έχει η Toyota. Δεν γκαζώνει, δεν φρενάρει, δεν στρίβει, δεν δεν δεν... Ακριβή είναι καμιά σχέση με low budget που λέει ο άλλος όταν πουλάνε yaris του '02 με 3500€. Για 8000€ χιλιάδες θα σου πρότεινα κάνα sedan αυτή τη στιγμή που είσαι και άρχοντας μέσα (peugeot 508, Saab 9, Volvo s40 και πολλά άλλα), όπως και μεσαίου τύπου focus, fiesta grande Punto t jet, 207, c3, c4, corsa, Astra, mito και ότι σου αρέσει γενικά στο μάτι. Συνεργείο με toyota πάλι δεν ξέχνας και μην διαβάζω μ@λ@κιες αυτά ήταν πριν 20 χρόνια, αλλιώς δεν θα υπήρχαν εξουσιοδοτήμενα ή μη toyota. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ένα toyota θα σου αρέσει με 8χιλ εσύ θα το βλέπεις πάρτο... Προς τον op; κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και αγνόησε ΟΛΑ όσα γράφει εδώ. Όλα τα κλισέ και οι ανακρίβειες, μαζεμένα εδώ. Επικίνδυνος, τουλάχιστον.
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ναι, το νεο μοντελο που βγηκε τελος του 2011, 1600 turbo σου εβαλα μερικα παραδειγματα πριν μερικες σελιδες πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322216349-bmw-114 βγαινει σε 3 εκδοσεις με το ιδιο μοτερ 114-116-118,, εαν εχεις λιγο νευρο το πας με 350-400€ απροβληματιστα στα 200 αλογα χωρις να σκαλιξεις τιποτα περα απο προγραμμα (που λενε οτι μειωνει και την καταναλωση λογω καλυτερης χαρτογραφησης) Άσχετο με το θέμα αλλά πραγματικά με τρελαίνει να θες να πουλήσεις κάτι (ότι είναι αυτό το "κάτι" αλλά ειδικά για αυτοκίνητο, σπίτι, κλπ) και να μην το δείχνεις στα καλύτερά του στις φωτογραφίες (όπως στο παραπάνω link, το οποίο δεν είναι και το χειρότερο από αυτά που βλέπουμε). Σίγουρα ένας σοβαρά ενδιαφερόμενος μπορεί να "δει" και πίσω από σκόνες, λάσπες, κλπ αλλά ρε παιδιά.......... 2
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, apos είπε Προς τον op; κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και αγνόησε ΟΛΑ όσα γράφει εδώ. Όλα τα κλισέ και οι ανακρίβειες, μαζεμένα εδώ. Επικίνδυνος, τουλάχιστον. Δηλαδή; πες πρόταση φίλε μου
@11h Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 hours ago, spooker said: subaru forester 2003 XT 2.0 turbo. Υπέρτατο αμάξι, φτιαγμένο με προδιαγραφές rally. Πάει παντού. Με συντηρητική οδήγηση μεικτά καίει 7,5litra /100km . το trip computer είχε πιστοποίηση Πασόκ μήπως
Sakiz105 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, @11h είπε το trip computer είχε πιστοποίηση Πασόκ μήπως μετράει σε γαλόνια
@11h Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 το έχω οδηγήσει, δεν νομίζω να έπεσε κάτω απο 10 ποτέ, στην κίνηση με κλιματισμό έβλεπα κάτι νούμερα απο SCANIA κρίμα, γιατί ήταν ωραίο αυτοκίνητο 1
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, spooker είπε εγώ να προτείνω subaru forester 2003 XT 2.0 turbo. Υπέρτατο αμάξι, φτιαγμένο με προδιαγραφές rally. Πάει παντού. Με συντηρητική οδήγηση μεικτά καίει 7,5litra /100km Έβαλες κατά λάθος ένα κόμμα μετά το 7 2
imr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δεν κάνα νισαν νοτε diesel. Φοράει το ίδιο μοτέρ με το Clio και έχει καλύτερους χώρους. Σκληρά πλαστικά παντου βέβαια. Αν κίνησα εντός πόλης βολεύει λόγω σχηματος Έχει τρομερούς χώρους για τους πίσω αν βάλεις και μια μπαγκαζιερα δεν έχεις θέμα. 1
