Teromania Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους οικονομικούς του insomnia, Είμαι 20 χρονών και μόλις τελείωσα σε ΙΕΚ την ειδηκοτητα στέλεχος διοίκησης και οικονομίας, και αυτη τη στιγμή ψάχνω για πρακτική ως βοηθος λογιστή. Θα ηθελα να ρωτήσω λίγο τους πιο εμπειρους, αν ηταν στη θέση μου, που θα επιλεγανε να κανουν την πρακτικη τους σε ενα τυπικο λογιστικό γραφείο ή σε μια μεγαλύτερη εταιρεια εμπορευματων - υπηρεσιων κλπ; Σκοπος μου ειναι να βρω μια εταιρεια στην οποια θα τους ειμαι χρήσιμος και να υπαρχει η προοπτικη να με προσλαβουν ως εργαζομενο, παραλληλα να ειναι ενα περιβαλλον το οποιο να μπορω να αντέξω και να μη φύγω στους πρώτους μήνες. Γνωρίζω πολύ καλα απο γενική λογιστική, μηχανογραφημενη λογιστική σε προγραμμα κλπ, ERP δε γνωρίζω αλλα εχω ακούσει ότι πανευκολο. Εχω βρει καποιες εταιρειες που ψαχνουν πρακτικα ασκουμενους απο ΙΕΚ για να τους εκπαιδευσουν με το δικό τους τροπο και μετα να τους προσλαβουν. Τέλος θα ηθελα να ρωτήσω αν ειχατε την επιλογη να προχωρησετε σε καποιο κλαδο απο αυτους τους τρεις ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ - MARKETING - HR τι θα επιλέγατε και γιατι; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Teromania
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα