Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλό κ αυτό ναι. 

Ταιρίαζει στην δικιά σου περίπτωση αν ανέβεις στα 10κ. Τώρα για αξιοπιστεία, θα πρέπει να φέρεις έναν μηχανικό να το δει. Αλλα έχουν καλούς κινητήρες/σασμαν τα γαλλικά, το ίδιο και εσωτερικό. Με τα ηλεκτρικά δεν τα πάνε καλά, αλλά είναι φθηνά στην συντήρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκα κάτι καλό νομίζω 

https://www.car.gr/317025462?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia

1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Ταιρίαζει στην δικιά σου περίπτωση αν ανέβεις στα 10κ. Τώρα για αξιοπιστεία, θα πρέπει να φέρεις έναν μηχανικό να το δει. Αλλα έχουν καλούς κινητήρες/σασμαν τα γαλλικά, το ίδιο και εσωτερικό. Με τα ηλεκτρικά δεν τα πάνε καλά, αλλά είναι φθηνά στην συντήρηση.

Δεν θα τα χαλάσουμε για 1000...δες λίγο την τελευταία αγγελία που βρήκα τέλειο φαίνεται 

Βρήκα κάτι καλό νομίζω 

https://www.car.gr/317025462?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia

Δεν θα τα χαλάσουμε για 1000...δες λίγο την τελευταία αγγελία που βρήκα τέλειο φαίνεται 

9 χρονων αμάξι με 70Κ Κχλμ.Οκ.Φαντάζομαι το είχε πιλότος ναυτικός γιατρος σαν τρίτο αμάξι.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

9 χρονων αμάξι με 70Κ Κχλμ.Οκ.Φαντάζομαι το είχε πιλότος ναυτικός γιατρος σαν τρίτο αμάξι.

Χάχα καλά ναι σωστό κ αυτό. . Τα γυρίζουν το ξέρουμε. 

Εμένα είναι 25 ετών και έχω 235 χιλιάδες. Δεν το πείραξα όμως. 

https://www.car.gr/319500059?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia

9 λεπτά πριν, livaspy είπε

Συγνώμη αυτοκίνητο θέλεις ή καράβι;

Καράβι ποιο λες; οδηγώ λεωφορείο φίλε. 

3 λεπτά πριν, livaspy είπε

Τα station wagon είναι λίγο χάλια φίλε μου. 

Ε το ξέρω όχι λίγο πολύ. Αλλά άμα σκεφτείς ότι η κόρη μου στα 12 θα παίρνει 2 βαλίτσες μαζί της στις διακοπές τι κάνεις; βάλε και τον μεγάλο που ποιος ξέρει τι θα θέλει να κουβαλάει. 

Πέρυσι φόρτωσα το Πορτ μπαγακαζ + τα κενά όλα στο αυτοκίνητο φουλ πήγαμε...για 3 εβδομάδες μόνο ολααα αυτά. Είναι δύσκολα με μωρά άστα. 

Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πας για ένα clio η αν ανέβεις λόγο παραπάνω σε captur με τον dci κινητήρα . Κάτοχος του 2ου απόλυτα ικανοποιημένος . Και χώρους έχεις και χαμηλή κατανάλωση έχει 6-6.5 εντος 5 εκτός 

• Like 1

1 λεπτό πριν, alexandroskostaras είπε

Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πας για ένα clio η αν ανέβεις λόγο παραπάνω σε captur με τον dci κινητήρα . Κάτοχος του 2ου απόλυτα ικανοποιημένος . Και χώρους έχεις και χαμηλή κατανάλωση έχει 6-6.5 εντος 5 εκτός 

Clio μου αρέσει πάρα πολύ τρελό στο μάτι. 

Το δικό σου τι μοντέλο λες έτος, κυβικά; βενζίνη; άμα θες βάλε μια αγγελία να καταλάβω ποιο έχεις. 

Το captur είναι το "μεγαλύτερο" clio .

1500 90αλογα (βραβευμένος κινητήρας που τον χρησιμοποιεί mercedes και nissan επίσης ) .

Πετρέλαιο euro 6 του 2016 .Πριν 2 χρόνια το πήρα 10.500 με 95κ χλμ .Πλέον έχουν ανέβει οι τιμές 

Κάτι τέτοιο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316645047-renault-captur

• Like 1

Μόλις τώρα, alexandroskostaras είπε

Το captur είναι το "μεγαλύτερο" clio .

1500 90αλογα (βραβευμένος κινητήρας που τον χρησιμοποιεί mercedes και nissan επίσης ) .

Πετρέλαιο euro 6 του 2016 .Πριν 2 χρόνια το πήρα 10.500 με 95κ χλμ .Πλέον έχουν ανέβει οι τιμές 

Κάτι τέτοιο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316645047-renault-captur

Άμα αξίζει οκ θα τα δώσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Δεν ξέρω καθόλου από αυτοκίνητα τι παίζει με μοντέλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα αξίζει οκ θα τα δώσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Δεν ξέρω καθόλου από αυτοκίνητα τι παίζει με μοντέλα. 

Και εγώ δεν ήξερα αλλά κάθισα και τα έψαχνα πριν 2 χρόνια λόγω παιδιού . Κοιτάς πέρα από αξιόπιστο να σου αρέσει και εσένα στο μάτι . Ήμουν μεταξύ πέντε : clio-c3 ( απορρίφθηκαν λόγω μεγέθους ) το ecoboost που κοιτούσες και εσύ αλλά απορρίφθηκε λόγω του ότι ξέφευγε η τιμή για αγορά από Ελλάδα και η εισαγωγή από εξωτερικό ήταν πιο δυσκολη λόγω covib .Έμεινα με δύο επιλογές στο τέλος . Citroen C4 cactus και το Renault που πήρα .Και απλά έτυχε που βρήκα αυτό που πήρα εν τέλει 

Υ.Γ αυτό που λένε όλοι για τα γαλλικά ότι δεν είναι αξιόπιστα είναι μια βλακεία και μισή .Κάτοχος πριν από το Renault ενος Citroen c2 του 2005 .Το είχα από το 2011 και δε Μ έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα 

Επεξ/σία από alexandroskostaras

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...