costaspl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Θα απαντήσω και εδώ με την ίδια απάντηση που είχα δώσει σε άλλο thread, 8-10k είναι πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο αμάξι για τον μέσο κάτοικο και δεν αξίζει. Κάνε επιπλέον αποταμίευση μέχρι εκεί που αντέξεις και αγόρασε ένα καινούργιο αμάξι. Και μην μου πείτε πάλι "ναι αλλά άλλο πραγμα να είχε αρχική αξία 50k και να έπεσε στα 10 κτλ". Προφανώς, εδώ μιλάμε για μια λύση για τον μέσο κάτοικο, ακομα και 100k αρχική να είχε το μεταχειρισμένο, τα προβλήματα που θα βγάλει μετά και ότι τυχόν αποκρύψει ο ιδιοκτήτης, δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα, κοιτάς να αγοράσεις κάτι καινούργιο εξ' αρχής μέχρι το budget που διαθέτεις. Υπαρχουν στην οικογενεια οχι ενα αλλα τεσσερα Ι.Χ δευτερο χερι. Αγοραστηκαν μετα απο αρκετο ψαξιμο και ελεγχο σε μηχανικο απο ιδιωτη πωλητη. Ειναι διαφορων κατηγορειων: μικρο, abarth, premium και ενα suv. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και κατα την γνωμη μου δεν αξιζει πια να δινεις ενα σκασμο λεφτα σε καινουργιο. Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. 2
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, imr είπε Δεν κάνα νισαν νοτε diesel. Φοράει το ίδιο μοτέρ με το Clio και έχει καλύτερους χώρους. Σκληρά πλαστικά παντου βέβαια. Αν κίνησα εντός πόλης βολεύει λόγω σχηματος Έχει τρομερούς χώρους για τους πίσω αν βάλεις και μια μπαγκαζιερα δεν έχεις θέμα. Καλό ναι... Μετά από ποιο έτος φοράει τον ίδιο κινητήρα με το clio;
spooker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Έβαλες κατά λάθος ένα κόμμα μετά το 7 οχι δεν έκανα λάθος. Αυτό είναι το αμάξι μου και η κατανάλωση είναι μετρημένη και επαληθευμένη πολλές φορές με μεγάλη ακρίβεια μέσω σύνδεσης στο OBDII port. Επίσης μίλησα για συντηρητική οδήγηση. Το αμάξι είναι turbo και 4χ4 ,αν αρχίζεις τις γκαζιές η κατανάλωση ανεβαίνει αλλά και πάλι όχι υπερβολικά. Σημαντική διαφορά στην κατανάλωση είδα από τότε που έβαλα τα σωστά λάδια που προτείνει ο κατασκευαστής στο manual by the way.
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, spooker είπε οχι δεν έκανα λάθος. Αυτό είναι το αμάξι μου και η κατανάλωση είναι μετρημένη και επαληθευμένη πολλές φορές με μεγάλη ακρίβεια μέσω σύνδεσης στο OBDII port. Επίσης μίλησα για συντηρητική οδήγηση. Το αμάξι είναι turbo και 4χ4 ,αν αρχίζεις τις γκαζιές η κατανάλωση ανεβαίνει αλλά και πάλι όχι υπερβολικά. Σημαντική διαφορά στην κατανάλωση είδα από τότε που έβαλα τα σωστά λάδια που προτείνει ο κατασκευαστής στο manual by the way. 7.5 στην πόλη;;;;;
imr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Καλό ναι... Μετά από ποιο έτος φοράει τον ίδιο κινητήρα με το clio; Όλα τα diesel ίδιο μοτέρ ειναι Δες για το καινουργιο μοντέλο από 14 και μετά νομίζω βγηκε
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, imr είπε Όλα τα diesel ίδιο μοτέρ ειναι Δες για το καινουργιο μοντέλο από 14 και μετά νομίζω βγηκε Λογικά θα βαράει τιμή κστσε να ψάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις