spooker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 το ξέρω πως έχετε ζητήσει 1400 cc αλλά σε αυτά τα λεφτά και φτηνότερα εγώ να προτείνω subaru forester 2003 XT 2.0 turbo. Υπέρτατο αμάξι, φτιαγμένο με προδιαγραφές rally. Πάει παντού. Με συντηρητική οδήγηση μεικτά καίει 7,5litra /100km . Έχει απίστευτους χώρους, δυνατό air condition, moonroof, μεγάλη αξιοπιστία, χαμηλό κόστος συντήρησης και με τα 180 άλογα στην εθνική είναι ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Μοναδικό μείον το σήμα για τα 2000cc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, spooker είπε το ξέρω πως έχετε ζητήσει 1400 cc αλλά σε αυτά τα λεφτά και φτηνότερα εγώ να προτείνω subaru forester 2003 XT 2.0 turbo. Υπέρτατο αμάξι, φτιαγμένο με προδιαγραφές rally. Πάει παντού. Με συντηρητική οδήγηση μεικτά καίει 7,5litra /100km . Έχει απίστευτους χώρους, δυνατό air condition, moonroof, μεγάλη αξιοπιστία, χαμηλό κόστος συντήρησης και με τα 180 άλογα στην εθνική είναι ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Μοναδικό μείον το σήμα για τα 2000cc. Δεν έχω δήλωση τόσο μεγάλη... Έχω θέμα με φορολογία αυτή την περίοδο για προσωπικούς λόγους. Άμα δούνε στην κυβέρνηση ότι πήρα 2000 κυβικά και κάνω βόλτες θα μου πιούνε το αίμα. Μακάρι να ήμασταν πίσω στο 2000 που ήταν όλα χύμα στο κύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν έχω δήλωση τόσο μεγάλη... Έχω θέμα με φορολογία αυτή την περίοδο για προσωπικούς λόγους. Άμα δούνε στην κυβέρνηση ότι πήρα 2000 κυβικά και κάνω βόλτες θα μου πιούνε το αίμα. Μακάρι να ήμασταν πίσω στο 2000 που ήταν όλα χύμα στο κύμα. Φίλε μου 13 σελίδες έβγαλες κάποια άκρη; Ταπεινή μου γνώμη,δεν θα βγάλεις, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, για αγορά αυτοκινήτου,ειδικα μεταχειρισμένου, όπου ο καθένας γράφει με βάση τα δικά του γούστα, κολλήματα κλπ. Πιο πολύ μπερδεύεσαι. Βρες κάποια μοντέλα που αρέσουν σε εσένα και κάνε έρευνα στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 9 χρονων αμάξι με 70Κ Κχλμ.Οκ.Φαντάζομαι το είχε πιλότος ναυτικός γιατρος σαν τρίτο αμάξι. Καλά μην το λες έχω 20 χρόνων αμάξι 85κ...και 18 χρόνων σμαρτακι 75κ πραγματικά αν τα βάλω για πούλημα παίζει να μην με πιστεύει κανένας Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Fordakias7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Φίλε μου 13 σελίδες έβγαλες κάποια άκρη; Ταπεινή μου γνώμη,δεν θα βγάλεις, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, για αγορά αυτοκινήτου,ειδικα μεταχειρισμένου, όπου ο καθένας γράφει με βάση τα δικά του γούστα, κολλήματα κλπ. Πιο πολύ μπερδεύεσαι. Βρες κάποια μοντέλα που αρέσουν σε εσένα και κάνε έρευνα στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για αυτά. Έβγαλα άκρη ναι. Τα γαλλικά είναι οκ τα diesel. Έχουν αλλάξει τα κοζια από την εποχή μου δυστηχως η Γαλλία είναι μπροστά. Θα ρωτήσω και φίλους μηχανικούς εννοείται. Πρώτη επιλογή CLIO, δεύτερη επιλογή C3 Το οποίο το οδήγησα το 2011 σε τεστ drive. Τρίτη επιλογή i30. Με βοήθησε πολύ η σελίδα εννοείται. Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε Καλά μην το λες έχω 20 χρόνων αμάξι 85κ...και 18 χρόνων σμαρτακι 75κ πραγματικά αν τα βάλω για πούλημα παίζει να μην με πιστεύει κανένας Σωστός αλλά συνήθως αυτά έρχονται από Γερμανία και αλλάζουν τα χιλιόμετρα... Είναι σε αυτα μαφία. Εδώ βρέθηκε κόλπο να οδηγείς το φορτηγό 24 ώρες σε αυτό θα κολλούσαν, 🤣🤣. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Έβγαλα άκρη ναι. Τα γαλλικά είναι οκ τα diesel. Έχουν αλλάξει τα κοζια από την εποχή μου δυστηχως η Γαλλία είναι μπροστά. Θα ρωτήσω και φίλους μηχανικούς εννοείται. Πρώτη επιλογή CLIO, δεύτερη επιλογή C3 Το οποίο το οδήγησα το 2011 σε τεστ drive. Τρίτη επιλογή i30. Με βοήθησε πολύ η σελίδα εννοείται. Μην ξεχνάς ότι σε μεταχειρισμένο, ειδικα αρκετών ετών, τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει ο/οι προκάτοχος/οι και την συντήρηση που έκαναν. 