Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε το δεματακι μου απο Κινα ενα android box που περιμενα στα 51.79 αγορα. Γνωριζετε τι ειναι αυτα τα 2.84 που ζητανε να πληρωσω στο mail που με εστειλαν απο elta? Ηρθε απο Ολλανδια το δεμα οποτε δεν εχει τελωνειο. Επισης πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο μπορω να τα πληρωσω εδω στα Ελτα η πρεπει στο link που με εστειλαν με καρτα? 

Για δειτε λιγο και το mail υπαρχει περιπτωση απατης να μου φανε τα στοιχεια της καρτας πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο. 

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

• Confused 1
Δημοσ.

Απο ποτε τα ΕΛΤΑ μαντευουν οτι θα σου ερθει κατι αυριο, και θα εχει αυτο το κοστος? Επισης elta@beachhost.site. Περιμενα περισσοτερα απο εσενα Arkin :P

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Απο ποτε τα ΕΛΤΑ μαντευουν οτι θα σου ερθει κατι αυριο, και θα εχει αυτο το κοστος? Επισης elta@beachhost.site. Περιμενα περισσοτερα απο εσενα Arkin :P

Κατι καταλαβα οτι ειναι απατη μου το επιβεβαιωσες. Ρε τους μαλακες τι αλλο θα σκεφτουν.

Δημοσ.

Εφυγε διαγραφη το mail εννοειται ουτε καν πηγα να βαλω στοιχεια καρτας. Το tracking φαινεται μονο μεσα απο banggood στα elta δεν μου βγαζει κατι για την ωρα οποτε ισως δεν ηρθε καν ακομα Ελλαδα. 

Πλακα πλακα καλα που το ποσταρα γιατι πρεπει να ειναι νεα απατη πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Παντα βλεπω το mail απο το οποιο με στελνουν και το ψιλιαστηκα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφυγε διαγραφη το mail εννοειται ουτε καν πηγα να βαλω στοιχεια καρτας. Το tracking φαινεται μονο μεσα απο banggood στα elta δεν μου βγαζει κατι για την ωρα οποτε ισως δεν ηρθε καν ακομα Ελλαδα. 

Πλακα πλακα καλα που το ποσταρα γιατι πρεπει να ειναι νεα απατη πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Παντα βλεπω το mail απο το οποιο με στελνουν και το ψιλιαστηκα.

Εχουν ξαναβάλει κάτι τέτοιο στο φόρουμ.Αγγλία πάντως είναι αρκετά διαδεδομένο.Και ο σκοπός δεν είναι να σου κλέψουν το ποσό αλλά να μάθουν τα στοιχεία σου ώστε να σε πείσουν να μεταφέρεις τα λεφτά σου . 

https://www.royalmail.com/help/scam-examples

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ελαβα το ιδιο e-mail χωρις να περιμενω δεμα ομως 😂
Το e-mail καθολου υποπτο...
επισης κατι μου λεει οτι εχουμε ακριβως το ιδιο tracking number το οποιο δεν βγαζει τιποτα σε κανενα tracking site.

Untitled.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Endlave είπε

Ελαβα το ιδιο e-mail χωρις να περιμενω δεμα ομως 😂
Το e-mail καθολου υποπτο...
επισης κατι μου λεει οτι εχουμε ακριβως το ιδιο tracking number το οποιο δεν βγαζει τιποτα σε κανενα tracking site.

Untitled.png

Ακριβώς το ίδιο tracking έχουμε ναι από ότι φαίνεται έστειλαν το ίδιο mail χθες σε πολύ κόσμο. 1% να την πάτησε το έβγαλαν το μεροκάματο τους. 

23 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Εγω πάλι σε τετοια μειλ γεμιζω τυχαια στοιχεία, να σπαταλησουν λιγο χρονο οι σκαμερς :D

Το σκέφτηκα να βάλω ότι να ναι στοιχεία αλλά λέω μην κρύβεται τίποτα άλλο το έστειλα άμεση διαγραφή. Phishing μέσω ΕΛΤΑ πρώτη φορά βλέπω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ακριβώς το ίδιο tracking έχουμε ναι από ότι φαίνεται έστειλαν το ίδιο mail χθες σε πολύ κόσμο. 1% να την πάτησε το έβγαλαν το μεροκάματο τους. 

Να ήδη ένας.

https://www.protothema.gr/greece/article/1258454/evros-to-minuma-apo-ta-elta-itan-maimou-kai-ehase-shedon-4000-euro/

• Sad 1
Δημοσ.

Μου ηρθε και σε μενα το παραπανω μειλ σε 3 διαφορετικα ιμειλ που διαθετω. Καλα, προφανως πηγαν ακλαφτα και τα 3 αλλα εγω να ρωτησω ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ τις ηλεκτρονικες διευθυνσεις μας? Αντε την μια, αλλα και τις 3?

Δημοσ.

Αρχικά, εκείνος πληκτρολόγησε τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας για να καταβάλει το ποσό, αλλά στη συνέχεια του ζητήθηκε να πληκτρολογήσει και τους προσωπικούς κωδικούς του.

Οκ.Τι πιο φυσικό;;;!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...