Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, agnostos13 είπε

Τότε επέτρεψαν τα Euro 5 (που κυκλοφορούσαν αλλού από το 2009).

Οκ ναι μπερδεύτηκα τότε. Απλά θυμάμαι το 2011 ήμουν σε δίλημμα είχα πάρει καινούριο seat ibiza. 

Οκ τώρα είναι το euro 5.... Μέχρι πότε όμως δεν πήρα απάντηση από κανέναν. 

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Περιμένουμε και Euro 7 από το 2025.

Μην ξεχνάς ότι ζούμε στην Ελλάδα.

Αμφιβάλλω αν θα απαγορεψουν και το Euro 5 για ακόμα μια 10ετια.

Αν ζούσαμε στη Νορβηγία, δεν θα παίρναμε ντιζελ.

Για παράδειγμα, στο Όσλο απαγορεύονται ήδη εδώ και χρόνια να κυκλοφορούν κάποια οχήματα στο κέντρο της πόλης.

Όμως, εκεί είναι άλλος κόσμος.

Λάθος πράγματα σε απασχολούν.

Επεξ/σία από Alexcxvtr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε

Γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Περιμένουμε και Euro 7 από το 2025.

Μην ξεχνάς ότι ζούμε στην Ελλάδα.

Αμφιβάλλω αν θα απαγορεψουν και το Euro 5 για ακόμα μια 10ετια.

Αν ζούσαμε στη Νορβηγία, δεν θα παίρναμε ντιζελ.

Για παράδειγμα, στο Όσλο απαγορεύονται ήδη εδώ και χρόνια να κυκλοφορούν κάποια οχήματα στο κέντρο της πόλης.

Όμως, εκεί είναι άλλος κόσμος.

Λάθος πράγματα σε απασχολούν.

Άμα μου έδιναν εγγύηση ότι μέχρι το 2030 θα παίζει μπάλα πάω το παίρνω τώρα. 

Θα μου πεις πως κανεις έτσι για 10 χιλιάρικα που μπορείς να χάσεις... Οκ είμαι τσιγκούνης σε αυτά το ξέρω. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Σου είπα από λεφτά δεν έχω θέμα απλά δεν θα πάρω Mercedes να στο παίξω πλούσιος είμαι οκ δόξα τω Θεό καλά όλα. 

Θα μου πεις πως κανεις έτσι για 10 χιλιάρικα που μπορείς να χάσεις... Οκ είμαι τσιγκούνης σε αυτά το ξέρω. 

Αυτό που είσαι πλούσιος αλλά βγάζεις με το μπλοκάκι αν καίει 1-2 παραπάνω λίτρα, αν έχουν τα τέλη 20€ παραπάνω και αν δίνεις 50€ στο μηχανικό παραπάνω με ξεπερνάει. Και κάπου εδώ χέσαμε την κουβέντα..  Εδώ εμείς που είμαι με νορμάλ μισθό κι ένα παιδί κοιτάω ν' αγοράζω κάτι που να τραβάει παραπάνω της προκοπής... 

Επεξ/σία από jimis_vts
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Αυτό που είσαι πλούσιος αλλά βγάζεις με το μπλοκάκι αν καίει 1-2 παραπάνω λίτρα, αν έχουν τα τέλη 20€ παραπάνω και αν δίνεις 50€ στο μηχανικό παραπάνω με ξεπερνάει. Και κάπου εδώ χέσαμε την κουβέντα..  

Οχι δεν είμαι μπερδεύεσαι. 

Το αλλάζω γιατί 20 χρόνια εδώ τα ίδια λέμε. 

Ας κλείσει το θέμα οταν πάρω κάτι είτε είναι Mercedes είτε κουβάς θα ανεβάσω φώτο. 

Και που είσαι Vts : ακόμα και ο Λάτσης έχει μπλοκάκι γιαυτό έχει χρήμα!

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
Στις 26/6/2022 στις 10:28 ΠΜ, VonLoutsos είπε

Πιστεύω πως 4 άτομα με 1000 κυβικά και το σκαρί του Focus είναι λίγα. Και οτι κερδίζεις σε κατανάλωση από τα λίγα κυβικά θα το χάνεις απο τις στροφές που θα το κινείς για να πηγαίνεις αξιοπρεπώς. Πλην ενoς Focus diesel που είχα οδηγήσει στην δουλειά (που αν και προσφατο μοντέλο τα πλαστικά του δεν μου άρεσαν) δεν γνωρίζω. Από την άλλη το Auris(μοντέλο πριν την τωρινή corolla) το diesel που είχα κάθε μέρα (και έκανα 150km) θεωρώ πως ήταν και άνετο και γρήγορο και μεγάλο και κυρίως οικονομικό.

