Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

I30 θα πάω να δω αύριο. Focus έχουν θέμα από ότι μου είπαν και εδώ και εξω. 

Clio είναι και όμορφο μη το ξεχνάς. 

Θα Σωθώ ή θα ψάχνω να το δώσω αν μου πει ο Τάκης τέλος στις πόλεις το πετρέλαιο; ιδού η απορία. 

10 χρονια αυτα ακουμε οτι τελος το πετρελαιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, chrismilo91 είπε

10 χρονια αυτα ακουμε οτι τελος το πετρελαιο

Βρε ναι αλλά μη ξεχνάς ότι είμαι μαύρη γάτα γενικώς. 

2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Θα Σωθώ ή θα ψάχνω να το δώσω αν μου πει ο Τάκης τέλος στις πόλεις το πετρέλαιο; ιδού η απορία. 

Δεν υφίσταται κατι τετοιο ουτε το 2030 θα τα απαγορεψουν μην ακους οτι μας δινουν αμασητο..

Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε

Δεν υφίσταται κατι τετοιο ουτε το 2030 θα τα απαγορεψουν μην ακους οτι μας δινουν αμασητο..

Μακάρι.. Θα κάνω κίνηση πάω για πετρέλαιο τέλος η euro 5 H 6 ότι βρω. 

57 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τα γαλλικά είναι οκ τα diesel. 

Έχουν αλλάξει τα κοζια από την εποχή μου δυστηχως η Γαλλία είναι μπροστά. 

Θα ρωτήσω και φίλους μηχανικούς εννοείται. 

ρώτα για το adblue τι παιζει 😁

αν ψάξεις στο ιντερνετ φυσικά θα βρεις πολλά , έχει και ένα θεματάκι εδώ

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Απο 8000 ξεκινήσαμε και φτάσαμε τα 10000.

Βλεπω να φτάνει 22Κ μέχρι την Τετάρτη.

Και έλεγα τι έγινε στον τίτλο και αυξήθηκε η τιμή ή μήπως ήταν η ιδέα μου;

Θα απαντήσω και εδώ με την ίδια απάντηση που είχα δώσει σε άλλο thread, 8-10k είναι πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο αμάξι για τον μέσο κάτοικο και δεν αξίζει. Κάνε επιπλέον αποταμίευση μέχρι εκεί που αντέξεις και αγόρασε ένα καινούργιο αμάξι. 

Και μην μου πείτε πάλι "ναι αλλά άλλο πραγμα να είχε αρχική αξία 50k και να έπεσε στα 10 κτλ". Προφανώς, εδώ μιλάμε για μια λύση για τον μέσο κάτοικο, ακομα και 100k αρχική να είχε το μεταχειρισμένο, τα προβλήματα που θα βγάλει μετά και ότι τυχόν αποκρύψει ο ιδιοκτήτης, δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα, κοιτάς να αγοράσεις κάτι καινούργιο εξ' αρχής μέχρι το budget που διαθέτεις. 

• Confused 1

2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Έλα αν ανέβει και στα 15000€ πάμε για evo ή τάπερ...αλλά όχι καίνε αυτά κι ας έχεις λεφτά 😂

Θα κάνω έρανο ρε δεν μασάμε οι φτωχοί 

13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αφου ανεβηκες που ανεβηκες δες F20 κ θα με θυμηθεις... (ή και F30 αν κ δυσκολο σε αυτα τα λεφτα)

BMW Σειρα 1; αυτό λες; δεν τα ξέρω και καλά έχω αποσυρθεί από την αγορά εδώ και πολλά χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

BMW Σειρα 1; αυτό λες; δεν τα ξέρω και καλά έχω αποσυρθεί από την αγορά εδώ και πολλά χρόνια. 

Ναι, το νεο μοντελο που βγηκε τελος του 2011, 1600 turbo σου εβαλα μερικα παραδειγματα πριν μερικες σελιδες 

πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322216349-bmw-114

βγαινει σε 3 εκδοσεις με το ιδιο μοτερ 114-116-118,, εαν εχεις λιγο νευρο το πας με 350-400€ απροβληματιστα στα 200 αλογα χωρις να σκαλιξεις τιποτα περα απο προγραμμα (που λενε οτι μειωνει και την καταναλωση λογω καλυτερης χαρτογραφησης)

Επεξ/σία από paylidis

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι, το νεο μοντελο που βγηκε τελος του 2011, 1600 turbo σου εβαλα μερικα παραδειγματα πριν μερικες σελιδες 

βγαινει σε 3 εκδοσεις με το ιδιο μοτερ 114-116-118,, εαν εχεις λιγο νευρο το πας με 350-400€ απροβληματιστα στα 200 αλογα χωρις να σκαλιξεις τιποτα περα απο προγραμμα (που λενε οτι μειωνει και την καταναλωση λογω καλυτερης χαρτογραφησης)

Εχω θέμα με φορολογία φίλε... Μέχρι 1.6 λογικά θα είμαι καλά. Αυτό πιο μοντέλο βγήκε καλό χωρίς θέματα; 

6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ενώ γενικά η σειρά 1 είναι ωραίο αμάξι. Η συγκεκριμένη γενιά φέρνει πολύ σε μούτρα από γουρούνι, πολύ άσχημη γενιά. Οδήγησα το καλοκαίρι το επόμενο από αυτό και έπαθα πλάκα από την ποιότητα κύλισης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εχω θέμα με φορολογία φίλε... Μέχρι 1.6 λογικά θα είμαι καλά. Αυτό πιο μοντέλο βγήκε καλό χωρίς θέματα; 

ναι δεν ειχε θεματα σχεδον καθολου (ή ότι ειχε βγαλει πχ σωληνακια υποπιεσης turbo ήταν αστεια, διψηφιου κοστους <50€), οτι παρεις θα του κανεις παρα πολυ καλο ελεγχο σε εξειδικευμενο συνεργειο BMW η σοβαρη αντιπροσωπεία (ιδανικα για να ελεγχθουν και χλμ). Δεν εχει ιδιαιτερη επιβαρυνση η φορολογια απο το 1.4 στο 1.6, ειδικα εφοσον μιλάμε για μεταχειρισμένο >5 ετών... απλα κοιτας μονο αυτο το σουλουπι, οχι την προηγουμενη με τα 122 ατμοσφαιρα, εκεινη ειναι φουλ προβληματικη...

5 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Ενώ γενικά η σειρά 1 είναι ωραίο αμάξι. Η συγκεκριμένη γενιά φέρνει πολύ σε μούτρα από γουρούνι, πολύ άσχημη γενιά. Οδήγησα το καλοκαίρι το επόμενο από αυτό και έπαθα πλάκα από την ποιότητα κύλισης 

Τα φωτα της μπροστα ειναι λιγο καπως αλλα οκ μικρο το κακο, γουστα ειναι αυτα (εμενα η προηγουμενη κ η επομενη γενια μου αρεσαν καλυτερα εμφανισιακα). Ποιοτητα κινησης BMW δε χρειαζεται λόγια...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...