Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου έως 11.000( Δεύτερο χέρι)

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, livaspy είπε

Μιλάμε για 116d που αποφεύγεις τις λακούβες με τα νερά.

Αφενος εδω δε μιλαμε για το πετρελαιο αλλα για τη βενζίνη, αφετερου ηλεκτρικα προβληματα που αναφερεσαι δεν εβγαλε το F20, οποτε μαλλον μπερδευεσαι οντως... Οσο για τα νερά, ενα θεμα το ειχαν οι πρωτες παρτίδες πετρελαίου με τα νερα  (υδραυλικες) καθως ειχε χαμηλα την εισαγωγη αερα αλλα το ελυσαν και μαλιστα δωρεαν οι αντιπροσωπείες (εφοσον το συντηρουσες εκει και οχι στο μπαρμπαμητσο)... 

αλλα ουτε λακουβες απεφευγες ουτε τιποτα-στη μπανανια βεβαια που η κηφισιας ευκολα εχει 25 ποντους νερο (που με τη κινηση των οχηματων παει ευκολα και στους 40 ποντους αρα ολα τα αυτοκινητα θα εχουν δυνητικα θεμα), υπήρξε θεμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχάσω.

Λίγο αιρετικό, αλλά αφού κοιτάς και σούπερ μίνι, στην περίπτωση που δεν γουστάρεις τίποτα εν τέλει και είστε όλοι μέχρι 1,78 ύψος και αδύνατοι, δες και Fiat Panda εργοστασιακό φυσικό αέριο.

Σούπερ για πόλη, και οικονομικό.

Είσαι και Θεσσαλονίκη, έχεις πολλά πρατήρια.

Τώρα αν θες να κάνεις ταξίδια, μπορείς να νοικιάζεις άλλο.

Πολλοί το κάνουν.

Δες 2015+, Euro 6.

https://www.car.gr/used-cars/fiat.html?fuel_type=11&make=13302&model=14251&pg=1&rg=1&rg=15&rg=2&rg=7&sort=pra

Επεξ/σία από Alexcxvtr
  • Like 1

5 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε

Μην ξεχάσω.

Λίγο αιρετικό, αλλά αφού κοιτάς και σούπερ μίνι, στην περίπτωση που δεν γουστάρεις τίποτα εν τέλει και είστε όλοι μέχρι 1,78 ύψος και αδύνατοι, δες και Fiat Panda εργοστασιακό φυσικό αέριο.

Σούπερ για πόλη, και οικονομικό.

Είσαι και Θεσσαλονίκη, έχεις πολλά πρατήρια.

Τώρα αν θες να κάνεις ταξίδια, μπορείς να νοικιάζεις άλλο.

Πολλοί το κάνουν.

Δες 2015+, Euro 6.

https://www.car.gr/used-cars/fiat.html?fuel_type=11&make=13302&model=14251&pg=1&rg=1&rg=15&rg=2&rg=7&sort=pra

1.82   με 110 κιλά εγώ... Ο μεγάλος 1.50 με 50 κιλά 

Οι γυναίκες νορμάλ αδύνατες. 

2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Μπορώ ναι και το ψάχνω αλλά δεν βρήκα κάτι ακόμα. Τραβάει αυτό με τα 75 άλογα καλά σε ανηφόρα; Πήλιο θα ανέβω η θα με πάρει η κατηφόρα; 

4 άτομα & AC με Panda φορτωμένο (φυσικό αεριο ελάχιστη ροπή κάτω από 2000στροφες  ) και πάει άνετα , απλά ξεχνάς τις  δύσκολες (λίγες και μικρές οι ευθείες για περάσματα) προσπεράσεις 

Μόλις τώρα, korakios είπε

4 άτομα & AC με Panda φορτωμένο (φυσικό αεριο ελάχιστη ροπή κάτω από 2000στροφες  ) και πάει άνετα , απλά ξεχνάς τις  δύσκολες (λίγες και μικρές οι ευθείες για περάσματα) προσπεράσεις 

Δεν θα χωράω εγώ στη θέση φίλε, είμαι γορίλας. Καλη ιδέα πάντως. 

3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν θα χωράω εγώ στη θέση φίλε, είμαι γορίλας. Καλη ιδέα πάντως. 

Εννοείται δε θα χώρας , ούτε καν το κάθισμα δεν ανεβοκατεβαίνει , το έγραψα για να σου πω ότι με σχεδόν οποιοδήποτε αμάξι ανεβαίνεις Πηλιο 

• Thanks 1

7 ώρες πριν, Bullrich είπε

Τελικα ο ελληνας δεν αλλαζει. Δωστου να ψαξει για αυτοκινητο, για καλαμι ψαρεματος, για παχος σωληνα αποχετευσης, καμερα σε xiaomi και παρτου την ψυχη.

χαχαχα πραγματικα ισχυει περασα ενα ΣΚ με φιλους σε εξοχικο και σχολιαζαμε καλαμια ψαρεματος, σωληνες νερου και αυτοκινητα

100% spot-on

2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Πετρέλαιο όμως είναι στον αέρα ακόμα και για το 2025 δεν ξέρουν. Δηλαδή ακόμα και τα euro 5-6 μπορούν να βγουν εκτός. 

Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να σου απαντήσει με σιγουριά σε αυτό...

Προσωπικά με τα δεδομένα της Ελλάδας το θεωρώ σχεδόν απίθανο όχι για το '25 αλλά και για το '35!

Αν λέγαμε για τη Νορβηγία θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να σου απαντήσει με σιγουριά σε αυτό...

Προσωπικά με τα δεδομένα της Ελλάδας το θεωρώ σχεδόν απίθανο όχι για το '25 αλλά και για το '35!

Αν λέγαμε για τη Νορβηγία θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

Ποτέ μη λες ποτέ.... Αν θέλει ο τροχονόμος με euro 4 τώρα σε γράφει και σου παίρνει την άδεια για κάνα μήνα. 

Δεν ξέρω μεγάλο ρίσκο φαίνεται το euro 5. 

Euro 6 για σίγουρα. 

2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ποτέ μη λες ποτέ.... Αν θέλει ο τροχονόμος με euro 4 τώρα σε γράφει και σου παίρνει την άδεια για κάνα μήνα. 

Δεν ξέρω μεγάλο ρίσκο φαίνεται το euro 5. 

Euro 6 για σίγουρα. 

Μπερδεύεις τα δεδομένα...

Έως το Euro 4 τα diesel ΙΧ δεν έμπαιναν ποτέ σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη (θεωρητικά γιατί πρακτικά είναι άλλο θέμα).

Στο εξωτερικό πάλι άλλες χώρες τα επιτρέπουν κανονικά και άλλες έχουν δημιουργήσει ζώνες απαγόρευσης.

Τα Euro 5+ είναι άλλο κεφάλαιο!

1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Μπερδεύεις τα δεδομένα...

Έως το Euro 4 τα diesel ΙΧ δεν έμπαιναν ποτέ σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη (θεωρητικά γιατί πρακτικά είναι άλλο θέμα).

Στο εξωτερικό πάλι άλλες χώρες τα επιτρέπουν κανονικά και άλλες έχουν δημιουργήσει ζώνες απαγόρευσης.

Τα Euro 5+ είναι άλλο κεφάλαιο!

Δεν μπερδεύω. Ήρθε η κυβέρνηση και είπε ελεύθερα όλα τα diesel πάρτε. 

Πήρατε και τώρα το παίρνω πίσω αυτό έγινε. Άμα θέλει ο μπάτσος σου κόβει την ζωή με euro 4. Δεν ξέρω ακόμα τι ίσχυει για euro 5-6.. Δεν ξέρουν ούτε αυτοί που τα πουλάνε. Εγώ όμως επειδή είμαι επαγγελματίας οδηγός δεν θέλω θέματα με τον νόμο, έχω Γ, Δ ΚΑΙ Ε. Θέλει να προσέχω τις κινήσεις μου όλες. 

Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Πήρατε και τώρα το παίρνω πίσω αυτό έγινε. Άμα θέλει ο μπάτσος σου κόβει την ζωή με euro 4. Δεν ξέρω ακόμα τι ίσχυει για euro 5-6.. Δεν ξέρουν ούτε αυτοί που τα πουλάνε. Εγώ όμως επειδή είμαι επαγγελματίας οδηγός δεν θέλω θέματα με τον νόμο, έχω Γ, Δ ΚΑΙ Ε. Θέλει να προσέχω τις κινήσεις μου όλες. 

Σου επισημαίνω και πάλι οτι τα Euro 4 diesel ΙΧ δεν έμπαιναν ποτέ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Δεν έδωσε κάτι η κυβέρνηση που ήρθε μετά να το πάρει πίσω.

Απλώς κάποιοι κυκλοφορούν στη λούφα με τέτοια αυτοκίνητα εκεί (τα οποία πουλήθηκαν ουσιαστικά για κυκλοφορία στην υπόλοιπη Ελλάδα), βασιζόμενοι στο οτι δεν πρόκειται να τους καταλάβει κανείς!

Για το Euro 5-6 κανένας δεν ξέρει τι ισχύει γιατί δεν υπάρχουν σχετικά πλάνα.

Πάντως αν φοβάσαι οτι θα σε μπλοκάρουν μετά από 15-20 χρόνια πάρε μπαταρίας που είναι της μόδας!

8 minutes ago, Boubis1411 said:

Τα euro 4 δεν έμπαιναν ποτέ Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τα euro 4 δεν έμπαιναν ποτέ Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Δεν είχαν δώσει άδεια το 2012; οκ μπορεί να κάνω λάθος. Άρα μιλάμε για euro 5 και 6.

7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν είχαν δώσει άδεια το 2012; οκ μπορεί να κάνω λάθος. Άρα μιλάμε για euro 5 και 6.

Τότε επέτρεψαν τα Euro 5 (που κυκλοφορούσαν αλλού από το 2009).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...