Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα το πρωί άνοιξα τα ηχεία του υπολογιστή ( Logitech Χ-530 ) και καθώς τα έβαλα να αναπαράγουν ήχο,
βγάζουν έναν συνεχόμενο ήχο από ''χιόνια'' όπως κάνανε οι παλιές τηλεοράσεις όταν δεν παίζανε.|
Στο backround ακούγεται ελάχιστα ο ήχος που του έβαλα να παίξει αλλά είναι συγκριτικά 90/10 η διαφορά.
Όταν έχω ανοιχτά τα ηχεία αλλά δεν παίζεται κάποιος ήχος, τα ''χιόνια'' δεν ακούγονται.
Να σημειωθεί ότι μέχρι χθες λειτουργούσανε κανονικά και δεν είχα ιστορικό με προβλήματα.

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ή τα ηχεία παρέδωσαν πνεύμα?

Επεξ/σία από Apollonian
Δημοσ.

Έχεις ελέγξει να δεις αν έχει φύγει το βύσμα από τη θέση του; Αν όχι κάντο, παίξτο και λίγο την ώρα της αναπαραγωγής ή βάλτο/βγάλτο την ώρα που παίζουν (μην το έχει πολύ δυνατά όταν το κάνεις)

Επίσης διασταύτωσε οτι το πρόβλημα έρχεται από τα ηχεία και όχι από το pc, ρίξε τα σε μια άλλη πηγή και δες, ας είναι και tv

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Έχεις ελέγξει να δεις αν έχει φύγει το βύσμα από τη θέση του; Αν όχι κάντο, παίξτο και λίγο την ώρα της αναπαραγωγής ή βάλτο/βγάλτο την ώρα που παίζουν (μην το έχει πολύ δυνατά όταν το κάνεις)

Επίσης διασταύτωσε οτι το πρόβλημα έρχεται από τα ηχεία και όχι από το pc, ρίξε τα σε μια άλλη πηγή και δες, ας είναι και tv

Θυμήθηκα μόλις και κάτι ακόμη, χθες που έκλεισα το pc έβαλα να κάνει ενημέρωση τα Windows και τερματισμό.
Μήπως αυτή η ενημέρωση δημιούργησε το πρόβλημα ή δεν σχετίζεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να μην είμαι απόλυτος, ούτε να αποκλείω τίποτα.

Ρίξε τα ηχεία σε άλλη πηγή και δες ή δοκίμασε άλλα ηχεία/ακουστικά στο pc

Edit

Δοκίμασε να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου από το ποτενσιόμετρο

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Προσπαθώ να μην είμαι απόλυτος, ούτε να αποκλείω τίποτα.

Ρίξε τα ηχεία σε άλλη πηγή και δες ή δοκίμασε άλλα ηχεία/ακουστικά στο pc

Τα έβαλα σε άλλον υπολογιστή και δουλεύουνε άψογα... σ'ευχαριστώ.
Μιλάμε έχω τρελαθεί.. 😵
Ποιό είναι το επόνενο βήμα ούτως ώστε να μπορέσω να τα χρησιμοποιώ στο κύριο μηχάνημα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Apollonian είπε

Τα έβαλα σε άλλον υπολογιστή και δουλεύουνε άψογα... σ'ευχαριστώ.
Μιλάμε έχω τρελαθεί.. 😵
Ποιό είναι το επόνενο βήμα ούτως ώστε να μπορέσω να τα χρησιμοποιώ στο κύριο μηχάνημα?

Βάζεις και ένα ζευγάρι ακουστικά στο pc να βεβαιωθείς οτι τι πρόβλημα είναι όντως εκεί.

Αν είναι θέμα software λόγω win update όπως είπες, είτε σβήνεις το τελευταίο update είτε ψάχνεις για νέους drivers. Βήμα - βήμα ψάχνεις να δεις τι προκαλεί το πρόβλημα, μπορεί και να μην φταίνε οι drivers.

• Like 2
Δημοσ.

Αν υπάρξει πρόβλημα και από τα ακουστικά, δοκιμάστε με live Linux ή με το Hiren' s boot CD (για να μην ξηλώνετε/ επανεγκαθιστάτε drivers).

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...