Σχετικά με το toyota auris(μοντελο 2013 που ειναι στο budget που εχεις ορισει) ειναι σχετικα χαμηλο και βρισκει πολυ εύκολα στο δρομο ακομη και σε μικρες λακκουβες, το πιο εκνευριστικο ειναι οταν θα πας σε ραμπα να μπεις η να βγεις και θα ακουσεις τον προφυλακτηρα να σκαει πανω της ακομη και οταν το παω οσο πιο αργα γινεται, το εχω μετανιωσει πολυ που το πηρα. Δες τιποτα αλλο δεν ειναι για τους ελληνικους δρομους. Ολα τα αλλα που εγραψε ο φιλος με βρισκουν σύμφωνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mrkra είπε

Σχετικά με το toyota auris(μοντελο 2013 που ειναι στο budget που εχεις ορισει) ειναι σχετικα χαμηλο και βρισκει πολυ εύκολα στο δρομο ακομη και σε μικρες λακκουβες, το πιο εκνευριστικο ειναι οταν θα πας σε ραμπα να μπεις η να βγεις και θα ακουσεις τον προφυλακτηρα να σκαει πανω της ακομη και οταν το παω οσο πιο αργα γινεται, το εχω μετανιωσει πολυ που το πηρα. Δες τιποτα αλλο δεν ειναι για τους ελληνικους δρομους. Ολα τα αλλα που εγραψε ο φιλος με βρισκουν σύμφωνο.

Γιαυτό δεν θέλω αλλαγές.... Όλα έχουν από κατι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Ποιός να σου εγγυηθεί τι;

Κανείς δεν πρόκειται να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο, όπως κανείς δεν πρόκειται να σου εγγυηθεί οτι το 2030 θα υπάρχει βενζίνη (αν πας να αγοράσεις βενζινοκίνητο) ή ρεύμα (αν πας για ηλεκτρικό)...

Ζύγισε τα και αποφάσισε!

ΥΓ. Λεφτά δεν θα σου δώσουν πίσω ότι και να πάρεις...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Γιαυτό δεν θέλω αλλαγές.... Όλα έχουν από κατι 

Τότε είναι πολύ απλό, πάρε ένα αμάξι που σου αρέσει εμφανισιακά (αφού έχεις και λεφτά), και όπου σε χαλάει φτιαξτο... Δεν έχει άλογα, βάλε πρόγραμμα, δεν σου αρέσει ανάρτηση βάλε proflex, δεν σου αρέσουν τα φρένα βάλε alcon. Και ότι άλλο σε χαλάει. Αλλιώς κάνεις πίσω και πάρε ένα Ford puma καινούργιο με τους χώρους και τα άλογα του και είσαι όμορφος... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Τότε είναι πολύ απλό, πάρε ένα αμάξι που σου αρέσει εμφανισιακά (αφού έχεις και λεφτά), και όπου σε χαλάει φτιαξτο... Δεν έχει άλογα, βάλε πρόγραμμα, δεν σου αρέσει ανάρτηση βάλε proflex, δεν σου αρέσουν τα φρένα βάλε alcon. Και ότι άλλο σε χαλάει. Αλλιώς κάνεις πίσω και πάρε ένα Ford puma καινούργιο με τους χώρους και τα άλογα του και είσαι όμορφος... 

Δεν είναι έτσι φίλε... Δεν μπορώ να αναλύσω την φορολογία μου εδώ μέσα. 

Για να θέλω δεύτερο χέρι και μέχρι κάποιο όριο υπάρχει λόγος. 

Μπορεί ο έμπορος να γράψει ότι το πήρα 5 χιλιάρικα αλλά το κράτος μόνο χαζό δεν είναι! Από πίσω παίζονται επιδόματα κλπ κλπ. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, livaspy είπε

Δες και Volvo v40 d2 αν χτυπήσεις την τιμή κάτι μπορεί να βρεις…

Για να το ψάξω ούτε το ξέρω καν 

Εντωμεταξύ κάτω από 600 ευρώ δεν κάνουν έκπτωση πήγα με 10 χιλιάρικα πάνω μου βόλτα πριν. Κούφαλες 

Δημοσ.

Αγγελία νούμερο  319577884

Αν θέλει κάποιος την βλέπει και λέει την γνώμη του. 

Και μια άλλη :

315423923

323589837

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...