Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Μου ηρθε και σε μενα το παραπανω μειλ σε 3 διαφορετικα ιμειλ που διαθετω. Καλα, προφανως πηγαν ακλαφτα και τα 3 αλλα εγω να ρωτησω ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ τις ηλεκτρονικες διευθυνσεις μας? Αντε την μια, αλλα και τις 3?

Αν έχετε Gmail, μπορείτε να βάζετε το email σας στα site ως mail+site name@gmail.com. Το mail θα σας έρθει κανονικά στο [email protected]

Έτσι, στο μαιλ θα δείτε ποιο site έχει πουλήσει/διαρροή του email σας μέσω του +site name, αφού αυτό θα βλέπετε στον παραλήπτη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θενξ αλλα δυστυχως οι λογαριασμοι μου δεν ειναι gmail. Και παλι, να πουληθηκαν και οι 3 λογαριασμοι, στον ιδιο απατεωνα... Τραβηγμενο. Γιατι παει στο καλο να πουλησε ενα κωλοσαιτ το λογαριασμο μου. Ποτε δεν κανω εγγραφη στο ιδιο σαιτ με 3 διαφορετικα ιμειλ ετσι ωστε να πουληιηκαν και τα 3 (μαζι-ταυτοχρονοα). Το λεω αυτο καθως τα phishing email μου ηρθαν με διαφορα ωρων. τεσπα.

Δημοσ.
Στις 26/6/2022 στις 1:55 ΜΜ, Endlave είπε

Ελαβα το ιδιο e-mail χωρις να περιμενω δεμα ομως 😂
Το e-mail καθολου υποπτο...
επισης κατι μου λεει οτι εχουμε ακριβως το ιδιο tracking number το οποιο δεν βγαζει τιποτα σε κανενα tracking site.

Untitled.png

Ακριβώς το ίδιο μειλ με το ίδιο "tracking" έλαβα και εγώ. Χωρίς πάλι να έχω να περιμένω κάτι. 

Ίδιο mail ίδια μέρα 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προχτές μιλούσα με κολλητό μου. Του ήρθε το δήθεν email από ΕΛΤΑ και την πάτησε και έδωσε στοιχεία κάρτας, μόλις τα έδωσε και πάτησε του έλεγε η σελίδα δεν υπάρχει. Είναι θεοτυχερος που κάλεσε σε 40 λεπτά το τμήμα καρτών και ακύρωσε κάρτα μαζί με ebanking κατοπιν σύστασης από το τμήμα, σε αυτό το διάστημα είτε κοιμοντουσαν οι απατεώνες είτε δεν πρόλαβαν να του κάνουν ζημιά. Από ότι μου είπε δεν έγινε καμία αγορά ούτε αφαίρεση χρημάτων.

Του λέω τι πηγές και πάτησες εκεί.... Όταν είναι να λάβεις κάτι με αντικαταβολή στο παραδινουν στην πόρτα και πληρώνεις επί τόπου τον άνθρωπο η έρχεται ειδοποιητηριο, αυτός νόμιζε μήπως ήτανε για κανένα πακέτο από συγγενή του που τους στέλνουν μια στο τόσο... 

Δημοσ.

Νιωθω περηφανος που με επελεξαν και εμενα. Δυστυχως ομως το mail μαλλον διερευσε απο παλια εγγραφη μιας και εδω και λιγους μηνες βαζω το +site για να ξερω ποιος εχει κανει την πατατα

image.png.34a488721297ab5ae3ea91e1a5d81eb8.png

[email protected] via auth.ccsend.com 

Λυπούμαστε, αλλά το πακέτο σας θα σταλεί πίσω στον αρχικό αποστολέα.

Για να ζητήσετε επαναπρογραμματισμό,

συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στον ιστότοπό μας

Τα βαζω για λογους αναζητησης στο google απο αλλον

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κι εγώ σήμερα έλαβα το εξής sms 

ΕΛΤΑ Hellenic Post: Αναστολή αποστολής του πακέτου σας με αριθμό PP876401585GR, πληρωμή 2,99 € ζητείται από το : web-elta-post.com 
χωρίς να περιμένω δεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...