2ον ο πωλητής, είτε έμπορος, είτε ιδιώτης, σπάνια θα βρεις να σου λένε αλήθειες.Οσο πιο πολλές φανφάρες τόσο πιο μακριά. Συνεπώς, το σημαντικότερο από όλα, ότι αποφασίσεις, έλεγχο από δικό σου άτομο που να ξέρει τι να κοιτάξει και τι να ρωτήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, jmmys είπε Μην ξεχνάς ότι σε μεταχειρισμένο, ειδικα αρκετών ετών, τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει ο/οι προκάτοχος/οι και την συντήρηση που έκαναν. 2ον ο πωλητής, είτε έμπορος, είτε ιδιώτης, σπάνια θα βρεις να σου λένε αλήθειες.Οσο πιο πολλές φανφάρες τόσο πιο μακριά. Συνεπώς, το σημαντικότερο από όλα, ότι αποφασίσεις, έλεγχο από δικό σου άτομο που να ξέρει τι να κοιτάξει και τι να ρωτήσει. Το αυτοκίνητο θα πάει σε ειδικό πετρελαια, συγκεκριμένα στην Γιαννιτσών υπάρχει ο καλύτερος μάστορας στην πόλη. Θέλει σωστό έλεγχο γιατί οι ζημιές είναι πάνω από 2000. Όπου πήγα δέχτηκαν να το πάω όπου θέλω, άρα η δεν ξέρουν τι έχει Η δεν τους νοιάζει. Θεωρώ 1 στο εκατομμύριο να ξέρει ο πωλητής τι πέρασε ένα αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 δες alfa romeo giuletta πετρελαιο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Το αυτοκίνητο θα πάει σε ειδικό πετρελαια, συγκεκριμένα στην Γιαννιτσών υπάρχει ο καλύτερος μάστορας στην πόλη. Θέλει σωστό έλεγχο γιατί οι ζημιές είναι πάνω από 2000. Όπου πήγα δέχτηκαν να το πάω όπου θέλω, άρα η δεν ξέρουν τι έχει Η δεν τους νοιάζει. Θεωρώ 1 στο εκατομμύριο να ξέρει ο πωλητής τι πέρασε ένα αυτοκίνητο. Εσύ είσαι που μετράς την κατανάλωση καυσίμου με βάση τα ευρώ που πληρώνεις και όχι με τα λίτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Παντως φιλε μου καλυτερα να κοιταξεις για κανα i30 φιλικη συμβουλη μην παρεις το κλιο υπερυψωμενο με 90 αλογα οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω φορτωμενο το αμαξι θα σερνετε μακρια... Εφοσον θες να φορτωνεις οικογενεια μεσα γιατι κοιτας clio,c3 και οχι ι30 που ειναι μια χαρα για οικογενειακο. Εστω κανα focus ρε παιδι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Εσύ είσαι που μετράς την κατανάλωση καυσίμου με βάση τα ευρώ που πληρώνεις και όχι με τα λίτρα; Χάχα όχι απλά εσύ το πήρες λάθος. Σήμερα έβαλα 13.50 ευρώ άρα 5.7 λίτρα. Με την βενζίνη στο 1.60 με 13.50 ευρώ έκανα 150-170 χιλιόμετρα. Αν. Μου βγάλει 80 χιλιόμετρα με 2.40 θα πω θαύμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 παρε πετρελαιο να σωθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Παντως φιλε μου καλυτερα να κοιταξεις για κανα i30 φιλικη συμβουλη μην παρεις το κλιο υπερυψωμενο με 90 αλογα οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω φορτωμενο το αμαξι θα σερνετε μακρια... Εφοσον θες να φορτωνεις οικογενεια μεσα γιατι κοιτας clio,c3 και οχι ι30 που ειναι μια χαρα για οικογενειακο. Εστω κανα focus ρε παιδι μου.. I30 θα πάω να δω αύριο. Focus έχουν θέμα από ότι μου είπαν και εδώ και εξω. Clio είναι και όμορφο μη το ξεχνάς. 1 λεπτό πριν, chrismilo91 είπε παρε πετρελαιο να σωθεις Θα Σωθώ ή θα ψάχνω να το δώσω αν μου πει ο Τάκης τέλος στις πόλεις το πετρέλαιο; ιδού η απορία. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Boubis1411 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε I30 θα πάω να δω αύριο. Focus έχουν θέμα από ότι μου είπαν και εδώ και εξω. Clio είναι και όμορφο μη το ξεχνάς. clio c3 πολυ κακη ποιοτητα εσωτερικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, chrismilo91 είπε clio c3 πολυ κακη ποιοτητα εσωτερικου Δηλαδή τι εννοείς ακριβώς; τρίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις